• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızarıklık+kaşıntı

rukiyeylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
85
0
36
İzmir
merhaba arkadaslar. ben 28 haftalık hamileyim.her yerimde kızarıklık olmaya başladı çok fena kaşınıyor ve her gün biraz daha artıyor.duramıyorum artık .ilk sivrisinek ısırığı zannettim ama her gün arttı.bir bilgisi olan war mı bununla ilgili ?

Ben daha önce bir makalede özellikle son aylarına doğru safra akımında gelişen duraklama sonucu biriken safra asitlerinden kaynaklı kaşıntı olacağını okumuştum ama sen kızarıklıkta var diyorsun,doktoruna iletmiş miydin?

Ben daha önce bir makalede özellikle son aylarına doğru safra akımında gelişen duraklama sonucu biriken safra asitlerinden kaynaklı kaşıntı olacağını okumuştum ama sen kızarıklıkta var diyorsun,doktoruna iletmiş miydin?
evet doktora sordum ama o cildiye bölümüne gitmem gerektiğini söyledi.dediğin gibi bir durum olabilir.ben ilk sivrisineğin yaptığını zannettim ama bilmiyorum.en yakın zamanda gidicem cildiyeye.bilgilendirmen için teşekkürler..

Back