Kız kardeşim sözlendi ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.si kendimi kiloluyken esimin yanina yakistirmiyorum. 2.si adamin tek problemi kilo değil o en son problem bence. Kardesimden çok çok yaşlı duruyor en büyük problem
Neden kilo vermiyorsunuz o zaman ? Eşinizin kilonuzdan dolayi insanların yanında size ettiği hakareti bile hatırlıyorum da şimdi yazmak istemiyorum buraya. İna ragmen neden hâla kilo veremediniz?

Hayır enişteyi en iyi anlayacaklardan olmanız lazım değil mi? Öyle istemekle de pat diye kilo verilmiyor. Siz hakaret isittiniz ya kardeşiniz de sözlüsüne laf söylesin falan istiyorsunuz herhalde.

Kendinize, kocaniza bakmadan millete laf etmeniz cidden komik. Hâlâ aynı şeyleri yazmaya da devam ediyorsunuz. Fikirlerinizle gram değişme yok.

E sizinkinde de tip var ama karakter yok. Düğün fotoğraflarında çok yakıştınız da şimdi çok mu mutlusunuz Allah aşkına

İnanırım.Burda bir üye vardı sırf kocası yakışıklı diye ayrılmıyordu. Kadına yaşatmadığı kalmadı. En son dank etti de ayrıldı
"Mutfaktaki bıçakları saklamaya başlamıştım, bi an döndüm kendime ben ne yaşıyorum dedim o zaman karar verdim. " demişti hatırlıyorum.

Çünkü kocasının yaptıklarını kendi içinde bir yerde normal görüyor, adam hele bi salsın kendini hele bi saçı dökülsün az göbeği çıksın neler neler edecek ona.

Kardeşim olsa ben de yanına yakışan biriyle olmasını isterim elbette. Enişte adayı öyle bir profilde değilse anlık aklımdan bu düşünceler de geçebilir kimse melek değil AMA bu kadar dert edinip yanık yanık konu açmanız hiç normal değil. Huyu suyu iyiyse kardeşim de mutluysa gözüme yakışıklı bile gelir. Kaldı ki size ne?

Çok çok ayıp ediyorsun çok… adamın huyundan rahatsız olsan anlayabilirim çünkü ablanı ğzeceğini düşünürsün ama tipinden sanane?
Kocam benim için dünyanın en yakışıklı adamı. Ama eminim birileri beğenmiyordur, yine de bunu bana söyleyemezler. Kendileri beğenmiyorsa kocamla zorla evlendirtmiyorum sonuçta hiç birini… güzellik görecelidir, bazı kadınlar yaşlı görünen erkekleri çekici bulur, bazıları için kellik başlı başına seksapalitedr ki özellikle kel erkek isteyen arkadaşım var bizzat. Kendi güzellik algınla enişteni yargılayıp bir de üstüne üzülme lütfen. Tipi sana uymuyorsa, hiç merak etme enişten zorla kardeşini falan sana yapmıyor sonuçta. Sen kendine göre birini bulursun

Arkadaşımın boyu 1.55 eşinin boyu 1.85. yanyana nasıl durduklarını siz düşünün ama o kadar güzel seviyorlar ki birbirlerini. 13 yıllık evliler maşallah hiç bozulmadı araları
ay bende de var onlardan hem de 2 çift hatta kızlar 1.50 erkekler 1.90 seyreyle cümbüşü ama 2 çift de acaip mutlu

Ben mesela kızımın yanında ona değer veren onu çok seven bir eşi olmasını isterim
Sönük, ezik, karısını ailesinin her bir ferdine ayrı ayrı ezdiren eşi olmamasını tercih ederim
Kızımı el üstünde tuttuktan sonra tipinin benim için ne gibi önemi olabilir?

