• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kız isteme

canım hiç takılma bunlaaraaa siz mutlumusunuz gerisi boş

bende istedigim elbiseyi bulamadım.. aldıgımız 3.elbiseydi artık hepsinin basına bişey gelmişti

bu son elbiseninde tam ben almaya gittigim 36 bedeni satıldı 38 bedenini almak zorunda kaldım.. belden buyuk geldi resmen ama elbisenin kalıbı duz indigi icin arkadan biri sarılmadıgı surece farkedilmiyo diye mecburen aldım

kuaforde makyajımı rezil etti kızın teki, manikur yapıcam diye tırnaklarımı soktu kan revan icinde bıraktı beni butun gece zonk zonk zonkladı ellerim

2 kere ayagım attı topukluya alısık olmadıgım icin ama allahtan misafilerin onunde degil.. o ayakkabılarla hareket etmek bile zorken bide servis yaptım hatim indire indire

pasta siparişimiz yetişmedi sonunda onumuze gelen ilk yerden uyduruk bişey aldık icime hiç sinmedi...

sonra isteme faslında dedelerin kulakları sagır olunca bi turlu anlasamadılar ikiside biribrini yanlıs anladı, az kalsın kavga cıkıodu sagır duymaz uydurur modundaydılar cunku ikiside birbirine selam verdi ama selamını duymadılar almadılar dogal olarak neyseki son anda tatlıya baglandı

amma velakin sonuca bakarsak herseye ragmen cok guzel bi gundu.. hiçbişeyin moralimi bozmasına izin vermedim

illaki oluyor bole seyler sadece benim basıma geldi sanma :70:

canım hiç takılma bunlaaraaa siz mutlumusunuz gerisi boş

bende istedigim elbiseyi bulamadım.. aldıgımız 3.elbiseydi artık hepsinin basına bişey gelmişti

bu son elbiseninde tam ben almaya gittigim 36 bedeni satıldı 38 bedenini almak zorunda kaldım.. belden buyuk geldi resmen ama elbisenin kalıbı duz indigi icin arkadan biri sarılmadıgı surece farkedilmiyo diye mecburen aldım

kuaforde makyajımı rezil etti kızın teki, manikur yapıcam diye tırnaklarımı soktu kan revan icinde bıraktı beni butun gece zonk zonk zonkladı ellerim

2 kere ayagım attı topukluya alısık olmadıgım icin ama allahtan misafilerin onunde degil.. o ayakkabılarla hareket etmek bile zorken bide servis yaptım hatim indire indire

pasta siparişimiz yetişmedi sonunda onumuze gelen ilk yerden uyduruk bişey aldık icime hiç sinmedi...

sonra isteme faslında dedelerin kulakları sagır olunca bi turlu anlasamadılar ikiside biribrini yanlıs anladı, az kalsın kavga cıkıodu sagır duymaz uydurur modundaydılar cunku ikiside birbirine selam verdi ama selamını duymadılar almadılar dogal olarak neyseki son anda tatlıya baglandı

amma velakin sonuca bakarsak herseye ragmen cok guzel bi gundu.. hiçbişeyin moralimi bozmasına izin vermedim

illaki oluyor bole seyler sadece benim basıma geldi sanma :70:

Sağol birtanem teşekkür ederim...İnsan o kadar gergin oluyor ki böyle durumlarda sorma gitsin allah erkek arkadaşım anlayışlı sürekli o beni sakinleştirdi... Arkdaşlarım vardı onlar cok yardımcı oldu kazasız belasız atlattık ama nasıl atlattık ınan bılmıyorum :))) İnşallah bundan sonrası güzel olur....

İsteme - söz kesimi' ne uygun elbiseler nerden daha çok bulabilirim söyleyebilir misiniz arkadaşlar? Dizde boyu, yarım kollu falan, yakası açık olmayan sade ama hem şirin hem de şık bir elbise arıyorum. Hangi mağazalara daha çok bakmamı önerirsiniz? Bir de topukluyla pek yürüyemediğimden babet giymeyi düşünüyorum o gün. :61:

Çoook sorum var çok :18: İsteme - Söz kesimi olacağı gün ikramlar vs. sıralaması nasıl olmalı. Kime sorduysam herkes farklı söylüyor.

Kolonya,
Bizim çikolatamız,
Onların getireceği çikolata,
Kahveler,
Çay+ikramlar,
Pasta kesimi,
Söz kesimi...

