Pek gerçekçi gibi gelmedi bana, ne yurtta dogurmasi, ne kafasini koparmasi. Zaten yurt arkadaslari demis, yurtta dogurmasi imkansiz diye.
Bu olay geçmis yurt tartismalarinda çok kolay kullanilcak malzeme gibi geldi bana
Pek gerçekçi gibi gelmedi bana, ne yurtta dogurmasi, ne kafasini koparmasi. Zaten yurt arkadaslari demis, yurtta dogurmasi imkansiz diye.
Bu olay geçmis yurt tartismalarinda çok kolay kullanilcak malzeme gibi geldi bana
yurtta doğurması imkansız dememişler,kimsenin duymaması imkansız demişler,yardım eden birilerinin olduğunu ima etmişler yani.ayrıca hamile kaldığını gizlemek için tesettüre girdiğini düşünüyoruzda demişler.bebekte kesici bi aletle öldürülmüş
nette baktığım tüm haber sitelerinde vardı,akşam ana haberdede gösterdi.ne gibi malzeme olabilir allah aşkına,bir bebek ölmüş siz işin neresindesiniz ..
Aynı şeyi düşünüyodum. Art niyetli görüyorum bu tip haberleri.
Geçenlerde üniversitede öğretim görevlileriyle ilişkiye giren kızları da gösteriyolardı ya. Kızların üniversiteye gitmesini kökünden engellicekler. Anadolu'da küçük şehirlerde yaşayan hayatında üniversite görmemiş yaşlı bir baba bu haberlerden sonra kızını okutmaz..
yurtta doğurması imkansız dememişler,kimsenin duymaması imkansız demişler,yardım eden birilerinin olduğunu ima etmişler yani.ayrıca hamile kaldığını gizlemek için tesettüre girdiğini düşünüyoruzda demişler.bebekte kesici bi aletle öldürülmüş
nette baktığım tüm haber sitelerinde vardı,akşam ana haberdede gösterdi.ne gibi malzeme olabilir allah aşkına,bir bebek ölmüş siz işin neresindesiniz ..
Zaten tüm gazeteler Erdoganin kontrolu altinda, tabiki ana haberde gösterecekler. Bu konuyu neden sizce büyütüyorla, bütün gazetelerde? Bir erkek karisinin kafasini kopartsa bile bu kadar gazetelere düsmez. Bu konu Erdogan için çok yardimci olacak. Diyecekki, bak kizli erkekli ortamdan böyle seyler ortaya çikiyor, en iyisi denetim yapmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?