Kız öğrencilere "Sizin başka yerleriniz de deliktir" dediği iddia edilen müdür görevden alındı

Sifatsiz kadin.

Kendisi kac kez deldirmisse aklina direjt oralar geliyor. Her an orgazm olmaya hazir zihniyet iste...

Sen beynini kaç kere deldirdin acaba? Baya delik var ki akıl sızıntıları çok fazla. İnsanlığından utanmadın da kadınlığından da utanmadın diyelim öğretmenliğinden de mi utanmadın ya.Bu tarz düşünce yapısında olan öğretmenler bana çok rahatsızlık veriyor. Sana ne milletin neresini deldirdiğinden. Ailesi var o çocukların merak etme sana kalmadı bunları sorgulamak. Terbiyesiz yaratık. Bir de başka okula sınıf öğretmeni olmuş. O çocuklara neler yapacak kimbilir. Ortalık durulana kadar başka okula verilmiştir. Sonra daha yüksek bir göreve getirilir. Milli eğitim müdürü bile olur. Nitekim örneklerini çok yaşadık.

Onun delik yerlerinin telafisi bişekilde var ama senin kafanda beyninden büyük kara deliğin hiç bişekilde telafisi yok be gudubet kadın.
o laflar ağzından çıkarkendemi utanmadın..

Usulsuz harcamalar (haram,hirsizlik,calma cirpma....), belaltina vurmak (egitimci guyaaa) ve tabiki yine yine yeniden Akepenin muduru...
Hiiim yeni Turkiye'nin, sifatlati kadar beyinleride bozuk, cagdisi kalmis tipleri. Eski Türkiye'ye mumla aratiyorlar...

kendisinin ki delikti herhalde ordan biliyor

Valla oyastaaki kizlara bu cümleyi kurabiliyosa bu kadin ; benim gözümde ; "baska yerleri delik olan" bi cok kadindan daha namussuzdur. Bi insanin bole cumleleri agzina almasi; namus kavramini ne kadar ayaklar altina aldiginin gostergesidir.
Ve bana gore o genc kizlar bu "namusuyla" (!) Ovunen kadina iffetlerini namuslsrini zekat verseler. O kadin bile namuslu olur...

Delik nedir ya. Kulaklar basta olmak uzere bir kadin da 9 tane bildigim delik olmasina ragmen su kacirdigini gormedim.

Nasil bir dusunce tarziysa artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…