• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz isminde yardiminiza ihtiyacim var😳

Defne1717

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
464
344
103
Iyi aksamlar güzel anneler,
Tekrar ben ve tekrar isimler.
Kulaga hangisi hos geliyor sizce?
Esimle kararsiz kaldik.
1.Öykü
2. Ece
3. Defne
4. Duru

tesekkür ederim hepinize. Öpüldünüz

Esimle kararsiz kaldik.
1.Öykü
2. Ece
3. Defne
4. Duru

Günaydın :) Ben c şıkkı diyorum " Defne " :)

Esimle kararsiz kaldik.
1.Öykü
2. Ece
3. Defne
4. Duru

Ben bu tarz isimleri pek sevmem eski isimleri severm ama burdan öykü gğzel geldi, bana defne ismi hastalık cagriştırıyo o yuzden sevmem hayırlı olsun bebegınız😊

Esimle kararsiz kaldik.
1.Öykü
2. Ece
3. Defne
4. Duru

Doktorumuz bebeğimizi erkeğe benzetti eğer ki kızım olsaydı Defne koyacaktım bence çok güzel 😍❤ diğer seçeneklerim ise Duru ve İpek ismiydi.🌸

Ben bu tarz isimleri pek sevmem eski isimleri severm ama burdan öykü gğzel geldi, bana defne ismi hastalık cagriştırıyo o yuzden sevmem hayırlı olsun bebegınız😊
eski isimleri bende cok cok severim ama hangi isime baksam,mutlaka karsimda ya sevmedigim birisi yada gicik oldugum sinif arkadasim geliyor. Zeynep,Halime,Hilal,Fatma cok cok güzel isimler ama dedigim gibi herzaman söyledigimde karsima
o insanlar gelmesini istemiyorum:)) Ama tesekkür ederim cevabin icin canim

Doktorumuz bebeğimizi erkeğe benzetti eğer ki kızım olsaydı Defne koyacaktım bence çok güzel 😍❤ diğer seçeneklerim ise Duru ve İpek ismiydi.🌸
Ipek bizim de listemizde vardi onu cikardik son 4 isim kaldi begendigimiz. Baya zor secdik esimle bu dördü. Oglusun isimine karar verdinizmi peki?

Ipek bizim de listemizde vardi onu cikardik son 4 isim kaldi begendigimiz. Baya zor secdik esimle bu dördü. Oglusun isimine karar verdinizmi peki?
Defne olsun annesii😍 hangisini seçerseniz hepsi güzel ama benim tercihim bu yönde net🤗

Erkek ismine sevgili olduğumuz dönemden karar vermiştik Kerem olacak demiştik, eşim Sıraç ismini de çok seviyor ille de Kerem Sıraç olsun diyor. Bu şekilde olacak sanırım🤗

Duru veya oyku bence

Bu isimle dalga geçmezler umarım.
Bazı nörolojik rahatsızlığı olan (felç vs) kişiler bazı heceleri tersten söyleyebiliyor. Mesela rahmetli babam Kürşat ismini söylemeye çalışırken Kürtaş derdi.
"r" ve "ç" yer değişince çok fena bir anlam oluyor🥺
Sirac ismini düşünseniz🤔

Bu isimle dalga geçmezler umarım.
Bazı nörolojik rahatsızlığı olan (felç vs) kişiler bazı heceleri tersten söyleyebiliyor. Mesela rahmetli babam Kürşat ismini söylemeye çalışırken Kürtaş derdi.
"r" ve "ç" yer değişince çok fena bir anlam oluyor🥺
Sirac ismini düşünseniz🤔
Benimde kafamda bu tarz sorular var benim ismim Sümeyye ve kaç çeşit söylüyor büyükler inanamazsınız🤦‍♀️
Aslında ismin orjinali de sirac yazılışı da. Fakat bu ismi koyanlar bakıyorum sıraç diye sesleniyor 😊

Benimde kafamda bu tarz sorular var benim ismim Sümeyye ve kaç çeşit söylüyor büyükler inanamazsınız🤦‍♀️
Aslında ismin orjinali de sirac yazılışı da. Fakat bu ismi koyanlar bakıyorum sıraç diye sesleniyor 😊
Benim mesajımı eşinize okutun🤭
Sirac daha güzel daha naif hem de.
Sağlıcakla kavusun🥰

Back
X