Kız Yurdunda Doğum Yaptı, Bebeğinin Başını ...

Bu haberi de siyasete dönüştürebiliyoruz ya helal bize.. ortada can var arkadaşlar.. kız küçücük bir bedene canice kıymış.. siz ne kızlı erkekli , Erdoğan , yanlı gazetelerden bahsediyorsunuz yaa ..

haberi internette ilk gördüğümde cok sasırdım tek basına hamılelıgı yasamıs saklamıs herkesten tek basına gizlice dogurmus millet doktorda zor doguruyo .birde öldürmüş .inanası gelmiyo insanın o bebeğin sucu neydi.evlilik dısı madem ilişki yaşamasaymıs sen her haltı ye keyfin ugruna masum canlıyı öldür.hadi iilişki yaşıyosun bari dikkat et.bu işler universite öğrencisiymiş lise mezunu üniversite mezununa bakmıyor vicdan meselesi.bence bu kişi normal olamaz normal insan bebegini öldüremez.psikolojisi bozuktur.

Anlamıyorum neden önlem almazlar da sonrasında oraya buraya bırakırlar ya da kıyarlar küçücük bedenlere. Bebek ölü doğmamıştır kendisi öldürmüştür belli. İnsan karıncayı ezse içi sızlıyor o kafayı nasıl ayırmış gövdeden kolay bir şey mi, üstelik yurtta

Haklısınız ortada kötü bir şekilde ölmüş bir bebek var siyaset konuşulmamalı ama öyle bir haber geçmişleriki,,,

Haberlere biraz daha geniş açıdan bakarsanız bir bebeğin canice öldürülüşünün haberleri değilde , kızlarınızı üniversiteye gönderirseniz bu tarz sorunlar yaşarız ana temasıyla
yaşam tarzına müdahaleyde haklıyız buyrun buda kanıtı şeklinde yayınlandığını görürsünüz.

Haberi geçiş şu şekilde

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin toplantısında “Denizli’de şahit olduk. Yurtların yetersizliği beraberinde çeşitli sıkıntılar doğuruyor. Kız-erkek öğrenciler aynı evde kalıyor. Bu yapımıza ters" sözleri bir süre önce kamuoyunda tartışıldı.

kaynak : Anne Vahşetinde Kan Donduran Detaylar Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet

Anne olmayi bosverinde vijdanli bir insan bunu yapamaz....
o bebek ona ne yaptiki bukadar gozu dondu vahsice katletti o masumu....

allahım ınanamıyorum nasıl ınsanlar var aklım hafsalam almıyor yapılanları nasıl yapılır ben bebegım dogdugu an gozyaslarıma boguldum bır ınsan bebegını nasıl öldurur hemde canıce

böyle iğrenç ve insanlık dışı bi olay yaşanmış hala işin siyasi boyutundan bahsediliyor.önemli olan bu olayın yaşanabiliyor olmasımı yoksa birileri tarafından kullanılma ihtimalimi.kaldıki siyaset böyle birşeydir bi taraf onu kullanır,öteki taraf başka bişey bulur kullanır.ee biz vicdanımızı siyasilere göremi şekillendireceğiz.

Yaşanan olay çok acı..Lakin bu olayı; yurtları, üniversitelileri, evleri, kızları, erkekleri dillerine dolayan tepemizdekiler siyasete malzeme yapıyor..Buradaki arkadaşlar değil..

Dun mevlutteydim. Bu konuyu actilar tartistilar kadinlar oturdum sessizce dinledim. Konuya Erdogan her zaman haklidirla girip insallah kiz erkek ayri egitime baslanirla bitirdiler.

Olay cok vahim. Ama bu vahim olayda bile siyaset konusmak zorunda birakanlar utansin

bence oturup clnsellik hakkındada kızlarımıza bilgilendlrmeliyiz üniversiteye yollamakla analık olmaz oturup konuşmalı , zaten kızlar hata yapdıysa bunun bedelini yine kendisl ödüyecektir
ama annelerde gidip üniversitede onu ziyaret etmeli yanında kalmalı, nasıl ortamda olduğunu gözlemlemeli , hayatın her anında herkes hata yapmaya müsait .ama hatanın küçüğü var birde büyüğü

çok yazık..bazı bebekler böyle doğuştan şanssız oluyorlar..ben artık böyle hastalıklı kişilerin ölüme terk ettiği yada hunharca öldürdüğü bebek haberlerini duymak istemiyorum yaa...
bir hata yaptın hadi...sosyal hizmetlere verseydin bari...yazık yaa..benim de bebeğim var kıyamıyorum incitirim diye göüzmden sakınıyorum..
melek olmuştıur yavrucak...

ayyy ohaaa artık
tüylerim diken diken oldu yaaaa
resmen an itibarı ile cocuk dogurduguma pişman oldum, ben evladımı nasıl koruyacagım yaaa boyle manyakların oldugu bı dunyada...

