Kızacaksınız biliyorum, hata yaptım, canım acıyor

Adamın verdiği tepki normali seninki anormali
olur mu hiç hem karnım doysun hem pastam dursun
sen onu sevgiliden öte dost olarak görüyormuşsun ya peki o
sevgilisi olan kızla ne konuşacak bu saatten sonra?

Evet benımkı anormal bunu bılıyorum o yuzden uzuluyorum ne yapacagımı bılmıyorum. Ayrılık kararımın arkasındayım ama son ıkı uc haftadır o kadar cok ıletısımımız oldu kı onun o son aramasından sonra ben de cesaret aldım açıkcası. O benı ne olarak görüyor bılmıyorum ama ben onun ıcın bence iphoneda arka planda çalısmaya devam eden application gıbıyım.

Her ciddi ilişkiden sonra mutlaka ayrılık acisi, özleme vs yaşanıyor. Siz atlattım sanmışsınız ama sadece ertelemişsiniz. Bundan kaçış yok şimdi yaşıyorsunuz sizde. Ama ya dostluğunuzun hatrına devam edicektiniz yada silicektiniz. Hem başkasıyla görüşeyim hem o dostum olsun ama her hangi bir insan gibi olmayayım olmaz.

Evet dogru, tam da o son cümle gibiydi kafamdakı ama oyle olması da pek etik olmaz maalesef. Ben ayrılık acısını bızzat daha ılıskımız devam ederken kademe kademe yasadım, bıtırınce de oh be bıttı oldum ama hala cok uzuluyorum... Keske bır caresı olsaydı

Alışkanlık kuzum yaşanılanlar çabuk unutulmuyor maalesef hem kızılacak ya da tepki verilecek bir şey yok sıkma canını bunlarda geçecek en azından onunla bir şekilde iletişimin var ya ben napayım ama diğer çocuğuda bilemedim ki sonuçta sen ayrılığın arkasından üzülmüyorsun bu öyle bir şey değil sadece eskisiyle olanlar sana olan desteği bunları silemiyorsun hemen sadece ihtiyaç zaman

Kusura bakma ama senin gibi kizlara cok kiziyorum..adamdan ayrilir ayrilmaz başkasını bulup cikmissin hala adamla bagini kopartmiyorsun onunda ilgisini istiyorsun sen bencil birisin...adam seninle ilgilenmek zorunda mi ? Ben olsam senle konusmam o da zaten seni bos zamanlari icin elde tutuyor bence.yok abiymis yok arkafasmis gecin bunları arkadasim....bence yeni sevgilinden ayril hak etmiyorsun çünkü. ..bir insan birini sever arkadasim ask budur..oyle bununla cikayim digeriyle takilayim olmaz öyle. ..

Bir yerini carptiginda sicagi sicagina acimaz ama gece sizlar agrir ya .. Iste boyle.. Basta cekmediginin acinin tutmadigin yasin bedelini oduyorsun simdi. Sogumus olabilirsin ayrilmak mantikli gelmis olabilir ama onca zamanlik aliskanlik sevgi mutluluk bunlar hemen unutulacak seyler degilmis demek ki .. Cogu kadin ayrildiginda yas tutar tipki bir kaybin olumun ardindan oldugu gibi ve bu dogal bir surectir eger sen bu sureci hic aglamadan uzulmeden gecirdim diyorsan ve yeni biriyle iliskiye basliyorsan ilerdeki bikac ay icinde boyle durumlar yasaman cok normal yasini gec yasiyorsun acini gec farkettin gibi dusun ama gececek yine de acimizi tam olarak yasayip her seyi bitirmeden hayatimiza baskka insanlar alip onlara yazik etmemeliyiz.. Gececek ama merak etme . Kolay gelsin :)

ŞU an görüştüğün kişiyle dertleş.
Lütfen bir daha yapma.

Sana yapılsa nasıl hissederdin?
Cık cık.

Hatanın farkındaysan bir daha yapmaman daha kolay olur.

Ben olsam bu dönemde başka bi ilişkiye başlamazdım. Çünkü hata yapmaya açık bi dönem. Bu aşamayı atlatman gerek, ama yalnız.. Bi başkasını alet etme olur mu? Kafandaki bulutları dağıt ondan sonra ne istersen yap

siz biriyle gorusurken ,dierini cepte tutma derdindesiniz gibime geldi. yasadiginiz ne kalp agrisi nede sevgiye tekabul bi his degil ,sadece egonuzu tatmin edemediginiz icin kabullenemiyorsunuz, insanlarin sizden vazgecmesi ve vazgecebilecegi dusuncesi sizi kahrediyor. zira ,hakikaten sevmis ve yureginizde yer edinmis olsaydi ayrilirken uzulurdunuz ve bi baskasina bakabilmenin fikri bile midenizi bulandirirdi.

evet senin kıymetini bileni her zaman bulamazsın bunu kendi elinle de kaçırırsan da bir kıymet bilmeze yar olursun sonra çok pişman olursun

Bence önce acınızı sonuna kadar yaşamalıydınız. Hayatınıza birini almadan tabiki. Siz henüz Ayrılığı sindirmeden ilişkiye başlamışsınız. Diğer kişiyle de empati kurun biraz onada yazık. Kafanızı toplamaya ihtiyacınız var gibi.

Kendinizi kandırmayın. Bitmesini ben istedim arkadaş kaldık vs. demişsiniz. Onu unuttum ve bu yeni ilişkime öyle başladım demişsiniz. Sonra da neden adresini sorduğum yerde ne yapacağımı merak etmedi diye ağlamışsınız birsürü. Yaş kaç acaba?

Hatırlıyor musun, seninle özelden yazışırken eğer içinden gelerek sevgili olacaksanız sorun yok ama sırf yanında biri olsun diye yarabandı olarak kullanma demiştim. Kastettiğim tam olarak buydu.

Yapılabilecek bir şey yok, aklın ve kalbin hala diğerinde bu yüzden şu anki kişiden uzaklaş ve kendine zaman tanı, kafandan eskisini atmadan hayatına sokacağın herkese yazık olur.

Oncelikle burdaki kimsenin size kizma azarlama gibi bir yetkisi yok. Her insanin hata yaptigi donemler oluyor.Sizde simdiki iliskinize zarar vermek istemiyorsaniz eski sevgilinizle gorusmeyi tamamwn birakin. Arkadasiz diyorsunuz ama aslinda sizde arkadas gibi hissetmiyorsunuz onun sizden tamamen kopmasini istemiyorsunuz. Bu ortaya ciksa simdiki sevgilinizide kaybedersiniz. Hersey eski ani olarak kalsin irtibatinizi koparin tamamen zaten iliskiniz iyi gitse ayrilmazdiniz.

Açık ve net
Adamın seni onemsememesi zoruna gitmiş
Hem bu adamla birlikte ol hem de ayrıldığın kişi seni onemsesin
Yok öyle bi dünya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…