Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın :) Ben c şıkkı diyorum " Defne " :)Iyi aksamlar güzel anneler,
Tekrar ben ve tekrar isimler.
Kulaga hangisi hos geliyor sizce?
Esimle kararsiz kaldik.
1.Öykü
2. Ece
3. Defne
4. Duru
tesekkür ederim hepinize. Öpüldünüz
Ben bu tarz isimleri pek sevmem eski isimleri severm ama burdan öykü gğzel geldi, bana defne ismi hastalık cagriştırıyo o yuzden sevmem hayırlı olsun bebegınızIyi aksamlar güzel anneler,
Tekrar ben ve tekrar isimler.
Kulaga hangisi hos geliyor sizce?
Esimle kararsiz kaldik.
1.Öykü
2. Ece
3. Defne
4. Duru
tesekkür ederim hepinize. Öpüldünüz
Tesekkür ederim bizde bu dördü cok begendik ama karar veremiyoruzbence 4 isimde güzel
Tesekkür ederim canimBence Öykü yada Duru![]()
Doktorumuz bebeğimizi erkeğe benzetti eğer ki kızım olsaydı Defne koyacaktım bence çok güzelIyi aksamlar güzel anneler,
Tekrar ben ve tekrar isimler.
Kulaga hangisi hos geliyor sizce?
Esimle kararsiz kaldik.
1.Öykü
2. Ece
3. Defne
4. Duru
tesekkür ederim hepinize. Öpüldünüz
eski isimleri bende cok cok severim ama hangi isime baksam,mutlaka karsimda ya sevmedigim birisi yada gicik oldugum sinif arkadasim geliyor. Zeynep,Halime,Hilal,Fatma cok cok güzel isimler ama dedigim gibi herzaman söyledigimde karsimaBen bu tarz isimleri pek sevmem eski isimleri severm ama burdan öykü gğzel geldi, bana defne ismi hastalık cagriştırıyo o yuzden sevmem hayırlı olsun bebegınız![]()
Ipek bizim de listemizde vardi onu cikardik son 4 isim kaldi begendigimiz. Baya zor secdik esimle bu dördü. Oglusun isimine karar verdinizmi peki?Doktorumuz bebeğimizi erkeğe benzetti eğer ki kızım olsaydı Defne koyacaktım bence çok güzel❤ diğer seçeneklerim ise Duru ve İpek ismiydi.
![]()
Defne olsun annesiiIpek bizim de listemizde vardi onu cikardik son 4 isim kaldi begendigimiz. Baya zor secdik esimle bu dördü. Oglusun isimine karar verdinizmi peki?
Bu isimle dalga geçmezler umarım.
Benimde kafamda bu tarz sorular var benim ismim Sümeyye ve kaç çeşit söylüyor büyükler inanamazsınızBu isimle dalga geçmezler umarım.
Bazı nörolojik rahatsızlığı olan (felç vs) kişiler bazı heceleri tersten söyleyebiliyor. Mesela rahmetli babam Kürşat ismini söylemeye çalışırken Kürtaş derdi.
"r" ve "ç" yer değişince çok fena bir anlam oluyor
Sirac ismini düşünseniz![]()
Benim mesajımı eşinize okutunBenimde kafamda bu tarz sorular var benim ismim Sümeyye ve kaç çeşit söylüyor büyükler inanamazsınız
Aslında ismin orjinali de sirac yazılışı da. Fakat bu ismi koyanlar bakıyorum sıraç diye sesleniyor![]()
Rica ederim zordur tabi seçenek çok ve gerçekten çok güzel isimler var insan kararsız kalıyorTesekkür ederim canimNe zor mus karar vermek. Kiz isimleri daha kolay olur sanmistik ama yanildik:))