Hangi sıralamayla olmalı kızlar yardımlarınızı bekliyorummm :18:

İsteme - söz kesimi' ne uygun elbiseler nerden daha çok bulabilirim söyleyebilir misiniz arkadaşlar? Dizde boyu, yarım kollu falan, yakası açık olmayan sade ama hem şirin hem de şık bir elbise arıyorum. Hangi mağazalara daha çok bakmamı önerirsiniz? Bir de topukluyla pek yürüyemediğimden babet giymeyi düşünüyorum o gün. :61:

Canım çok pahalı olmayan birşeyler arıyorsan bence bir Koton-Mango-Journey üçlüsüne uğra derim, bu anlattığın tarzda çok hoş kıyafetler var.:21:

Canım çok pahalı olmayan birşeyler arıyorsan bence bir Koton-Mango-Journey üçlüsüne uğra derim, bu anlattığın tarzda çok hoş kıyafetler var.:21:

Koton, Mango, Adil Işık... bir kaç mağazaya daha baktım ama istediğim gibi bulamadım bir türlü. Fiyat olarak çok aşmasa daha iyi olacak. Söz evde olacak nasılsa. Journey' e bakayım bir de. Teşekkürler canım :21: Başka önerebileceğiniz yerler var mı?

Çoook sorum var çok :18: İsteme - Söz kesimi olacağı gün ikramlar vs. sıralaması nasıl olmalı. Kime sorduysam herkes farklı söylüyor.

Kolonya,
Bizim çikolatamız,
Onların getireceği çikolata,
Kahveler,
Çay+ikramlar,
Pasta kesimi,
Söz kesimi...

Hangi sıralamayla olmalı kızlar yardımlarınızı bekliyorummm :18:

ben elbisemi ole sıradan bi magazadan aldım sonunda

daha once kotondan ve roman dan aldım 2 tane ikiside olmadı terzi mahvetti sonunda kucuk bi butikten aldım magazaları gez ole cok cesit varki

sıraya gelince

o gun kolonya ve bizim cikolatamız verilmedi zaten onlar cikolata getirio cikoltaya bogmak istemedik

gelenleri ailem karsıladı hosladı yerleştirdi sonra ben cıktım odada girdim iceri herkese hosgeldin deyip optum

sonra içeri gectim tekrar, onlar isteme faslına gecti, istediler verildikten sonra kahveleri verdim, sonra onların getirdigi cikolatayı ikram ettim

sonra söz takıldı, pasta kesildi

ikramlar yapıldı.. bu kadar canım

Herkese merhaba,

Kızlar isteme ve söz esnasında ne giydiniz neler hazırladınız ikram olarak beynim durmuş durumda aklıma birşey gelmiyor fikir verin lütfen banaaa
:2:

kendı sozumde ıpekyoldan sıyah cok sade yarım kollu dız altı bır elbıse gıymıstım ayakkabı olarak nınewestten rugan sıyah bır ayakkabı almıstım suandada nınewestte ındırım var hatta ıkram olarak evde kek corek borek yapmıstık cay ve meyve suyu ıkramı masayı hazırlayıp ustune dızebılırsınız kız ısteme torenınden sonra sık kurabıye kek tabakları var hanı katlı olanlar bunuda englısh homeda cok guzel cesıtler var bzı sozde anı olması ıcın mınık havlu paketlerı yapmıstık renklı kurdelalarla suslemıstık paketlerı renklı jelatınlerle paketlemıstık.
ayrıca sozlumle ıkımızın resmıın oldugu bır pasa yaptırmıstık ozamanlar modaydı ama sımdı hamur sekerınden harıka pastlar yapıyorlar romantık tarzda bırsey yaptırılablınır sozde zaten ancak bukadarı yapılabılıyor aıleler cok tanısık olmaıdgı ıcın ve fazladanda bır kac akraba oldugu ıcın samımı bır ortam dogmayabılıyor ıste boyle hey gıdı hey neredeyse 3 sene gecmıs oysakı dun gıbıydı..