Hadsiz kelimesinin hakaret olduğunu düşünmüyorum, bence bu konuya söylenebilecek en net şey.
Yıllardır buraya üyeyim, birçok şoke edici konu gördüm ama bu konuya ağzım apayrı açık kaldı.
Beni kendime getirin deyip yorumlarda hâlâ, ısrarla aynı şeyleri söyleyip, savunup bi de üstüne yenilerini eklersen insanların sabrı da taşar.
Kendi adıma, hakaret falan etmedim, haddini aşana hadsiz derim, sınırları zorlayana gereken söylendi ise ağzının payı olarak da nitelerim bunu.
"Adamı nasıl beğenmezsin, ben sadece iç güzelliğine bakarım, aa sen şekilcisin" demedim mesela, kalkıp bana "sanki sen kabul edeceksin" dersen benim de üslubum, yorumlarım sertleşir. Burdaki hadsizliği konuşuyoruz, ne alaka benim kabul edip etmememle mesela? Benim tek kriterim güzellik/yakışıklılık olsaydı bile buna sadece kendi seçimlerimde dikkat ederdim, başkasının ilişkisinde tiplere bakıp haddimi sınırımı aşmazdım.
Insanların sinir uçlarına basıp, konuyu alakasız yerlere çekip tepki alınca da demagojiye dönüyor olay, üyeler kötülükle veya başka şeylerle suçlanıyor.
Anlamamakta ısrarcı olmanın alemi yok. Kardeşin için daha iyisini hayal etmiş olabilirsin, beğenmeyebilirsin, yakıştırmayabilirsin ama "saç ektirsin" diyemezsin, kardeşine adamın tipini -sormamış, üstelik nişan olmuş- konuşup duramazsın.
Lütfen anla artık.

Son düzenleme:
1.si kendimi kiloluyken esimin yanina yakistirmiyorum. 2.si adamin tek problemi kilo değil o en son problem bence. Kardesimden çok çok yaşlı duruyor en büyük problem

Neden en son problem kilo?
Belki başkalarına göre, mesela kocanıza göre birincil problem kilodur, hiç düşündünüz mü?
Ya da kayınvalidenize göre boy mesela.
Neyin öncelikli problem olduğuna siz mi karar veriyorsunuz?

Hakkatten size noluyor???Siz evli misiniz?Eğer evli değilseniz sizin eşiniz bakalım nasıl olacakSergen Yalçın, Ümit Karan,Arda Turan vs.çok mu efso tipler

Alıcılarım ufak bir kıskançlık çekememezlik seziyor sanki ama bilemedim

çünkü kilo alınıp verilebilen bişey. ama yaşı kardeşimden zaten büyükken bir de bakımsız olduğu için olduğundan daha da yaşlı durması, kilo kadar kolay çözülebilecek bi problem değil. bu arada sürekli beni kilomdan veya eşimden vurmaya çalışıyorsunuz ya bunlar beni etkilemiyor çünkü inkar etmiyorum zaten. evet kiloluyum ve hiç güzel bi şey değil vermeye çalışıyorum ve istediğim yerde olmasam bile yol katettim. bunu sadece eş yanına yakışmak için değil (o da var elbette ama) sağlık için ve istediğim kıyafeti giyebilmek için de istiyorum. eşime göre birinci problem kiloysa da ben zaten bunun için çaba sarfediyorum, çirkin görünmek umrumda değil kafasına girmiyorum. ben kiloluyum diye bebek gibi kızın yanında güzel bi adam görmeyi istemek, hem huyu huyuna hem tipi tipine olsun istemek çok mu abes? canımdan çok sevdiğim kardeşime bunları istemek için illa benim zayıf ve uzun mu olmam gerekir?
beni bu tarz söylemlerle kilomdan boyumdan vurarak bozamazsınız çünkü eleştiriye gerçekten açık bi insanım. bütün konularımda verdiğim cevapları okuyabilirsiniz kötü yorumlara bile kavgaya girmiş gibi cevap vermem.

ayrıca bütün yorumlardan anladığım kadarıyla evet haksızmışım ve önemli olan kardeşimin o adamla mutlu olmasıymış, kendi hayallerimiz kendi yakıştırmalarımız değil kız kardeşimin içine sinmesi önemliymiş. ama bazı insanların haksız oluşumu anlatırken bilerek isteyerek aşırı derecede kırmaya çalışarak nefret kusarak anlatması bi irite etmedi değil.

Carpitmayin bence.
Kilo verilebilen bisey, degistirebilirsiniz
Enistenize kel ve kisa boylu dediniz. Bunlarin bakimsizlikla alakasi yok. Adam boyunu uzatamaz ki. Saç ektirmekte oyle kolay bir islem degil, yaptirmak istemeyebilir. Gogusleri kucuk olan her kadin silikon taktiriyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…