- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
- Konu Sahibi Ersel14012016
Pek inandırıcı gelmedi ama neyse; )Yok bayanım da erkek arkadaşım için sordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek inandırıcı gelmedi ama neyse; )Yok bayanım da erkek arkadaşım için sordum
Ayrıca bana tek taşımı birde altın kolye gelmişti ayrıca alyanslarımız takıldı o gece . Ve 100 tane hazır paketli pasta kurabiye vs yaptırılmıştı
Bende özlüyorum o anları arada heleki nisanlilik gunlerimiziiiEvet resimlerimize bakıyoruz eşimle şahaneymiş.
Çicek,çikolata ve baklava getirilir bizde.Adetlere göre eğer yapılıyorsa gelin ve damat için nişan bohçası yapılır eger yapılıyorsa bazı yörelerde anne,baba ve kardeşlerede yapılıyor.İsteme ve söz bir arada olacak izmirin ilcesindr yaşıyorum
Mersin yada adana mı kız istenirken bizde de baklava getirirler çikolatanın yanında .Eskiden sadece baklava götürülmüş şimdi çikolata ve baklava ikisi bir arada.Adetlere göre değişir. Biz abimlere kız isterken çikolata+çiçek yaptırmıştık. Çikolata gondoldaydı. Çiçek tek sayı olmalı. 7-9-11 gibi.
Eşim tarafının adetleri farklı idi. Baklava ve çiçekle gelmişlerdi. Çikolata olmamasını garipsemiştik.
Kaynıma kız istenirken kayınvalidemi tembihlwdim gondolda çikolata yaptırın diye.
Evet AdanaMersin yada adana mı kız istenirken bizde de baklava getirirler çikolatanın yanında .Eskiden sadece baklava götürülmüş şimdi çikolata ve baklava ikisi bir arada.
Ben de mersinliyim kız isteme baklavasız olmaz bizde :)Evet Adana
İsteme söz biraradaysa , gondolda çikolata, çiçek, baklava, ve tabiki tektaş.İsteme ve söz bir arada olacak izmirin ilcesindr yaşıyorum