ben elbisemi ole sıradan bi magazadan aldım sonunda

daha once kotondan ve roman dan aldım 2 tane ikiside olmadı terzi mahvetti sonunda kucuk bi butikten aldım magazaları gez ole cok cesit varki

sıraya gelince

o gun kolonya ve bizim cikolatamız verilmedi zaten onlar cikolata getirio cikoltaya bogmak istemedik

gelenleri ailem karsıladı hosladı yerleştirdi sonra ben cıktım odada girdim iceri herkese hosgeldin deyip optum

sonra içeri gectim tekrar, onlar isteme faslına gecti, istediler verildikten sonra kahveleri verdim, sonra onların getirdigi cikolatayı ikram ettim

sonra söz takıldı, pasta kesildi

ikramlar yapıldı.. bu kadar canım

bızdede sıra bu sekılde gerceklesmıstı:31:

ayrıca aklıma geldı sımdı o gun trabzon fener macı vardı bızım aıle hasta fenerlı onlarınkıde trabzonlu once mac seyrdıldı sonr ısteme oldu allahtankı mac 1-1 bıttıde ortam gerılmedı hehehe:36:

canım ikram edeceklerinin sıralamasını şöyle yapabilirsin

önce kolonya ve sizin çikolata sonra kahveler isteme olup yüzükler takıldıktan sonra onların çikolatası hemen ardından pastayı kesersiniz ve pastaylabirlikte diğer ikramları servis edersiniz bu arada allah tamamına erdirsin

canım ikram edeceklerinin sıralamasını şöyle yapabilirsin

önce kolonya ve sizin çikolata sonra kahveler isteme olup yüzükler takıldıktan sonra onların çikolatası hemen ardından pastayı kesersiniz ve pastaylabirlikte diğer ikramları servis edersiniz bu arada allah tamamına erdirsin

Teşekkürler canım amin :61: Galiba herkesin fikrinden ortaya karışık yapacağım :21: Aslında pastayla limonata, ikramlarla da çay servis etmeyi düşünüyordum ama bakalım daha karar veremedim

Bende 2 ay önce sözlendim canım. ayy çok heyecanlıydım. kahve yaparken ellerim titriyordu. kahve içerken beni istediler. sonra yüzükler takıldı. ardından çukulata ikram ettik. pasta kestik ve ikramları yaptık. bu arada kahvesine tuz koymayı unutma. benimki hiç yüzünü ekşitmeden içti. :90:

benimkideee

bide cok guzel olmus daha yok mu diye sordu.. herkes koptu :60:

3 kişi arka arkaya attırdım tuzu hemde tadına yengem baktı da ıyyyy acıdım cocuga dedi :1:

ama siz acımayınnn atın tuzları :47::47: :60:

Bende 2 ay önce sözlendim canım. ayy çok heyecanlıydım. kahve yaparken ellerim titriyordu. kahve içerken beni istediler. sonra yüzükler takıldı. ardından çukulata ikram ettik. pasta kestik ve ikramları yaptık. bu arada kahvesine tuz koymayı unutma. benimki hiç yüzünü ekşitmeden içti. :90:

Herhalde o gün elim ayağıma dolanır hepten :9: Kahvesine tuz koyayım diye düşünüyorum ama herkes yok koyma diyor bakalım doğaçlama olacak, çok ciddi bir ortam olursa çekinebilirim çünkü sevgilim orda beni utandırmak için takılabilir tuzlu kahve de pek güzel olmuş falan gibilerinden :9: Hayırlı olsun canım senin de allah tamamına erdirsin :61:

Teşekkürler canım amin :61: Galiba herkesin fikrinden ortaya karışık yapacağım :21: Aslında pastayla limonata, ikramlarla da çay servis etmeyi düşünüyordum ama bakalım daha karar veremedim

biz çay yapmadık canım. biz 18 kişi falandık. çay çok zor olurdu. çünkü çay bitince hemen yenilemek lazım. bunun içinde çok kalabalık olmamak lazım. biz limonata, meyve suyu, kola v.s ikram ettik..

Herhalde o gün elim ayağıma dolanır hepten :9: Kahvesine tuz koyayım diye düşünüyorum ama herkes yok koyma diyor bakalım doğaçlama olacak, çok ciddi bir ortam olursa çekinebilirim çünkü sevgilim orda beni utandırmak için takılabilir tuzlu kahve de pek güzel olmuş falan gibilerinden :9: Hayırlı olsun canım senin de allah tamamına erdirsin :61:

Teşekkür ederim canım. Seninde hayırlısı olsun. bana illa tuz koy dediler. ben kıyamadım ama koydum mecbur. yanınada su koy. benimki su olmasa zor içerdim demişti. :92:

canım fabrika,vakko,ipekyol,roman,zara,mango bunlar dısında heryere bak ama bunlara akın bakma hıcbırsey bulamazsın sakın avmlere bakma ben kafayı yedım ve sonunda aldım bır elbıse cıktım...

Back