- Konu Sahibi Liona Esposito
-
İnanırım.Burda bir üye vardı sırf kocası yakışıklı diye ayrılmıyordu. Kadına yaşatmadığı kalmadı. En son dank etti de ayrıldı
Neden kilo vermiyorsunuz o zaman ? Eşinizin kilonuzdan dolayi insanların yanında size ettiği hakareti bile hatırlıyorum da şimdi yazmak istemiyorum buraya. İna ragmen neden hâla kilo veremediniz?1.si kendimi kiloluyken esimin yanina yakistirmiyorum. 2.si adamin tek problemi kilo değil o en son problem bence. Kardesimden çok çok yaşlı duruyor en büyük problem
E sizinkinde de tip var ama karakter yok. Düğün fotoğraflarında çok yakıştınız da şimdi çok mu mutlusunuz Allah aşkınaAması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
Adam x in hiç tipi değil asla beğeneceği bi tip değildi, aynı yerde çalışırken tanıştılar baştan beri zaten adam hoslaniyordu ama x kabul etmiyordu. Sonra beraber zaman geçirdikce tanıdıkça kardeşim de ondan hoslanmis sevmis sevgili oldular bayramda da sözlendiler.
Adam iyi biri aslında efendi saygılı, huy konusunda istediğimiz gibi biri, yemek yapmayı sever, öyle ev islerini kadına yıkayım kafasinda biri değil geri kafali biri değil, kıyafete karışmaz baskı kurmaya çalışmaz, mesleği kariyeri vs var.
Ama fotoğraflara baktikca moralim bozuluyor hic mi yanina yakismazsaçları dökülmüş kel kalmış boyu kardesimle bir yani erkek en azından kadından bi tık uzun olsa daha hos görünür. Bu kadar da dış görünüşe bakarak yargilamak bana kendimi suclu hissettiriyor bi yandan. Ama baktikca da moralim yerle bir oluyor. Ayrica x den 10 yas büyük. Aslında adam kendisi de memnun değil halinden kel oluşundan falan ama bi icraatı da yok. Bunun daha düğünü fotoğraf çekimi vs olacak keşke en azından saç ektirse biraz vücut yapsa ne bileyim güzel çıksa x in yaninda biraz. Kel olduğu için de x den çok çok yaşlı duruyor.
X de ben böyle beğendim kabul ettim size noluyor diyor, laf söyletmiyor. Ben gidipte ona saç yaptir şunu bunu yap diyemem diyor.
Haklı mıyım yoksa haksızlık mı ediyorum sizce?
"Mutfaktaki bıçakları saklamaya başlamıştım, bi an döndüm kendime ben ne yaşıyorum dedim o zaman karar verdim. " demişti hatırlıyorum.İnanırım.Burda bir üye vardı sırf kocası yakışıklı diye ayrılmıyordu. Kadına yaşatmadığı kalmadı. En son dank etti de ayrıldı
Çünkü kocasının yaptıklarını kendi içinde bir yerde normal görüyor, adam hele bi salsın kendini hele bi saçı dökülsün az göbeği çıksın neler neler edecek ona.Neden kilo vermiyorsunuz o zaman ? Eşinizin kilonuzdan dolayi insanların yanında size ettiği hakareti bile hatırlıyorum da şimdi yazmak istemiyorum buraya. İna ragmen neden hâla kilo veremediniz?
Hayır enişteyi en iyi anlayacaklardan olmanız lazım değil mi? Öyle istemekle de pat diye kilo verilmiyor. Siz hakaret isittiniz ya kardeşiniz de sözlüsüne laf söylesin falan istiyorsunuz herhalde.
Kendinize, kocaniza bakmadan millete laf etmeniz cidden komik. Hâlâ aynı şeyleri yazmaya da devam ediyorsunuz. Fikirlerinizle gram değişme yok.
Azıcık tipe bu kadar kötü muameleyi çekene de ne desek boş.Çünkü kocasının yaptıklarını kendi içinde bir yerde normal görüyor, adam hele bi salsın kendini hele bi saçı dökülsün az göbeği çıksın neler neler edecek ona.
