Kız sahibi olacak annelerin dikkatine..

kutsalisttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
92
0
36
İçel Mersin
Arkadaşlar merhaba..
Sizinle çok önemli ve farklı bir konu paylaşmak istedim..
Benim bir arkadaşım var ve vücudunda (bacak,koltuk altı,genital bölge,kollar,bıyık vs.)hiç tüy yok..
Ve yaşı 22 bu yaşına kadar bir kere bile tüylerinden kurtulmak için bir uygulama yapmamış..
Bu büyükannesinin sayesinde olmuş..
Ilk doğduğunda büyük annesi onun vücuduna karınca yuvasının etrafında bir toprak olur hani onu sürmüş..ve 1 saat bekletip yıkamışlar..merak etmeyin hiç bir zararı yokmuş..ve bunun sayesinde arkadaşım ömrü boyunca tüysüz gezecek..bunları sizinle paylaşmamın sebebi bizim için değil ama cocuklarmız için..evet belki birçok anne şu an olur mu öyle şey diyor ama bu kesinlikle doğru kendim bürükannesi ile konuştum onlar hep böyle yapıyorlarmış..ben de kendi kızıma yapcam..
Hı birde arkadşıma bu uygulamadan sonra bal sürmüşler inanır mısınız bilmem ama kızın teri bile bal gibi kokuyor..(ne sürersen o kokarmış..mesela bana da nenem tuz sürmüş terim kokmasın diye ter kokum hiç olmuyor ne kadar terlesemde su gübü aynı)ne varsa büyüklerimzde var yani..

Ilgili kişilere tavsiye ederim..
Bilgilerinize hanımlar:):)

canım bende duymuştum hatta çocukken ayaklarını tuzlu suyla yıkarsan ayakları kokmazmış büyüyünce demekki terde öyle

pekı bebek mıkrop fılan kapmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…