Merhaba hanimlar
bizde yakinda biraderim icin tanismaya gidecegiz..erkek tarafi olarak nelere dikkat etmeliyiz sizce? Yani tam olarak neler goturulmeli ilk gorusme/tanisma icin? Biraderin bacisi olarak bana nasil bir gorev duser? :44:
normalde cok sicak kanliyimdir, hemen kaynasirim konuskanimdir. lakin cok fazla dikkat etmem gerekir mi konusurken? Simdiye kadar rahattim, (konuskan oldugumdan kaynaklaniyor herhalde)
ama sanirim etrafimdakiler yuzunden bende biraz heyecan yapmaya basladim. Isin garibi su ki annem ilk defa kayinvalide olmayacak ama o da cok heyecanli
Ilk tanisma icin akraba gider mi? yoksa sadece 1. derece akrabalarimi gider? birde gidilen yerde akrabalarda olur mu yoksa sadece 1. derece akrabalar mi? neler goturulmeli? daha cok biraderim stress yapiyor normal olarak, malum kayinpederle ilk gorusme olacak..o dusunemeyecegi icin bazi seyleri dusunmek tabiiki bizlere duser
Kendime gore tabiiki fikirlerim var, birazida mecburen dogaclama olacak..ama aranizda farkli tecrubeleri olanlar illaki vardir. Gerek kiz tarafi olarak gerekse erkek tarafi olarak... Tavsiyelerinizi bekliyorum
Simdiden tesekkurler hepinize