- 7 Mart 2019
- 2.966
- 1.468
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Eliz buglem ( hamile kalirda kızım olursa vereceğim isim )Modern anlamı güzel isim düşünüyorum
hikaye karakteri gibi isimler olmasın esim masal diyo ama begenmedim bu ara aren arya almila vera tarzı isimler koyuyo herkes o tarz olmasın
diyorum
Aklımdakiler
Ayça nil (ayça yı kimse sevmedi kötü mü sizce bana cool geliyor öztürkçe bir isim ve ay ışıgı gibi aydınlık demek )
Beren
Begüm
Başka öneri var mı
Ayca ismini ben de cok seviyorum ve ayca nil cok da uyumlu. Beren ve begum pek benlik degil.Modern anlamı güzel isim düşünüyorum
hikaye karakteri gibi isimler olmasın esim masal diyo ama begenmedim bu ara aren arya almila vera tarzı isimler koyuyo herkes o tarz olmasın
diyorum
Aklımdakiler
Ayça nil (ayça yı kimse sevmedi kötü mü sizce bana cool geliyor öztürkçe bir isim ve ay ışıgı gibi aydınlık demek )
Beren
Begüm
Başka öneri var mı
Allahım en yakın zamanda gönlünüze göre versin inşallah arkadaşım.Esila,Alya ,Arya, Ayliz ,Azra,Lina,Elvin,Evrim,Narinbukadar var aklımda inşallah güzel bir isim bulursunuz sağlıkla gelsin banada dua et uzun zamandır beklyorum .. hamilelerin duası kabul olur
Çok çok severim.Kızım yüsra en sevdiğim isim bu
Bence de güzel ama hiç olumlu dönüş almadım çevremden niyeyse tiki kız ismi gibi dediler vs. Bence hoş bi isim ya öyle olunca acaba demeye başladım başka mı düşünsem diyeAyça çok güzel ve Ayça ismi sempatik, iyi kalpli bir kız canlandırıyor gözümde. Beren kara kuru birini canlandırdı bende nedense. Begüm de biraz tombul ve sevimli bir kız ismi gibisağlıkla alın inşallah Kucağınıza, adıyla yaşasın
Ben de iki isim sevmiyorum tek koycam dedim nil de Ayça da hoşuma gitti nil kısa geldi ikisi olsun bari dedim ama tek ayça da olabilir eşim masal dedi ama masal gibi isimleri sevmiyorum bi anlamı yok hikaye karakteri gibi geliyorAyça güzel bence Nil de güzel ama ben iki isim sevmiyorum o yüzden ayrı ayrı güzel. İnci ipek Beril beğendiğim isimler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?