Rabbim esirgesin yaa :-( öbür dünyada o yazzik yavrucagin hesabini nasil verecek??:-( Rabbim kimseye göstermesin

Pek gerçekçi gibi gelmedi bana, ne yurtta dogurmasi, ne kafasini koparmasi. Zaten yurt arkadaslari demis, yurtta dogurmasi imkansiz diye.

Bu olay geçmis yurt tartismalarinda çok kolay kullanilcak malzeme gibi geldi bana

sizlere katılıyorum nedense bende hiç inanmadım bu habere

ne tesadüf ki kızlı erkekli üniversite öğrencileri muhabbeti artmışken böyle bi haber çıkıyo ortaya hemde denizli de bak bak

yakında konu en iyisi kızlar okumasına gelcek ya hadi bakalım zeminler güzel atılıyo

Haydi kızlar kocaya diyorum o halde :))

Artık kız yurtlarında erkek kantinci çalışamicakmış. Ya erkek kantincilere uyuz oluyodum direk yazış potansiyeli. Deniyolar bi alışveriş yapan kızları sohbet edicek mi yüz vericek mi. Genelde g.t olurlar. Sallamazsın gider, hiç de kafama takmamıştım bu durumu ya. Uykularm kaçmadı yani kantimcimiz erkek ya beni kıstırıp üniversiteli fantazilerini hayata geçirirse diye, ama birilerinin uykuları kaçmış demek ki.. Hayalgüçleri bayağı geniş :))

tuvalet köşelerinde kimse duymadan doğum yapılabiliyosa bu hastaneler doktorlar niye var. ayrıca dışarda bi şekilde gizleyebilir belki hamileliğini yurtta 24 saat birlikte yaşadığın her anını birlikte geçirdiğin insanalardan nasıl gizleyebilirsin :44:

bir de şöyle bi durum var dikkat ettiyseniz..haberlerde ilk gün çıktı bir daha çıkmadı bu haber..oysa ki bebeğini ölüme terl eden öğretmenin haberi daha çok yayınlanmıştı..bence kesin yayın tasağı var.yoksa gazeteciler haberciler bu işin peşini bırakmaz.
bi kaç sitede okudum.kadın neden nasıl yaptığını hatırlmaadığını söylemiş.avukatlar iyi ders vermiş.
siyasetle bağlantı kurma hususuna gelince hükümetin bu tutumunun hem doğru hem de yanlış taraflarının olduğunu düşünüyorum..yanlış çünkü yapmak isteyen her şekilde amacına ulaşır..kimsenin başında bekçi tutamazsınız...doğru,belki bi nebze de olsa toplumun kabul etmedği ve toplumu yozlaştıran şeyler ortadan kalkabilir.ben üniversite meznun osun olmasın hiç kimsenin üniversiteye giden çocuğunu böyle görmek isteyeceğini sanmıyorum...medeniyet bu değil..ancak özel hayat kişye özgüdür...bu yaşam tarzını kimi benimser kimi benizsemez.o şahsa ait bir şey...ancak toplum bunu onaylamaz....

Diyelimki kiz ögrenci ve herseyi gizliyebilmis felan, o minacik bebegin kafasini kopartmasi ne anlami var? Ve yani çok igrenç olacak fakat kafa o kadar kolay koparilmiyor, münevver karabulut davasinda bile testere gerekiyordu.

Bence bu haber yalan, zaten öyle olmasini umuyorum daha dogrusu.

..............tam tersi bana göre...tam tahmin ettiğim gibi toplumda infiale neden olacağı gerekçesi ile savcılıkça haberin yayınlanması yasaklanmış..eğer yalan olsaydı bebeğini terk eden öğretmende olduğu gibi yer yerinden oynardı..bunu hükümete oy vermemiş demokratik biri olarak söylüyorum...
keşke yalan olsa..inşallah öyledir..

Ya zaten tam olarak ne olduğu da belli değil. Nasıl doğum yaptığı, bebeğin ne zaman öldüğü, doğarken mi kafası koptu, neden buzdolabında saklıyor.. Bunlar açığa çıkmadı benim bildiğim. Süreç tamamlanmadan doğruluğu kesin olmayan tespitler yapıldı basın tarafından.. Bu yüzden yasaklanması normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…