Kız ismi önerisi verir misiniz ?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.966
1.468
133
32
Modern anlamı güzel isim düşünüyorum
hikaye karakteri gibi isimler olmasın esim masal diyo ama begenmedim bu ara aren arya almila vera tarzı isimler koyuyo herkes o tarz olmasın
diyorum

Aklımdakiler
Ayça nil (ayça yı kimse sevmedi kötü mü sizce bana cool geliyor öztürkçe bir isim ve ay ışıgı gibi aydınlık demek )
Beren
Begüm

Başka öneri var mı

Eliz buglem ( hamile kalirda kızım olursa vereceğim isim )

Ayca ismini ben de cok seviyorum ve ayca nil cok da uyumlu. Beren ve begum pek benlik degil.

Alternatif olarak,
Selin
Gokce
Defne (biliyorum cok var ama duru ve defne hala favorilerimden benim )

Ece
Pınar

Esila,Alya ,Arya, Ayliz ,Azra,Lina,Elvin,Evrim,Narin bukadar var aklımda inşallah güzel bir isim bulursunuz sağlıkla gelsin banada dua et uzun zamandır beklyorum .. hamilelerin duası kabul olur

Ayça çok güzel ve Ayça ismi sempatik, iyi kalpli bir kız canlandırıyor gözümde. Beren kara kuru birini canlandırdı bende nedense. Begüm de biraz tombul ve sevimli bir kız ismi gibi sağlıkla alın inşallah Kucağınıza, adıyla yaşasın

Esila,Alya ,Arya, Ayliz ,Azra,Lina,Elvin,Evrim,Narin bukadar var aklımda inşallah güzel bir isim bulursunuz sağlıkla gelsin banada dua et uzun zamandır beklyorum .. hamilelerin duası kabul olur
Allahım en yakın zamanda gönlünüze göre versin inşallah arkadaşım.

Bence de güzel ama hiç olumlu dönüş almadım çevremden niyeyse tiki kız ismi gibi dediler vs. Bence hoş bi isim ya öyle olunca acaba demeye başladım başka mı düşünsem diye

Ayça güzel bence Nil de güzel ama ben iki isim sevmiyorum o yüzden ayrı ayrı güzel. İnci ipek Beril beğendiğim isimler.
Ben de iki isim sevmiyorum tek koycam dedim nil de Ayça da hoşuma gitti nil kısa geldi ikisi olsun bari dedim ama tek ayça da olabilir eşim masal dedi ama masal gibi isimleri sevmiyorum bi anlamı yok hikaye karakteri gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…