• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan kız istemede ne yapalıyız.

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
kızlar 2 hafta sonra beni istemeye gelecekler ailem verince hemen yüzüğü takacaklarda biz nişan tepsisi falan ne yapmalıyız biraz tarif eder misiniz. satın alınacak yerler varsa oradan alayım annemler bilemzler ben hazırlıığımı kendim yapmalıyım.
 
bizde kendi hazırlımızı kendimiz yaptık nişan tepsisi satan çok güzel yerler var tepsi almanız gerekir bak ben paylaştım mesela :) şimdiden hayırlı olsun
 
şimdiden hayırlı olsun diyelim canım..tepsi işi çok kolay kuyumcularda da oluyor gümüşçülerde de oluyor..ya da çeyiz mağazalarında da bulabilirsin ;)
 
tamamdır kızlar ben bir ailemlede erkek arkadaşımlada görüşeyim sizden de ayrıntılı anlatan varsa onları okuyayım ona göre birşeyler yaparız. ben isteme tepsisini özel ve güzel olsun istiyorum bakayım bulabilecekmiyim
 
Back