• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kız ismi tavsiyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Minnak1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
26
9
86
38
Merhaba hanımlar, Allahın izniyle bir kızım olacak ve isim arayışı içindeyim. Beğendiğiniz isimleri yazarsaniz çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkür ederim :)

Merhaba hanımlar, Allahın izniyle bir kızım olacak ve isim arayışı içindeyim. Beğendiğiniz isimleri yazarsaniz çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkür ederim :)
4 buçuk aylık kızımın adı İKLİMYA :)
hz. Adem ve havvanın ilk kızlarının ismi ayrıca dünyaya gelen en güzel 3 kadından biriymiş. kelime anlamı olarak da iklimlerin hepsi demekmiş.
Rabbim sağlıcakla kucağına alabilmeyi nasip etsin meleğini :)

Hira,nehir,azra,su,ırmak bu isimleri çok severim.Hayırlısı olsun inşallah,tebrik ederim sizi :)

Zeynep, Nehir, Nil, Ela, Ada, Eliz, Başak, Esil, Sedef, Asya, Akasya, Lale HoppaHayırlısı olsun inşallah:KK36:

ha ha şu saydığın isimlerden ela ve sil dışındakileri yazmak üzereydim ben de.

söylemeyeyim am aolur da kızım olursa bunlardan birini seçtim bile :)

Benim bir bebiğim yok ama kızım olursa İnci düşünüyorum şimdilik ama tavsiye olarak da
İpek, Günce, Sedef, Meltem gibi isimler hoşuma gidiyor .

Back