Ben söz ve nişanı bir arada yaptım. Tek taşımı çıkartıp geri vermedim açıkçası. Alyansları taktık sadece bana böyle evcilik oynuyormuşuz gibi geliyor. Evde aile arasında hem isteme hem nişan oldu. Tek akşamda hepsinin aradan çıkması güzel oluyor başka türlüsü size de yorgunluk.
Ben söz ve nişanı bir arada yaptım. Tek taşımı çıkartıp geri vermedim açıkçası. Alyansları taktık sadece bana böyle evcilik oynuyormuşuz gibi geliyor. Evde aile arasında hem isteme hem nişan oldu. Tek akşamda hepsinin aradan çıkması güzel oluyor başka türlüsü size de yorgunluk.
Bizde isteme soz bir arada istiyoruz ama ben curcuna istemiyorum yüzük takalim olsun bitsin sonrasında ikram filan sart mi ayrıca zaten bir kac ay sonra nişan yapılacak
İsteme ve söz bir arada oldu. Sözde sadece bana söz yüzüğü olarak tek taş takıldı. Onu dışında bir takı olmadı. Yaklaşık iki ay sonra nişan oldu. Alyanslar o zaman takıldı.
İlle alyans takılsın istersen bence alyanslar sözde takılıp nişanda tekrar temsili olarak takılabilir. Ayrı alyans çok saçma olur.
Çok önemli değil aslinda bu ayrintilar , evlendikten snra amaaann ha o sözde ha nisanda ne farkeder diyor insan :) ama yine de nasıl icinizden geliyorsa öyle yapın :) eğer maddiyat el veriyorsa 2 tane alyans alın mesela :) israf konusuna katiliyorum gereksiz bence de ama "ilerde içimde ukde kalır aklıma gelince üzülürüm" diye düşünüyorsanız da zamanında yapın :)) kendinizi en iyi siz bilirsiniz,icinizden geldigi gibi davranın :) şunu da eklemeliyim ;ne yaparsaniz nasil yaparsaniz yapın anın tadini cikarin mutlu olmaya bakin :) sözden düğüne kadar abimin her konusmamizda verdiği tavsiye buydu bana,çok hakliymis :) zevk alın bu anlar bidaha yasanmayacak :) mutluluklar diliyorum..
biz yemek yaptık herkese yemekli oldu gibi evde. Masa hazırladım. Hem isteme oldu hem de nişan töreni oldu çok daha az yorgunluk ve daha az masraf oluyor.
Ben kız isteme, söz, nişan hepsini bi arada yaptım , iyi ki de öyle yaptım. çünkü bu işlemlerin hepsi emek gerektiren , fazlasıyla yorucu ve maddi anlamda da bel büken şeyler. Fazladan maddi harcamalara, strese gerek yok, bi arada yapın pişman olmazsınız. Düğünü güzel güzel hakkını vererek yaparsınız..