- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Adamın verdiği tepki normali seninki anormali
olur mu hiç hem karnım doysun hem pastam dursun
sen onu sevgiliden öte dost olarak görüyormuşsun ya peki o
sevgilisi olan kızla ne konuşacak bu saatten sonra?
Evet dogru, tam da o son cümle gibiydi kafamdakı ama oyle olması da pek etik olmaz maalesef. Ben ayrılık acısını bızzat daha ılıskımız devam ederken kademe kademe yasadım, bıtırınce de oh be bıttı oldum ama hala cok uzuluyorum... Keske bır caresı olsaydıHer ciddi ilişkiden sonra mutlaka ayrılık acisi, özleme vs yaşanıyor. Siz atlattım sanmışsınız ama sadece ertelemişsiniz. Bundan kaçış yok şimdi yaşıyorsunuz sizde. Ama ya dostluğunuzun hatrına devam edicektiniz yada silicektiniz. Hem başkasıyla görüşeyim hem o dostum olsun ama her hangi bir insan gibi olmayayım olmaz.
evet senin kıymetini bileni her zaman bulamazsın bunu kendi elinle de kaçırırsan da bir kıymet bilmeze yar olursun sonra çok pişman olursunCanım ben zamanında cok uzuldum ağladım, o kadar kötüydüm kı o yuzden bu kararı aldım. Sımdı bıle onun yuzunden saatlerdir ruh gibiyim. Onun yuzunden derken onun yaptıgı bir sey yok da ıste sebebı o duye. Bızım ılıskımız olmayacak bır ılıskıydı ben ayrılarak cok dogru bır karar verdım ama cok ozluyorum onu. Ne olursa olsun bır daha bır araya gelmem ama... Dedıgın dogru, sahıp olduğuma sahıp çıkmam lazım. Yoksa daha cok üzülürüm