- 5 Ocak 2021
- 69
- 41
- 3
- 27
- Konu Sahibi Denizkizi-
Kizlarr ovulasyon testi ile cinsiyet ayarlayıp tutturanlar varmı yardımcı olursanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle bişey duymadımm. Ovulasyon yumurtlamayı gösterir sadeceKizlarr ovulasyon testi ile cinsiyet ayarlayıp tutturanlar varmı yardımcı olursanız sevinirim
Shettles yöntemi diyorlar sadece kız veya erkek olma olasılığını arttıriyor bu kadar .. biraz araştır istersen canımBöyle bişey duymadımm. Ovulasyon yumurtlamayı gösterir sadece
Anladım canım evet duymuştum bir kızım var sağlıklı olsunda yine kız olsunShettles yöntemi diyorlar sadece kız veya erkek olma olasılığını arttıriyor bu kadar .. biraz araştır istersen canım
Benim de kızım var Allah hayırlısını versin inşallah sadece merak ettim acaba tutturan varmı diyeAnladım canım evet duymuştum bir kızım var sağlıklı olsunda yine kız olsun
Erkek istiyorsan dene bence tam çatlamada tek ilişki,, olursa Allahtan olmazsa yine Allahtan ben valla yumurtlama çatlama hepsini değerlendrdim olsundaBenim de kızım var Allah hayırlısını versin inşallah sadece merak ettim acaba tutturan varmı diye
Tek ilişki mi olması gerekiyor ..ve ovulasyon testi ile test pik olunca mi yoksa siliklesince yani yumurta çatlamasını gördükten sonra mı ilişki olacakErkek istiyorsan dene bence tam çatlamada tek ilişki,, olursa Allahtan olmazsa yine Allahtan ben valla yumurtlama çatlama hepsini değerlendrdim olsunda
Bu arada hamilemisin canım yoksa deneme aşamasında mısınErkek istiyorsan dene bence tam çatlamada tek ilişki,, olursa Allahtan olmazsa yine Allahtan ben valla yumurtlama çatlama hepsini değerlendrdim olsunda
Çatlayınca yani yumurta hazır olunca ve tek ilişki yani yöntem öleTek ilişki mi olması gerekiyor ..ve ovulasyon testi ile test pik olunca mi yoksa siliklesince yani yumurta çatlamasını gördükten sonra mı ilişki olacak
Yok canım malesef değilim bata 2 gün var bugun testim negatif çıktıBu arada hamilemisin canım yoksa deneme aşamasında mısın
Anladım canım benim eşim asker birlikte değiliz şu anda yaza kaldı çocuk işi .. Allah seninde gönlündekinin hayırlısını nasip etsin inşallahYok canım malesef değilim bata 2 gün var bugun testim negatif çıktı
Amin canım hepimizin inşallah Allah kavuştursunAnladım canım benim eşim asker birlikte değiliz şu anda yaza kaldı çocuk işi .. Allah seninde gönlündekinin hayırlısını nasip etsin inşallah
Ben varımKizlarr ovulasyon testi ile cinsiyet ayarlayıp tutturanlar varmı yardımcı olursanız sevinirim
Hayırlı olsun canım bebeğin neler yaptın paylasirmisin ve kiz bebek mi yoksa erkek bebek için mi denedinBen varım
Ben varım
Teşekkür ederim vlla kız icn denedim ama tamamen erkek icnmis yaptklarm snradan öğrendim oğlum olduHayırlı olsun canım bebeğin neler yaptın paylasirmisin ve kiz bebek mi yoksa erkek bebek için mi denedin
Hadi ya yumurtlama anında mi degerlendirdin canım bahseder misinTeşekkür ederim vlla kız icn denedim ama tamamen erkek icnmis yaptklarm snradan öğrendim oğlum oldu
Hayr yum 4 5 saat önce ikinci oğlum yani syle 29 u yum su 27 28 ve 29 sabh pik ypti test ilişki oldu öğlen yum çatladı oğlum oldu ilk oğlumda da 22 su yum idi takvimde 5 gün evde degldm ramazandi olmadı 22 ci günün gecesi olduHadi ya yumurtlama anında mi degerlendirdin canım bahseder misin
O zaman test pik yapınca deneme yapmak lazım erkek bebek için diyet falan yaptinmi canımHayr yum 4 5 saat önce ikinci oğlum yani syle 29 u yum su 27 28 ve 29 sabh pik ypti test ilişki oldu öğlen yum çatladı oğlum oldu ilk oğlumda da 22 su yum idi takvimde 5 gün evde degldm ramazandi olmadı 22 ci günün gecesi oldu
Bende erkek bebek için deneme yapicam nasipse eşim asker izin verirlerse gelirse Nisan'da inşallahYum gününden iki birgün önce ve test ultra pikken olmstu ilişki ultra pikten ortalma 5 6 saat snra yum oldu erkek ilk oglumada yum önce 5 gün olmamıştı yum günü tek ilişki olmstu smdi kız istyrm rabbm verrse buay başlayacağım teste nasip D deniizkiizii