Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız mı ? Erkek mi? Sizce ;)
- Konu Sahibi Neva01
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsiyet tahmin
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
Erkek gibi geldi bana :) Allah bağışlasın.
Teşekkür ederim :) sizinde bebeğinizi Allah bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallahErkek gibi geldi bana :) Allah bağışlasın.
- 22 Temmuz 2015
- 41
- 27
- 88
- 5 Haziran 2019
- 2.218
- 2.738
- 53
Erkek erkek besbelli bize de dua edin Allah boyle guzel bekleyişler nasip etsin.
- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 30
- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 30
Prenses geliyor :)Kızlar banada tahmin yapınnnn
Aminnnnn inşallah Allah'ım kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin :)Erkek erkek besbelli bize de dua edin Allah boyle guzel bekleyişler nasip etsin.
Bencede pembeleri hazırla annesi :)))Prenses geliyor :)
- 4 Aralık 2016
- 391
- 232
- 53
- 30
Merhaba kızlar bana da tahmin yapar mısınız Eki Görüntüle 2305693
Canım tam net çıkmamış sanırım kameradan yada bebeğinin duruş pozisyonundan ben de 15.haftama yeni girdim bu hafta cuma kesin öğrenirim inşallah sağ sağlim dogsunlarda cinsiyet merak :)
ErkekKızlar banada tahmin yapınnnn
- 4 Aralık 2016
- 391
- 232
- 53
- 30
Teşekkürler.resmi iyi çekememişim yeniden paylaşıyorum:)Canım tam net çıkmamış sanırım kameradan yada bebeğinin duruş pozisyonundan ben de 15.haftama yeni girdim bu hafta cuma kesin öğrenirim inşallah sağ sağlim dogsunlarda cinsiyet merak :)
Erkek bence :) ikimiz aynı haftalar içerisindeyiz sanırım bir hafta var aramızda heralde ben 15 +3 :)Teşekkürler.resmi iyi çekememişim yeniden paylaşıyorum:) Eki Görüntüle 2305719
- 4 Aralık 2016
- 391
- 232
- 53
- 30
Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşaAllah Benim doktorum kalp atışlarına göre muhtemelen erkek dedi ama yine de sormak istedim :)Erkek bence :) ikimiz aynı haftalar içerisindeyiz sanırım bir hafta var aramızda heralde ben 15 +3 :)
- 25 Ağustos 2019
- 16
- 5
- 1
- 28
Erkek gibi duruyor canım benim dr ne dedi
Bugün saat 11 40 da randevum var öğrenir öğrenmez yazarım:)Erkek gibi duruyor canım benim dr ne dedi
Bugün saat 11 40 da randevum var öğrenir öğrenmez yazarım:)
Kıza benziyo dedi 1 ay sonra tekrar bet belli olur dediErkek gibi duruyor canım benim dr ne dedi