Kızarık akne lekelerini nasıl başedebilirim?

serfhkor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
33
1
1
22
Yaklaşık 2 senedir yüzümde sivilceker geçmiyor ten rengim beyaz olduğu için ortalıkta kırmızı gene dolaşıyorum cildiyeyr gittim bana yüz yıkama jeli ve krem verdi ama bi etkisi olmadı malsef ben doğal yollarla geçirmek istiyorum şuan hamileyim ilaç falan kullanamam benim gibi yüzü beyaz kızarık olan varmı naptıysam geçmiyor her gören çokmu stres ypıyosun yüzün mahvolmuş falan diyolar ben daha da üzülüyorum yüzüm gün geçtikçe kötüye gidiyor

Yaklaşık 2 senedir yüzümde sivilceker geçmiyor ten rengim beyaz olduğu için ortalıkta kırmızı gene dolaşıyorum cildiyeyr gittim bana yüz yıkama jeli ve krem verdi ama bi etkisi olmadı malsef ben doğal yollarla geçirmek istiyorum şuan hamileyim ilaç falan kullanamam benim gibi yüzü beyaz kızarık olan varmı naptıysam geçmiyor her gören çokmu stres ypıyosun yüzün mahvolmuş falan diyolar ben daha da üzülüyorum yüzüm gün geçtikçe kötüye gidiyor
Stres yaptıkça ve hormonların etkisiyle ister istemez artıyor. Bıttım sabunu, eşek sütlü sabun gibi doğal içerikli sabunlar kullanıp, gül suyu ile tonikleyip sonrasında su bazlı nemlendirici ile nemlendirirsen fayda edebilir. Bir de beslenme biçimin önemli yağ oranı az protein içeriği yüksek beslenirsen daha iyi olabilir. Su tüketimini yalnızca gebelikte değil sürekli yüksek tutmalısın.

Back