Anladim. Nisan yapmadiniz ama soz tapmis oldunuz onun yerine oyle mi? Herkesin istegi ya da kosullari dolayisiyla farkli olabiliyor. Tesekkur ederim. Kiz kardesiniz cok mutlu olur insallahkız kardeşimi istedikleri gün aile arası söz yüzüğü takıldı erkek tarafı takı takmadı nikah nişan olmada yapıldı
tşk ederiz sizede mutluluklarAnladim. Nisan yapmadiniz ama soz tapmis oldunuz onun yerine oyle mi? Herkesin istegi ya da kosullari dolayisiyla farkli olabiliyor. Tesekkur ederim. Kiz kardesiniz cok mutlu olur insallah
İstemede tektaşınız takılır .Nişandada alyanslarınız takılır.İstemede kıza birşey takmak gerekmiyor.Durumları iyiyse takabilirler ama genelde istemede takılmıyor.Nişanda takılır oda.
Bizde de uzakta oldukları için geldikleri gün isteme oldu ertesi gün söz yuzuklerimizi yani alyanslarımızı taktık. Bizde takı da oldu normalde olur mu olmaz mi bilmiyorum benim ailem de eşimin ailesi de takı taktı. 1 yıl sonra nişanımız oldu aynı alyansları kullandık, ikimiz de çıkardık nişan tepsisine koyuldu ve alyanslarımız tekrar takıldı. Değiştirmeyi tercih etmedik yani o size kalmış.
Ayni gun isteme soz de olur tabi eşimin ailesi bikac gece kaldı o yüzden ertesi gün yaptık biz. Yüzük değiştirmek istiyorsanız değiştirin ama dediğiniz gibi bende boşa masraf diye düşündüm ki oyle zaten. Sonuçta sözde takılan yüzüğü de beğenerek alıyorsunuz :) yine de içinizden geçeni yapın keşke öyle yapsaydim demeyin ileride. Size de mutluluklarmutluluklar diliyorum öncelikle
biz nişanı en fazla 6 ay sonra diye düşünüyoruz. sizin ertesi gün de gelmişler yüzük takmaya ama bize geldikleri akşam dönmek zorundalar. o yüzden istemede ne olduysa oldu. sonrası taa nişanaben de öyle sözde ayrı nişanda ayrı yüzük takmak istemiyorum aslında, bir de boşa masraf gibi geliyor. ama aynı yüzükleri nişanda da takmak nasıl desem sanki heyecanlı olmayacak gibi. sanki aynı töreni tekrarlıyor gibi olucaz. off çok şey oluyorum düşündükçe ((((
Bu arada tektaş olayı da aynen dediğiniz gibi oldu, evlenme teklifinde taktı aslında ama sözden once çıkardım yuzukler takıldıktan sonra takmasını söyledim.teşekkür ederim cevabınıza. tek taşı peki evlenme teklifinde takmayacak mıtek taşla evlenme teklifi yapıyolar ya o yüzden sordum:)) o zaman taksa mesela sonra ben çıkarıp ona mı vericem isteme günü takması için ? off işin içinden çıkamadım
Bu arada tektaş olayı da aynen dediğiniz gibi oldu, evlenme teklifinde taktı aslında ama sözden once çıkardım yuzukler takıldıktan sonra takmasını söyledim.
bizde olmaz normalde söz bohçası. nişanda yaparız diye konuştuk ama kayınvalidem geldikleri gün içinden geldiği için bana bohça yapmak istediğini söyledi. ertesi gün çıktık ufak tefek bişeyler aldık çok detaya girmeden. akşama da bohça olarak getirdi onu. o biraz da ailelere kalmış yani en güzeli oturup konuşmak ne yapalım ne yapmayalım diye :) nişanda zaten detaylı bir şekilde bohça hazırlanıyor o yüzden pek gerekli değil bence.peki sözde size bohça getirdiler mi? söz bohçası diye bişey duyuyorum. ama benim bildiğim nişanda iki taraf birbirine bohça yapar.
bizde olmaz normalde söz bohçası. nişanda yaparız diye konuştuk ama kayınvalidem geldikleri gün içinden geldiği için bana bohça yapmak istediğini söyledi. ertesi gün çıktık ufak tefek bişeyler aldık çok detaya girmeden. akşama da bohça olarak getirdi onu. o biraz da ailelere kalmış yani en güzeli oturup konuşmak ne yapalım ne yapmayalım diye :) nişanda zaten detaylı bir şekilde bohça hazırlanıyor o yüzden pek gerekli değil bence.
evet salon tuttuk nişan için.evet ben de öyle düşünüyorum. iki kere bohçayla mı uğraşıcaz hep masraf hepnişanı bir mekanda mı yaprınız peki?
evet sanırım biz de öyle yapıcaz. ev küçük.evet salon tuttuk nişan için.
evlilik teklifi yapılırken?İstemede tektaşınız takılır .Nişandada alyanslarınız takılır.İstemede kıza birşey takmak gerekmiyor.Durumları iyiyse takabilirler ama genelde istemede takılmıyor.Nişanda takılır oda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?