bende borç kalsın istemiyorum yanı bızı sarsacak kadar en azından
İnşallah canım ya.
Çalışıyor musun sen peki?
Evliliğin ilk yılları hayatımızın belki de en önemli zamanlarından olacak. Bunu borçlarla çekilmez bir hale getirmemek gerekiyor.banada büyük borcun altına girerek evlenmek mantıklı gelmiyor.
tabikide borçsuz evlenmek mmümkün dğl ama en aza indirmek lazım
geçen sene kuzenim evlendi... bizde kız çeyizi şaşalı olur... yani bir yerine üç takım alınır...yengem 20.000 tl civarı harcadık diyordu..tabi kuzenimin öncesinde hiç birşeyi yoktu hepsi son anda alındı yapıldı hazır parayla... ama herşeyide son model oldu...arabalara takılacak havlulara isimler tarihler işlendi... yani bunun gibi bir sürü ince ayrıntıyı düşündüler...benim şuan için düğün nişan gibi bir durum yok... ama ben yinede beyaz eşyalarımı aldım... gerisi içinde hesap açıp para biriktirmeye başladım yengem gözümü korkuttu çünkü... herkese allah yardım etsin. gerçektende kız çeyizi oğlan çeyizinden çok daha külfetli...
Valla kiz tarafi olarak ne kadar bütce ayirmadik dersem daha dogru olur nisan dügün ev mobilyalar neredeyse hersey kiz tarafi olarak yapildi
erkek tarafi sadece dügün salonunun kiralanmasiyla ilgilendi esimde ozamn okudugu icin istesede bir katkida bulunamazmi zaten aliesi hani beni istemiyorduda
evlendik evleneli tam 2 yil gecti 2 yildir hergün gece sabahin 5 inden gece 23:00-23:30 kadar calistim herseyi kendim yaptim ev, mobilyalar, araba , hem esimin hemde kendimin ehliyetleri vs...
fedakarliktan kacinmadim simdi esim okulunu bitirdi isi biraktim rahatim
valla bravoo canım kimse senin kadar fedakar olmaz herhalde vereliniortak inşallah herşey yolundadır sımdılerde :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?