• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kız istemeye neler. Gider acil öğrenmem gerek

Biz de çiçek götürülür sadece güllerden oluşan buket. Çok şık bir gondolda çikolata ve yine süslenmiş tabak da tatlı götürülür.

Güzel şık bir aranjman çiçek. Süslü tepside veya gondolda çikolata.
İstemeden sonra yüzük takılacaksa yüzükler tabi ki :KK48:

Adetlere göre değişir. Biz abimlere kız isterken çikolata+çiçek yaptırmıştık. Çikolata gondoldaydı. Çiçek tek sayı olmalı. 7-9-11 gibi.

Eşim tarafının adetleri farklı idi. Baklava ve çiçekle gelmişlerdi. Çikolata olmamasını garipsemiştik.

Kaynıma kız istenirken kayınvalidemi tembihlwdim gondolda çikolata yaptırın diye.

Canım çiçek çikolata çok güzel süslemeli olanlar var. Ayrıca o sırada verilecekse yüzük, saat götürülür.

İsteme ve söz bir arada olacak izmirin ilcesindr yaşıyorum
Çicek,çikolata ve baklava getirilir bizde.Adetlere göre eğer yapılıyorsa gelin ve damat için nişan bohçası yapılır eger yapılıyorsa bazı yörelerde anne,baba ve kardeşlerede yapılıyor.

Adetlere göre değişir. Biz abimlere kız isterken çikolata+çiçek yaptırmıştık. Çikolata gondoldaydı. Çiçek tek sayı olmalı. 7-9-11 gibi.

Eşim tarafının adetleri farklı idi. Baklava ve çiçekle gelmişlerdi. Çikolata olmamasını garipsemiştik.

Kaynıma kız istenirken kayınvalidemi tembihlwdim gondolda çikolata yaptırın diye.
Mersin yada adana mı kız istenirken bizde de baklava getirirler çikolatanın yanında .Eskiden sadece baklava götürülmüş şimdi çikolata ve baklava ikisi bir arada.

Çiçek , çikolata. Söz de gondol çikolata ve yine çiçek ve baklava

Back