Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 buçuk aylık kızımın adı İKLİMYA :)Merhaba hanımlar, Allahın izniyle bir kızım olacak ve isim arayışı içindeyim. Beğendiğiniz isimleri yazarsaniz çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkür ederim :)
Ela, Eylül seviyorum ben. Anlaşılır isim tercih edin bence. Çocuk açıklama yapmak zorunda kalmasın ismiyle ilgili. Bi de gözünüz aydın allah analı babalı sağlıklı olmayı nasip etsin
Zeynep, Nehir, Nil, Ela, Ada, Eliz, Başak, Esil, Sedef, Asya, Akasya, Lale Hayırlısı olsun inşallah
Hira,nehir,azra,su,ırmak bu isimleri çok severim.Hayırlısı olsun inşallah,tebrik ederim sizi :)
Merhaba hanımlar, Allahın izniyle bir kızım olacak ve isim arayışı içindeyim. Beğendiğiniz isimleri yazarsaniz çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkür ederim :)
Bende Ela Eliz iki isim bir arada ya da Nil düşünüyorum ama bakalım nasip inşallah bizlere de nasip olurha ha şu saydığın isimlerden ela ve sil dışındakileri yazmak üzereydim ben de.
söylemeyeyim am aolur da kızım olursa bunlardan birini seçtim bile :)