• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kız isteme merasimi ama elim titriyor, yardıım..

sirine85

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
299
-28
298
Merhaba,uzun süren bi ilişkim var ve beni istemeye gelecekler. ancak benim bir sağlık sorunum var ellerim titriyor, ilaç kullanıyorum ama tamamı geçmedi. kız istenirken kahve dağıtılır biliyorum ama 30 kişiye rezil olmak var. iyi bir organizasyonla bu aşamayı atlamam mümkünmü yada o güne bir yardımcı almak servise yardım edecek biri yada bi akraba? lütfen yardım edin yoksa terkedileceğim..

Elin titredi diye mi terkedileceksin?
Benim de heycanlanınca titrer hatta ben de sırf bu yüzden ogün geldiğinde kahveyi dökerim ben diye senaryolar kurarım kafamda:1:.
Ama şu da bi'gerçek ki ogün eli titremeyen insan çok az.
Kimse garipsemez ki.

Rahatsızlığın yüzünden terk edecekse hiç durmasın. Elinde olmayan bi durum. Lütfen üzülme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayır arkadaşlar elim titriyor diye değil kız istemeyi erteliyorum diye daha fazla beklemek istemiyor.

Alemsiniz vallahi :)
O gün her genç kızın heyecanlı olduğu gibi sizde heyecanlı olacaksınız sizin rahatsızlığınız varmış ama kimse demez ki bu kızın eli titriyor bir hastalığı mı var heyecandan derler belki de hiç göze bile çarpmaz kahveleri az koyun ki tabağa dökülme ihtimali daha az olsun şahsen ben öyle yapacağım :)
He bir de bu sebepten dolayı asla böyle bir mutluluğu ertelemezdim Allah tamamına erdirsin :)

Canlarım çok teşekkürler. Sanırım önce tanışmaya gelecekler. yemek yenilecek. Belki heyecanım biraz gecer. kız isteme günüde ev biraz kalabalık olur. kahveleri bikaç kişi dağıtırız, yada evde bi yardımcı olacak baktım hiç yapamıyorum ona veririm götürür herkese. Ben yapım onlar dağıttı derim bende:) işin ilginç yanıda şu aslında ben ikram servisinde çalışıyorum ve hergün onlarca insana kahve yapıyorum. Ama bu gibi özel günlerde ellerim titrer. örneğin hergün 100 kişiye kahve yapıyorum ama genel müdürlükten biri geldiğinde yapamıyorum. sanırım o günde iki kadeh şarap içmeliyim:(

canımm sıkıntı ettiğin şeye bak ya bana göre başka birisi kahveyi ikram edeceğine ellerin titreyerek ve dökerek senin ikram etmen çok ama çok daha iyi. Bence ileride pişman olmamak için kahveleri kesinlikle sen ikram etmelisin. Kahveleri çok doldurma ve bardakların altına kağıt dantel bardak altlığı (başka türlü tarif edemedim :) - marketlerde 20-30 tanesi 1 liraya satılıyor) koy oldu bitti kahve dökülse bile kötü bir görüntü olmaz. Sen gönlünü ferah tut canım her şey hallolur :16: dur bak o bahsettiğim altlıklar böyle bişi $23308514.jpg

canımm sıkıntı ettiğin şeye bak ya bana göre başka birisi kahveyi ikram edeceğine ellerin titreyerek ve dökerek senin ikram etmen çok ama çok daha iyi. Bence ileride pişman olmamak için kahveleri kesinlikle sen ikram etmelisin. Kahveleri çok doldurma ve bardakların altına kağıt dantel bardak altlığı (başka türlü tarif edemedim :) - marketlerde 20-30 tanesi 1 liraya satılıyor) koy oldu bitti kahve dökülse bile kötü bir görüntü olmaz. Sen gönlünü ferah tut canım her şey hallolur :16: dur bak o bahsettiğim altlıklar böyle bişi Eki Görüntüle 1079182

cnm hangi marktlerde bulabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım aynı dert bendede var. Şu an 4 yıllık evliyim. Beni istemeye geldiklerinde tepside en az 15 fincan vardı. Ve şangır şangır hepsi sallanıyorfu. Hem titremeden hem ağırlıktan:) herkes hsla söyler " neydi ama o şangırdama" diye. Güzel bi anı oldu bence:)) takma sende;)

valla bende tanışmak için geldiklerinde çok heyecanlıydım. kalbim ağzımdan çıkacaktı sanki :122: heleki kapı çalınca ruhumu teslim edecektim. ama hoşgeldin faslından sonra geçiyo o heyecan yavaş yavaş, sohbet ortamı oluyo ve tadını çıkarabiliyosun :) umarım en güzel şekilde atlatırsın o günü

cnm hangi marktlerde bulabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama migrosta var mesela ankarada gimsa çağdaş gibi marketler var oralarda var bimde falanda vardır bulamayacağın bir şey değil inanki makro penirci vs bakkaldan daha büyük hemen hemen her markette bulabilirsin canım :54:

Geç olmuş ama yazayım, istemeye geldiler elim falanda titremedi:)
Ama başka bi sebepten ayrıldık. Hepinize teşekkür.

Back