Kız İsteme Kız isteme

biz çay yapmadık canım. biz 18 kişi falandık. çay çok zor olurdu. çünkü çay bitince hemen yenilemek lazım. bunun içinde çok kalabalık olmamak lazım. biz limonata, meyve suyu, kola v.s ikram ettik..

Kalabalık olucaksanız canım caya gerek yok bızde 20 kısı hesaplıyorduk ama 60 kısı olduk o yuzden sadece meyve suyu verdık kola fanta vb... Cay ısıne gırısmedık kesınlıkle kahveye tuz koymayı unutma ben cok eglendım koyarkennn :))))
,

peki bende bişey sorayım... tamam sıralamada bi aksilik yok. kahve sırasında isteme, arkasından yüzük takımı, pasta kesimi, ikramlar, çikolata tutucam vs vs vs... peki ben hangi araya bohça işini sıkıştırıcam ve bohçaları açmak uygun olur mu? bi de şimdi bohça içinde gelen çamaşır takımı nişanlığın içine giyilir ya, benim sözümle nişanım arka arkaya olucak. acaba o çamaşırlar bana gelmeden önce yıkattırsam mı? bu zamana kadar daha hiç aldığım şeyi yıkamadan giymedim, batar o bana bütün gece yoksa, o akşam yıkasam ertesi güne kurumaz, hele bi fikir verin yaa

dipnot: yemekli nişan işimizde yattı salona döndük ve elbisemi seçtim rengide bayrak kırmızısı olucak inşallah

ya benim merak ettiğim birşey var biz isteme ve söz nişan bir arada olsun istiyoruz evde yapıcaz sonrada arkadaşlarımla çıkıp eylenicez ama isteme esnasında kız ve erkek tarafından kimlerin olması gerekiyor bi aydınlatın beni ne olur yaaa zaten 3 ü bir arada nasıl olcak onu bile anlamamışken şimdi birde kimlerin gelebileceğini düşünüyorum

canım bunu senin önce müstakbel nişanlın ile görüşmen gerekiyor. sor bakalım kaç kişi gelecekler, adetleri neymiş ? ona göre sizde davet edersiniz.

canım bunu senin önce müstakbel nişanlın ile görüşmen gerekiyor. sor bakalım kaç kişi gelecekler, adetleri neymiş ? ona göre sizde davet edersiniz.

ahhh ahhh onunda birşeyden haberi yokki :2: oda herşeyi bana soruyor bende hepsi bir arada olsun bir kere stres yaşıyalım istiyorum ama burdan okuduğum kadarıyla hepsini bir arada yapan yok galiba

ahhh ahhh onunda birşeyden haberi yokki :2: oda herşeyi bana soruyor bende hepsi bir arada olsun bir kere stres yaşıyalım istiyorum ama burdan okuduğum kadarıyla hepsini bir arada yapan yok galiba

biz 3 ünü bir arada yapıcaz. önce gelip isticekler, hemen yüzükleri takıcaz buna isteme-söz diyoruz, ertesi günde nişanı yapıcaz. çünkü herkes çalışıyo ve uzaktan gelicek.

isteme akşamında çekirde aile olucaz. aile büyüklerimiz vs... ertesi gün nişanda da gayet kalabalık olucaz, vur patlasın çal oynasın şeklinde...

valla nasıl olucak bende bilmiyorum ama şartlar bunu gerektiriyo :97:

vayyy evet aslında böylede olabilir ama ondada 2 gün stres yaşıcaksın hem siz çok yorulcaksınız zor olmayacakmı sizin için 2 gün üst üste ikramlar olucak birde o gün kimseye ayakkabıda çıkarttırılmaz poffff en çokta anneme üzülüyorum çok yorulcak

valla işin stres kısmına hiç girmiyorum, hangi birisi için heyecanlanıcamı bilmiyorum... istemeye miii nişana mııı ? tek iyi olan tarafı bir defa da ikiside biticek ve ondan sonraki bütün hazırlığımız nikah için olucak... üst üste iki ikram olmıcak ki... isteme akşamı pasta-su böreği-yaprak sarma olucak tabaklarda doldurmıcaz tabakları o kadar... ama nişan günü nolur bilmiyorum. dışardan getirtsen olmaz, milletin ağzı torba değil büzülsün, evde yemek versen olmaz onla mı ilgilencen hazırlancan mı offf :97: valla ayakkabı olayına katılmıyorum herkes çıkartsın bi zahmet.

artık bir hafta içinde ev kırk kere temizlenir. amaaaan olsun böle güzel günlerde batsın batıcaksa temizleriz nabalım

evet galiba haklısın sen böyle anlatınca banada mantıklı geldi ama işte önemli olan insanların istemede olmak isteyip istemicekleri önemli sana bol şans diliyorum olduktan sonra buradan paylaşırsan sevinirim hakkında hayırlısı olur inşallah

çoook teşekkür ederim, sende paylaş ama hepimize hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…