• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Kızarıklık ve tolerans düşüklüğü için iyi bir krem önerebilir misiniz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ZedCezir

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
38
2
16
İstanbul
Benim cildim kuruya dönük karma ve aşırı derecede hassas.
Çene bölgemde de ara sıra sivilcelenmeler oluyor ama, onlarında izleri var ufak tefek hafif çillerimde var :) Çillerimi seviyorum sorun değil ama, yüzüm özellikle sabahları aşırı derecede hassas ve kızarık oluyor.
Bu kızarıklık genelde kaş üstlerim ve burun kenarlarımda fazlasıyla uzun kalıyor.

Kızarıklık için önerebileceğiniz yatıştırıcı bir krem var mıdır?

Son düzenleme:
Bende tam bunu araştırıyordum. Benimde özellikle yanak bölgemde kızarıklık şikayetim var. Doktora gitmek hiç istemiyorum çünkü, afedersiniz ama, bir sürü ilaç krem dayayıp yolluyorlar..:50: Kendiyaşadığım şehirdeyken geçmişti ne güzel. Hatta yurtta ki çalışanlar bile farketti bu değişimi ama İzmir'e gelince dengem bozulyor. Evdeyken normalden karmaya dönük ken izmirde aşırı yağlı oluyor, aşırı kızarma oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık.. Çözüm bulabilen varsa söylesin :50:

Çene bölgemde de ara sıra sivilcelenmeler oluyor ama, onlarında izleri var ufak tefek hafif çillerimde var :) Çillerimi seviyorum sorun değil ama, yüzüm özellikle sabahları aşırı derecede hassas ve kızarık oluyor.
Bu kızarıklık genelde kaş üstlerim ve burun kenarlarımda fazlasıyla uzun kalıyor.

canım bende kullanmadım ama siparişini verdim eminim memnun kalıcağıma sende kaçırma derim ürün şu; $21350_1.webp

ben bu serinin sivilce kurutucusunu yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum eminim bundanda memnun kalırım sizde deneyin :))

arkadaslar benim de böyle bir sorunum vardı dün Roc dan bir uzmanla görüştüm ve roc da hasas ciltler için kızarmayı öneleyen
rahatlatıcı krem aldım, indirimdeydi 35 tl ye aldıım. bakalım sonucu nasıl olacak

biodermanın hassas cıltler ıcın olan ürünlerınıkullanabılırsın

canım bende kullanmadım ama siparişini verdim eminim memnun kalıcağıma sende kaçırma derim ürün şu;Eki Görüntüle 640333

ben bu serinin sivilce kurutucusunu yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum eminim bundanda memnun kalırım sizde deneyin :))

ben bu ürünü kullanıyorum,aşırı derecede kurutuyo kızarıklığa hiç bi etkisi yok.aynı şekilde aşırı hassas bi cilde sahip olduğumu ve kızarıklık problemi yaşadığımı belirmek isterim ve biz hassa cilde sahip olanlar her ürünü de kullanmamalı

la roche posay tolerian ultra kullanıyorum.ben de de aynı sıkıntı var.hassalığına iyi geliyor evet ama kızarıklığa bir etkisi olmuyor en azından benim için... ama cildimi rahatlattığı hissi uyandırıyor.
kızarıklık için deli gibi araştıryorum ama henüz bir çöüzüm bulamadım,çok rahatsızım ben de bu durumdan
dermacos un cilt uzmanıyla görüştüm..antiredness ürünler verdi yeni kullanmaya başdım bakalım etkisi olacak mı?...

La Roche Posay Toleriane i bende tavsiye ederim.güzel bir ürün.ayrıca kullandığım dönemde hiç sivilce çıkarmadı bende.

Back
X