- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 89
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
sıfıra vurmak iyi fikir ama benim eşim asla izin vermez bana
benim uyguladığım 2 kür var 1 aydır uyguluyorum ve saçlarımın uzadığını ve daha sağlıklı göründüğünü söylüyorlar.
ilki siyah turpu rendeleyip yarım çay bardağı içme suyu ile kaynatıyorum ılıdıktan sonra hafif ısıttığım saf zeytinyağı ile karıştırıp saçıma sürüyorum ve 1 saatten az olmamak kaydıyla tutabildiğim kadar çok saçımda tutuyorum sonra ılık suyla yıkayıp saç kurutma makinesinin en düşük ayarıyla kurutuyorum...
ikincisi ise yine ısıtılmış zeytinyağının içine bemiks ampul ve evigen ampul kırıp bu karışımı saçıma masajla yediriyorum ve yine tutabildiğim kadar çok saçımda tutuyorum yine ılık suyla yıkayıp doğal yolal kurumaya bırakıyorum.
doğal şampuan kullanıyorum ben birde. yani piyasada markette satılanları değilde yerine aktardan aldığım şampuanları kullanıyorum.
çok güzell yaa..
benim saçlarım cok geç uzuyorr ..
sinameki kürü varmışş ..bır bılgın varmı.. net bişey bulamadım ..
birde o bemiks ambül dedıgınız fiyatı ne kadarr..
son birşeyy saçlarınız ne boydaydı 2 ayda ne kadar uzadı..
(bu arada eşimin saçlarımı sıfıra verdıgımden haberı yok..sabah bır anda saç bandajını cıkardım şok oldu..kahkahalara bogulduu..delirdim sandıı)
ben cevap vereyim istersiniz bemiks ampül 4 buçuk lira içinde 5 tane var
ben bu kürü yapıyorum ve işe yarıyor kesinlikle
bu arada cesaretini çok tebrik ettim canım
ben asla yapamazdım
Büyük cesaret , tebrik ederim... Sinameki kürü çok güzel bir kür , istikrarlı yaparsınız olumlu sonuç alırsınız... Üç ay sonra saçlarınız baya uzar benim saçlarım dört parmak uzadı üç ayda ... Ben bir de haftada iki kez yılanyağı+badem yağı kullanmaya başladım bir aydırçok memnunum... Kolay gelsin....
Kiriklardan yaniklardan catalasmis tellerden kurtulmanin en garantili yolu vallaheger kapali olsaydim bnde mutlaka yapardim ki herzaman bunu yapmak istedigimi söylerim ondan sonrada uzamadinlarda göreyim belimin asagisina gelmesi icin denemedigim kur kalmadi hala o hizaya getiremedim bikere sifira vurmayi bnde istiyorum kapandiktan sonra insallah
Sinemaki kuru ve soya yagi öneririm sana suanki haline cok yaricaktir
canım tam olarak kürün tarifini verırmısın her yerde başka yazıyorr..
bir an önce yapmaya başlayayım
Sinemakinin tarifi ayni yarim cay bardagindan az suyla ve bir tutam sinemakiyi cezveye koy onu bir dakkaya kadar kaynat sogumasini bekle soguduktan sonra süz icine bi tatli kasigi badem yagi ve bir bemiks ampul kir karistirip sacina sûr bi kac saat beklet yika ..
Soya yagida al aktardan isitman sart degil sacina sür bi kac saat bekletip yika bukadar :)
kızlar merhaba..
dün gece saat 01.00 itibariylee belımde olan yıpranmış saçlarımı eşimin makinesiyle hiç acımadan sıfıra verdim..
amacım ana saçımın çıkması..temiz ,hiçbir şey uygulanmamış (boya ,açma vs )
sizlerden yardım istiyorum.
saçlarımın daha gür,daha cabuk uzamasınıistiyorum..
bildiginizz kürler varmı...
saçlarımı sıfıra vermişkenn güzel uzasınlar...
Ekimden itibaren resimli saç uzatma diye bir konumuz var canım ben de saçlarımı uzatmak için bir çok yol denedim 3 haftalık uzama farkını arkadaşlar görsünler diye o konuya resimlerimi paylaştım istersen bakabilirsin takılabilirsin bize
Ben lavanta kürünü, turp kürü, sarımsak, yağ karışımı(badem, ceviz, fındık, çamterebentin, defne yaprağı yağı vs.) birçok şeyi aynı anda kullandım. Ama kuşkusuz sarımsak en çok işime yaradı şampuanıma sarımsak kattıktan sonra saçlarım o kadar güzel uzadı ki
Sen gel dediğim konuya ordan takılalım biz
bilmiyorummmmmmmmmmmmm inan aklima geldikce sana cok imreniyorum simdi yeni yeni saclarin cikcak hepsi bebeksi yumusacik ve kirik yok yanik yok of ben anca 0 vursam kurtulurum kiriklardan catalanmislardan uclari kestire kestire bitmiyor yaaa bende sözlüme dedim elinde sonunda hayatimda bir sefer 0 vurcam sacimi diye kapandiktan sonra tabi nuh diyor peygamber demiyor izin vermiyor ama onu takan kim evlenince o isteykene mutlaka yapicam bunu ama nezaman bakalim
canım sözlüymüşsün daha ..eger düğünün yakın degılse şimdiden sıfıra vurdur derimm..şimdiden saçlarım yumuşacık bebek gibi..
uzadılar bir santim oldular..
alıştım yaa saçlarımaa..
bazen eşarp bağlamadan cama cıkyıorum kapı acıyorum.. :)
Allah'tan gelen ya kocam oluyor yada kardeşim-annem filann
.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?