Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende de aynı sorun var kılcal damarların cilt yüzeyine yakın olmasından kaynaklanıyormuş.Cilt doktorumun dediğine göre genetikmiş bi çaresi yokmuş ama kremlerle dengelenebiliyormuş.Bende öyle yapıyorum clinique bi kremi var süper bişey tavsiye ederim ama dermatoloğa mutlaka gidin kızlar çünkü benimkiler arada kanıyo aşırı soğuk ve sıcaktan klava: sinir oluyorum
Bende de aynı sorun var kılcal damarların cilt yüzeyine yakın olmasından kaynaklanıyormuş.Cilt doktorumun dediğine göre genetikmiş bi çaresi yokmuş ama kremlerle dengelenebiliyormuş.Bende öyle yapıyorum clinique bi kremi var süper bişey tavsiye ederim ama dermatoloğa mutlaka gidin kızlar çünkü benimkiler arada kanıyo aşırı soğuk ve sıcaktan klava: sinir oluyorum
canım clinique in reddnes serisini kullanıorum bende sen krem olarak tüpte olanı mı kullanıosun yoksa kavanoz olanını mı?bende kavanoz olanını kullanıorum bende memnunum ama diğeri de iyise onuda bir denemek lazım:dance:
]doktora gidin derim =) en iyisini o bilir. bi kaç ay önce benim de yüzüm kızarıyordu sürekli, yağlanma da vardı. doktora gittim, krem yazdı,, bi de yağlı ciltlere özel sabun . çok işe yaradı,, hala kullanıyorum :)