Çok çok ayıp ediyorsun çok… adamın huyundan rahatsız olsan anlayabilirim çünkü ablanı ğzeceğini düşünürsün ama tipinden sanane?Aması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
Adam x in hiç tipi değil asla beğeneceği bi tip değildi, aynı yerde çalışırken tanıştılar baştan beri zaten adam hoslaniyordu ama x kabul etmiyordu. Sonra beraber zaman geçirdikce tanıdıkça kardeşim de ondan hoslanmis sevmis sevgili oldular bayramda da sözlendiler.
Adam iyi biri aslında efendi saygılı, huy konusunda istediğimiz gibi biri, yemek yapmayı sever, öyle ev islerini kadına yıkayım kafasinda biri değil geri kafali biri değil, kıyafete karışmaz baskı kurmaya çalışmaz, mesleği kariyeri vs var.
Ama fotoğraflara baktikca moralim bozuluyor hic mi yanina yakismazsaçları dökülmüş kel kalmış boyu kardesimle bir yani erkek en azından kadından bi tık uzun olsa daha hos görünür. Bu kadar da dış görünüşe bakarak yargilamak bana kendimi suclu hissettiriyor bi yandan. Ama baktikca da moralim yerle bir oluyor. Ayrica x den 10 yas büyük. Aslında adam kendisi de memnun değil halinden kel oluşundan falan ama bi icraatı da yok. Bunun daha düğünü fotoğraf çekimi vs olacak keşke en azından saç ektirse biraz vücut yapsa ne bileyim güzel çıksa x in yaninda biraz. Kel olduğu için de x den çok çok yaşlı duruyor.
X de ben böyle beğendim kabul ettim size noluyor diyor, laf söyletmiyor. Ben gidipte ona saç yaptir şunu bunu yap diyemem diyor.
ay bende de var onlardan hem de 2 çiftArkadaşımın boyu 1.55 eşinin boyu 1.85. yanyana nasıl durduklarını siz düşünün ama o kadar güzel seviyorlar ki birbirlerini. 13 yıllık evliler maşallah hiç bozulmadı araları
Ben mesela kızımın yanında ona değer veren onu çok seven bir eşi olmasını isterimYa asagilamiyorum sadece begenmedigimi ve yakistirmadigimi söylüyorum, siz kendi kızınızı yanında babasi gibi görünen bi adamla evlendirmeyi hayal eder misiniz madem sekilci değilsiniz. ben cok sekilci bi insan değilim kabul edilecek sey var edilmeyecek sey var bunu hepiniz biliyorsunuz. Genel olarak söylenenler doğru hatami kabul ediyorum bu denli dert etmemem gerek bu kadar iyi bi insanı. Ama sürü psikolojisi gibi cogunluk beni bu düşüncelerimden dolayı asagiladi diye hepiniz asagiliyorsunuz oysa ki sizin kızınız kardeşiniz sizin beğenmediğiniz biriyle evlense siz de kötü hissedersiniz
Hadsiz kelimesinin hakaret olduğunu düşünmüyorum, bence bu konuya söylenebilecek en net şey.Birincisi "ağzının payını aldın, hadsiz" tarzı söylemlerinizi doğru bulmuyorum, sizi alıntıladım ama böyle hakaret eden diğerlerine de hitap ediyorum. saygıdan bahsederken siz saygısızlık yapıyorsunuz haberiniz yok. Ben burda bi düşüncemi dile getirdim, haksizsam haksizlik ediyorsam söyleyin dedim, ağzımın payını verin demedim. Eleştiriye sonuna kadar açığım, hatta bu forumda kötü yorumlara bile benim gibi düzgün cevap veren sakin kalan kavga çıkarmayan üslubunu bozmayan çok az kişi vardır.
Eleştiriye, fikirlerinize, hatalarımı söylemenize açığım dediysem, hakaretlerinize ve terbiyesizce kelimelerinize de açığım demedim. Lütfen kelimelerinizi düzgün seçerek konuşun ki insanca çizgimizden çıkmadan fikir alışverişi yapabilelim.
