• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızamık salgını endisesı yardım edın😔

Merhabalar kızım yumurta allerjısınden dolayı 7 ve 9 aylık aşılarını olamadı kızamık aşılarını. Yvas yavas 10. Aydan berı yumurta verıyorum artık kusmuyor sadece sırtı bıraz kızarıyor. Bir yasına gırdı yeni bayramdan sonra bır yas aşısı var gozetım altında yaptrmayı düşünüyorum. Asıl sıkıntım kızamık salgını ve babasının bayram aksamı kıbrıstan gelecek olması 😔 yanı bısey kaparsa eşim kızıma bulasırsa aşısı yok cok korkuyorum bu ıkı aşıyı olmayınca bır yaştakı ucuncu doz korurmu onuda bılmıyorum 😔

Yumurta, besin alerjisi ile düzenli aşıların ne alakası var? İkisi farklı şeyler. Kim söyledi yaptırmayın diye?

Merhaba, hayır korktum yaptırmadım :KK43: sizin alerjiniz ne düzeyde? Bizim bağırsak alerjisi olduğu için çok ağır seyrediyor malesef
Benim bebegimde inek sutu alerjisi var ama gastroenterologa goturdugumde süt ürünleri yani sıra bir çok ürünü tuketmememiz gerektiğini söyledi.dana eti, yumurta, domates vs.
İlk dört aylikken kakasindan kan geliyordu öyle anladık. Gazı çok oluyor halen şuan 8 aylik.eylulde kizamik asisi var. Kizamik vakaları çoğaldığı için korkuyorum açıkçası.
Birde üç beş gündür vücudu isilik oldu hep. Sıcaklardan mi alerjiden mi ayırt edemiyorum açıkçası şaşırmış durumdayım.

Merhabalar kızım yumurta allerjısınden dolayı 7 ve 9 aylık aşılarını olamadı kızamık aşılarını. Yvas yavas 10. Aydan berı yumurta verıyorum artık kusmuyor sadece sırtı bıraz kızarıyor. Bir yasına gırdı yeni bayramdan sonra bır yas aşısı var gozetım altında yaptrmayı düşünüyorum. Asıl sıkıntım kızamık salgını ve babasının bayram aksamı kıbrıstan gelecek olması 😔 yanı bısey kaparsa eşim kızıma bulasırsa aşısı yok cok korkuyorum bu ıkı aşıyı olmayınca bır yaştakı ucuncu doz korurmu onuda bılmıyorum 😔
Yazın bebeğe yumurta vermeyin başka gıdadan karsilasin ihtiyacini.

Back