Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hcg 1038 çıkmış hamilesin tebrikler. Reglinden ne kadar geçti?Kızlar kan sonuçlarını anlamıyorum siz de bana yorumlar bulursanızEki Görüntüle 3554063
Bu günle birlikte 9 gün cnm ama evde test yapmıştımHcg 1038 çıkmış hamilesin tebrikler. Reglinden ne kadar geçti?
Benimde gecikmem var dün yaptığım kaset test çok silik çıkardı bugün yaptığım prodoctor kıl gibi ince belirsiz bir çizgi oldu ne oluyor anlamıyorum adetimde geçti anlamadımBu günle birlikte 9 gün cnm ama evde test yapmıştım
Benimde gecikmem var dün yaptığım kaset test çok silik çıkardı bugün yaptığım prodoctor kıl gibi ince belirsiz bir çizgi oldu ne oluyor anlamıyorum adetimde geçti anlamadım![]()
Rabim bu mübarek ramazan ayında kimsenin kusaşını boş bırakma sen evlat isteyen her kese nasip etEvett bizim için de dua edin![]()
Prodoctor erken gebelik testi zaten canım ama yok yani anlamadım. Neden regl olmadım hala bilemiyorumEczamede erken gebelik testleri var cnm Bi o u dene çıkmadıysa hemen git kam var
Bi kan ver cok kafanı kucalama benceProdoctor erken gebelik testi zaten canım ama yok yani anlamadım. Neden regl olmadım hala bilemiyorum
Bugün vereceğim acilde alırlar mı acabaK
Bi kan ver cok kafanı kucalama bence
Bugün vereceğim acilde alırlar mı acaba
Amiin inşallah Allah razı olsunRabim bu mübarek ramazan ayında kimsenin kusaşını boş bırakma sen evlat isteyen her kese nasip et![]()