canım hiç takılma bunlaaraaa siz mutlumusunuz gerisi boş
bende istedigim elbiseyi bulamadım.. aldıgımız 3.elbiseydi artık hepsinin basına bişey gelmişti
bu son elbiseninde tam ben almaya gittigim 36 bedeni satıldı 38 bedenini almak zorunda kaldım.. belden buyuk geldi resmen ama elbisenin kalıbı duz indigi icin arkadan biri sarılmadıgı surece farkedilmiyo diye mecburen aldım
kuaforde makyajımı rezil etti kızın teki, manikur yapıcam diye tırnaklarımı soktu kan revan icinde bıraktı beni butun gece zonk zonk zonkladı ellerim
2 kere ayagım attı topukluya alısık olmadıgım icin ama allahtan misafilerin onunde degil.. o ayakkabılarla hareket etmek bile zorken bide servis yaptım hatim indire indire
pasta siparişimiz yetişmedi sonunda onumuze gelen ilk yerden uyduruk bişey aldık icime hiç sinmedi...
sonra isteme faslında dedelerin kulakları sagır olunca bi turlu anlasamadılar ikiside biribrini yanlıs anladı, az kalsın kavga cıkıodu sagır duymaz uydurur modundaydılar cunku ikiside birbirine selam verdi ama selamını duymadılar almadılar dogal olarak neyseki son anda tatlıya baglandı
amma velakin sonuca bakarsak herseye ragmen cok guzel bi gundu.. hiçbişeyin moralimi bozmasına izin vermedim
illaki oluyor bole seyler sadece benim basıma geldi sanma
İsteme - söz kesimi' ne uygun elbiseler nerden daha çok bulabilirim söyleyebilir misiniz arkadaşlar? Dizde boyu, yarım kollu falan, yakası açık olmayan sade ama hem şirin hem de şık bir elbise arıyorum. Hangi mağazalara daha çok bakmamı önerirsiniz? Bir de topukluyla pek yürüyemediğimden babet giymeyi düşünüyorum o gün.
Canım çok pahalı olmayan birşeyler arıyorsan bence bir Koton-Mango-Journey üçlüsüne uğra derim, bu anlattığın tarzda çok hoş kıyafetler var.
Çoook sorum var çok :18: İsteme - Söz kesimi olacağı gün ikramlar vs. sıralaması nasıl olmalı. Kime sorduysam herkes farklı söylüyor.
Kolonya,
Bizim çikolatamız,
Onların getireceği çikolata,
Kahveler,
Çay+ikramlar,
Pasta kesimi,
Söz kesimi...
Hangi sıralamayla olmalı kızlar yardımlarınızı bekliyorummm :18:
Herkese merhaba,
Kızlar isteme ve söz esnasında ne giydiniz neler hazırladınız ikram olarak beynim durmuş durumda aklıma birşey gelmiyor fikir verin lütfen banaaa :2:
ben elbisemi ole sıradan bi magazadan aldım sonunda
daha once kotondan ve roman dan aldım 2 tane ikiside olmadı terzi mahvetti sonunda kucuk bi butikten aldım magazaları gez ole cok cesit varki
sıraya gelince
o gun kolonya ve bizim cikolatamız verilmedi zaten onlar cikolata getirio cikoltaya bogmak istemedik
gelenleri ailem karsıladı hosladı yerleştirdi sonra ben cıktım odada girdim iceri herkese hosgeldin deyip optum
sonra içeri gectim tekrar, onlar isteme faslına gecti, istediler verildikten sonra kahveleri verdim, sonra onların getirdigi cikolatayı ikram ettim
sonra söz takıldı, pasta kesildi
ikramlar yapıldı.. bu kadar canım
canım ikram edeceklerinin sıralamasını şöyle yapabilirsin
önce kolonya ve sizin çikolata sonra kahveler isteme olup yüzükler takıldıktan sonra onların çikolatası hemen ardından pastayı kesersiniz ve pastaylabirlikte diğer ikramları servis edersiniz bu arada allah tamamına erdirsin
Bende 2 ay önce sözlendim canım. ayy çok heyecanlıydım. kahve yaparken ellerim titriyordu. kahve içerken beni istediler. sonra yüzükler takıldı. ardından çukulata ikram ettik. pasta kestik ve ikramları yaptık. bu arada kahvesine tuz koymayı unutma. benimki hiç yüzünü ekşitmeden içti. :90:
Teşekkürler canım aminGaliba herkesin fikrinden ortaya karışık yapacağım Aslında pastayla limonata, ikramlarla da çay servis etmeyi düşünüyordum ama bakalım daha karar veremedim
Herhalde o gün elim ayağıma dolanır heptenKahvesine tuz koyayım diye düşünüyorum ama herkes yok koyma diyor bakalım doğaçlama olacak, çok ciddi bir ortam olursa çekinebilirim çünkü sevgilim orda beni utandırmak için takılabilir tuzlu kahve de pek güzel olmuş falan gibilerinden Hayırlı olsun canım senin de allah tamamına erdirsin
İsteme - söz kesimi' ne uygun elbiseler nerden daha çok bulabilirim söyleyebilir misiniz arkadaşlar? Dizde boyu, yarım kollu falan, yakası açık olmayan sade ama hem şirin hem de şık bir elbise arıyorum. Hangi mağazalara daha çok bakmamı önerirsiniz? Bir de topukluyla pek yürüyemediğimden babet giymeyi düşünüyorum o gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?