kizaran yanan kasinan yanak

askprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
412
1
39
slm arkadaslar ben ezanede test yaptirdiim cildiem kuru dediler yanliz hasas ciltmis ve ne krem kulandiysam cildim yan etki verdi suan avzalin kulaniyorum ama kivrisikliga karsi morluga goz alti icin faydasi yok suan 25 yasindayim ilerde artacak kivirisgim ne oneririisnzi hangi urun guzel bilgilerinizi bekliyorum

Merhabalar, benim de yüzüm çok alerjik. Sabun sürdüğüm an kızarıyor ve kaşınıyor. Tahmin ediyorum sizin de yüzünüzdeki yanma ve kızarıklık cildinizin kuru olmasından kaynaklanıyor. Ben yaklaşık 3 aydır Clinique'in kuru ve hassas ciltler için olan yüz temizleme setini kullanıyorum. Gayet de memnum. Göz altı moruğu içinse ben kullanmadım ama çok yakın bir arkadaşım hemoroid kremi kullanarak sorununu çözdü. Piyasada satılan gözaltı kremleriyle tamamen aynı etkiyi yapıyormuş.

Bunlara ilaveten eğer cildinizde yanma, kızarıklık ve kaşıntı varsa, kullandığınız makyaj ürünlerinden ya da yediğiniz, sürdüğünüz bir şeye cildinizin alerji göstermesinden kaynaklanıyor olabilir. Bunları değiştirmeyi deneyin.

X