Anket kız kardeşinize tasıyıcı anne olurmuydunuz?

kız kardesınıze tasıyıcı anne olurmuydunuz?

• Ankete Katılan
    89
kizkardesi bilmem ama benim tanidigim iki elti bir evde oturuyordu ve ikisininde cocugu olmuyordu ,tedaviler yillar sonra kucuk eltiye cevap verdi ve cocugu oldu .ama buyuk eltinin hic umut yoktu,olmuyordu ,karar verdiler ve kucuk elti buyuk eltiye tasiyici annelik yapti .bir ev icindeler ama dogdugu gunden itibaren buyuk elti bakti .bebek onu anne biliyor .

ama buyuk konusmayayim ben yapamazdim heralde veremezdim bebegimi ne kardesime ne eltime nede kimseye ..

valla kızlar bi kız kardeşim olmadığı için öle sölemek geldi içimden daha önemlisi şuan ben bebek hasreti yasayan biri olarak eğer bi kız kardesim olsaydı oda eğer aynı duyguları yasayacaksa onun için bunu yapardım die düşündüm :teselli:

hiç düşünmeden kabul ederdim nihayetinde o benim kardeşim ve annelik her kadının tatması gereken birşey diye düşünüyorum.tabi ben daha anne değilim anne olsam belki farklı düşünürüm

anneliği tabiki bütün kadınlar tatsa ne güzel olur ama bu taktiri ilahi rabbim vermedimi vermiyor ve bizlerde onun kanunlarına aykırı bir şekilde taşıyıcı bir annelikle çocuk dünyaya getirmemiz son derece yanlış ve sakıncalı bence her bakımdan doğaya aykırı bir durum bu düşünsenize siz o çocuğu doğurdunuz yıllar sonra sizin çocuğunuzla o nede olsa teyze çocukları yaa aşk yaşasalar ve evlenmeye karar verseler ne diyeceksiniz siz kardeşsiniz yada rahatlıkla aa tabi evladım siz teyze çocukarısınız evlenebilirsiniz diyebilirmisiniz bu mümkünmü bence büyük hata olurdu bu ve ben böyle bir hatayı asla yapmam yapamam:1no2:

Bu konudaki fikrim söz konusu kız kardeşim olsa bile değişmez.
Kati surette bu fikri kabul edemem. Anne olanlar anlar bunu ancak

bende olmazdım bır bebegı ıcınde tasımak onu hıssetmek bambaska bısey helekı onca sıkıntıları yasayıp onu kucagına almak kım bılır nasıldır ben alamadım melek oglum cennette sımdı ama ne olursa olsun dogurmak ve tasımak bambaska bır mutluluk

Kizkardesim benim evladim gibidir ben baktim ben yetistirdim en zor anlarinda ben vardim yaninda yani kisacasi aramizdaki bag cok kuvvetli.Onun icin canimi bile verebilirim o derece yani.Ama bunu yapamam.Sebebi bebegi kiyip vermemek degil sonucta oda benim canim ve benden daha iyi bakar bebege boyle bir durumda ama benim karsi ciktigim konu dini acidan.Diyanet olsun hocalar olsun bu konuya kesinlikle haram gozuyle bakiy yuzden yapamam.Kardesime canim feda ama Allahin yasakladigi bir seyide goz gore gorede yapamam(

Olmazdım uygun bulmuyorum.Olmazdım 9 ay karnımda taşıdığım çocuk benimdir kimseye vermem.Olmazdım çocuk bunu öğrendiğinde psikolojisi bozulur.Olmazdım bu olayı saklamak, çocuğa yalan söylemek bana göre değil. :1no2:

ben tasiyici anneligin kendisine karsi oldugum için bende kabul etmezdim...
bebek benim içimde olusuyorsa, o benimdir baska hiç kimsenin...

hayır,

tabiki bebek benim bebeğim olmayacak bunu biliyorum bana göre annelik doğurmakla da olmaz zaten bir çocuğa emek veren, gecelerini feda eden, onu büyüten o çucuğa anne olmayı daha çok hak ediyordur bana göre

ben yakın akrabaların ya da kardeşlerin birbirlerine taşıyıcı annelik yapmalarını çok doğru bulmuyorum

benim görümcemin çocuğu olmuyor eltisi çocuklarından birini doğar doğmaz ona verdi çocuk görümcemi anne biliyor ama herkes çocuğun onun olmadığını bildiği için çoğu zaman çocuk onun gibi davranmıyor kimse düşünsenize çocuğun içinde bulunduğu durumu

bizim halkımız bu konularda hala geri kalmış durumda bence o yüzden kimin nasıl bir tavır sergileyeceğini kestirmek pek mümkün değil

valla teredütte kaldım ama sanırım vermek istesemde veremezdim. eşimin kesinlikle onayı olacağını zannetmiyorum.
biraz düşününce hımmm,yok sanırım vermezdim. kardeşime canımı veririm ama böyle bir yükün altından kalkamam gibi geliyor...

biz bu konuyu cok konusduk bi ara tasiyici annelik patlamisdi tv lerde olurmusun dedi kiskardesim cocugum olmasa diye hayir dedim
allah korusun büyükde konusmiim ama ben yapamazdim yapmamda
evvet teyze ana yarisi demekdir allah göstermesin ama cocugu olmasa ve benim yasim kac olursa olsun belki sifirdan tatsin diye dogururdum onun icin ama annesi yine ben olurdum benki kardesimle cok iyi anlasiyorum biaraya geldigimizde 9ay karnimda tasidigim cocuk ona anne derse icim ciz eder ve en kötüsü kardesim kizip bagirsa bir yerimden parca kopar canim acir

ben ce bu konuya şu açıdan bakmak gerek eğer benim çocuğum olmasaydı kardeşimden benim için taşıyıcı annelik yapmasını istermiydim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…