Adı neydi unuttum. Şimdi gece ismini düşünürümİnanırım.Burda bir üye vardı sırf kocası yakışıklı diye ayrılmıyordu. Kadına yaşatmadığı kalmadı. En son dank etti de ayrıldı
1.si kendimi kiloluyken esimin yanina yakistirmiyorum. 2.si adamin tek problemi kilo değil o en son problem bence. Kardesimden çok çok yaşlı duruyor en büyük problem
Söylerdim de aktif üye o yüzden sıkıntıAdı neydi unuttum. Şimdi gece ismini düşünürüm
Kötü bir şey demedin ki. Dilimin ucunda Z ile başlıyordu değil mi ?Söylerdim de aktif üye o yüzden sıkıntı
Hakkatten size noluyor???Siz evli misiniz?Eğer evli değilseniz sizin eşiniz bakalım nasıl olacakAması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
Alıcılarım ufak bir kıskançlık çekememezlik seziyor sanki ama bilemedimAması ben damat adayını hiç ama hiç beğenemedim kızlar. Yanlış düşünüyorsam beni kendime getirin çünkü moralim çok bozuldu. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok güzel bi kız benim kardeşim. Güzeldir bakımlıdır giyinmesini bilir her gittiğimiz yerde mutlaka birileri sorar onu, ya adamlar kendileri beğenir sorar ya da anneleri ama illa ki ilgi çeker yani.
Kardeşime x diyeyim.
çünkü kilo alınıp verilebilen bişey. ama yaşı kardeşimden zaten büyükken bir de bakımsız olduğu için olduğundan daha da yaşlı durması, kilo kadar kolay çözülebilecek bi problem değil. bu arada sürekli beni kilomdan veya eşimden vurmaya çalışıyorsunuz ya bunlar beni etkilemiyor çünkü inkar etmiyorum zaten. evet kiloluyum ve hiç güzel bi şey değil vermeye çalışıyorum ve istediğim yerde olmasam bile yol katettim. bunu sadece eş yanına yakışmak için değil (o da var elbette ama) sağlık için ve istediğim kıyafeti giyebilmek için de istiyorum. eşime göre birinci problem kiloysa da ben zaten bunun için çaba sarfediyorum, çirkin görünmek umrumda değil kafasına girmiyorum. ben kiloluyum diye bebek gibi kızın yanında güzel bi adam görmeyi istemek, hem huyu huyuna hem tipi tipine olsun istemek çok mu abes? canımdan çok sevdiğim kardeşime bunları istemek için illa benim zayıf ve uzun mu olmam gerekir?Neden en son problem kilo?
Belki başkalarına göre, mesela kocanıza göre birincil problem kilodur, hiç düşündünüz mü?
Ya da kayınvalidenize göre boy mesela.
Neyin öncelikli problem olduğuna siz mi karar veriyorsunuz?
çünkü kilo alınıp verilebilen bişey. ama yaşı kardeşimden zaten büyükken bir de bakımsız olduğu için olduğundan daha da yaşlı durması, kilo kadar kolay çözülebilecek bi problem değil. bu arada sürekli beni kilomdan veya eşimden vurmaya çalışıyorsunuz ya bunlar beni etkilemiyor çünkü inkar etmiyorum zaten. evet kiloluyum ve hiç güzel bi şey değil vermeye çalışıyorum ve istediğim yerde olmasam bile yol katettim. bunu sadece eş yanına yakışmak için değil (o da var elbette ama) sağlık için ve istediğim kıyafeti giyebilmek için de istiyorum. eşime göre birinci problem kiloysa da ben zaten bunun için çaba sarfediyorum, çirkin görünmek umrumda değil kafasına girmiyorum. ben kiloluyum diye bebek gibi kızın yanında güzel bi adam görmeyi istemek, hem huyu huyuna hem tipi tipine olsun istemek çok mu abes? canımdan çok sevdiğim kardeşime bunları istemek için illa benim zayıf ve uzun mu olmam gerekir?
beni bu tarz söylemlerle kilomdan boyumdan vurarak bozamazsınız çünkü eleştiriye gerçekten açık bi insanım. bütün konularımda verdiğim cevapları okuyabilirsiniz kötü yorumlara bile kavgaya girmiş gibi cevap vermem.
ayrıca bütün yorumlardan anladığım kadarıyla evet haksızmışım ve önemli olan kardeşimin o adamla mutlu olmasıymış, kendi hayallerimiz kendi yakıştırmalarımız değil kız kardeşimin içine sinmesi önemliymiş. ama bazı insanların haksız oluşumu anlatırken bilerek isteyerek aşırı derecede kırmaya çalışarak nefret kusarak anlatması bi irite etmedi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?