Pek gerçekçi gibi gelmedi bana, ne yurtta dogurmasi, ne kafasini koparmasi. Zaten yurt arkadaslari demis, yurtta dogurmasi imkansiz diye.
Bu olay geçmis yurt tartismalarinda çok kolay kullanilcak malzeme gibi geldi bana
Aynı şeyi düşünüyodum. Art niyetli görüyorum bu tip haberleri.
Geçenlerde üniversitede öğretim görevlileriyle ilişkiye giren kızları da gösteriyolardı ya. Kızların üniversiteye gitmesini kökünden engellicekler. Anadolu'da küçük şehirlerde yaşayan hayatında üniversite görmemiş yaşlı bir baba bu haberlerden sonra kızını okutmaz..
Zaten tüm gazeteler Erdoganin kontrolu altinda, tabiki ana haberde gösterecekler. Bu konuyu neden sizce büyütüyorla, bütün gazetelerde? Bir erkek karisinin kafasini kopartsa bile bu kadar gazetelere düsmez. Bu konu Erdogan için çok yardimci olacak. Diyecekki, bak kizli erkekli ortamdan böyle seyler ortaya çikiyor, en iyisi denetim yapmak.
sizlere katılıyorum nedense bende hiç inanmadım bu habere
ne tesadüf ki kızlı erkekli üniversite öğrencileri muhabbeti artmışken böyle bi haber çıkıyo ortaya hemde denizli de bak bak
yakında konu en iyisi kızlar okumasına gelcek ya hadi bakalım zeminler güzel atılıyo
tuvalet köşelerinde kimse duymadan doğum yapılabiliyosa bu hastaneler doktorlar niye var. ayrıca dışarda bi şekilde gizleyebilir belki hamileliğini yurtta 24 saat birlikte yaşadığın her anını birlikte geçirdiğin insanalardan nasıl gizleyebilirsin :44:
..............tam tersi bana göre...tam tahmin ettiğim gibi toplumda infiale neden olacağı gerekçesi ile savcılıkça haberin yayınlanması yasaklanmış..eğer yalan olsaydı bebeğini terk eden öğretmende olduğu gibi yer yerinden oynardı..bunu hükümete oy vermemiş demokratik biri olarak söylüyorum...
keşke yalan olsa..inşallah öyledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?