- 4 Ağustos 2022
- 19
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi Bayanpapatyaaa
-
Evet canım özel ama baska alternatiflerde olabilir biz sevdigimiz icin bunlari ekledim ama farkli isimlere acigim belki sizin dediklerinizden kalbime göre bir isim bulurumAyşe ismi özel mi sizin için , onun yanına uyumlu olacak bir isim mi düşünüyorsunuz
Bizde seviyoruz ama 2022 de cok konulur mu cocuk iler de zorlanir mi diye düşünüyorum hem anlamli olsun hemde zarif olsun istiyoruz cokta kararsizz tesekkur ederim fikriniz icinSırf farklı olsun diye konulan saçma sapan isimleri duymaktan sıkıldım. Ayşegül gayet güzel bence
Miray isminide cok severim tek basina cokgüzel ama biraz anlami uymadi ayse miray koyup miray da denilebilir bunuda yazicam listeye tesekkur ederimAyşe Berra,Ayşe Betül, Ayşe zülal,Ayşe sima,Ayşe Miray
Rica ederim.Miray ismini bende çok severim siz Ayşe deyince yanına ekledim ama tek başına çok güzel bir isim.Miray isminide cok severim tek basina cokgüzel ama biraz anlami uymadi ayse miray koyup miray da denilebilir bunuda yazicam listeye tesekkur ederim
Bende sizin gibiydim çok kararsız kaldım son ay içimden Zümra geçti Zümra koyduk kızımızın adını. Zümra olmasaydı Belis ada koyacaktıkKizlar sizce ayşegül ismi nasıl ??
Ayşe begüm
Ayşe nil
Zehra
Vb aklima gelen bunlar tavsiyelerinize acigiz aysegul düşündük ama cok mu demode olur
Suanda en cok konulan klasik dini yada anlamli isimler nedir ? deniz güneş arven vs istemiyoruz tavsiyelrinize acigiz34 haftaligiz hala isim yok acil yardimmmm
Ayşe isminin yanina ikinci bir isim koyarsaniz bebeğiniz büyüdüğünde ikinci ismini kullanacaktır muhtemelen genelde daha modern olan ismi tercih ediyorlar öğretmen olduğum için biliyorum, bence Ayşegül çok güzel bir isim risksiz çok da sevimli oy hakkımı ondan yana kullanıyorumKizlar sizce ayşegül ismi nasıl ??
Ayşe begüm
Ayşe nil
Zehra
Vb aklima gelen bunlar tavsiyelerinize acigiz aysegul düşündük ama cok mu demode olur
Suanda en cok konulan klasik dini yada anlamli isimler nedir ? deniz güneş arven vs istemiyoruz tavsiyelrinize acigiz34 haftaligiz hala isim yok acil yardimmmm
Ayyy cok teşekkür ederim tavsiyeniz icin bizde sevdik ayşegül ismini ama cok mu demode kalir bilemedim herkes beren begüm miray ada falan koyuyor ben de düşündüm ayşe begüm koyup sadece begüm mü desek diye iki isimli yazicak kimlikte ama tek isim kullanicak acaba olur mu okulda zorlaniyorlar mi iki isimli cocuklar öneriniz nedir tek isim mi koymaliyizAyşe isminin yanina ikinci bir isim koyarsaniz bebeğiniz büyüdüğünde ikinci ismini kullanacaktır muhtemelen genelde daha modern olan ismi tercih ediyorlar öğretmen olduğum için biliyorum, bence Ayşegül çok güzel bir isim risksiz çok da sevimli oy hakkımı ondan yana kullanıyorum
Bu arada ben de kızıma henüz isim bulamadım konuyu takibe aldım
Ne bilim kuzum ya zümra da güzel esime dedim ama begenmiyor zümre der gibi dedi inanir misin serra ismi cok guzel sera der gibi diyor esle isimde uyusmak bazen cok zor oluyor yoksa ben şimdiye secmisim kizBende sizin gibiydim çok kararsız kaldım son ay içimden Zümra geçti Zümra koyduk kızımızın adını. Zümra olmasaydı Belis ada koyacaktık
Miray isminin anlami nedir tam olarakBence Kuran'da geçen bir isim tercih ediyorsanız Erva'yı tercih edebilirsiniz, genç ve güzel kişi demek. Benim kızımın ismi Masal Erva. Masalı kullanıyoruz ama olsun.Yalnız özel bir anlamı varsa bilmiyorum tabi ama Ayşe ismi artık biraz demode kalıyor bence, Ayşegül bi tık daha iyi ona göre gerçi. Sağlıkla gelsinbu arada tek başına Miray da koyabilirsiniz benim ismim Miray memnunum çok şükür.
Parlak, ışık saçan diye geçiyor ama ayırdığımız zaman mir en baş kişi anlamına geliyor ay da türkçe zaten biliyorsunuz. Ama kendimden biliyorum çok uslu oluyorlar böyle tatlı hanım hanımcıkmışım ben küçükken, sizi çok yormazMiray isminin anlami nedir tam olarak
Aslinda haklisiniz ama anlami cok guzel illede olsun bir yerinde kullanmasada dedikbu isim isi cok.zor ya cocuguda düşünüyorsun sevdiği isim olsun ilerde ayşegül sanki her.zaman sevimli gelicek bir isim miray da anlamini bilmiyorum sadece seviyorum
Benim de kızım olacak nasipse biz de karar veremedik isme esimin beğendikleri benim içime sinmiyor benimkiler onunAyyy cok teşekkür ederim tavsiyeniz icin bizde sevdik ayşegül ismini ama cok mu demode kalir bilemedim herkes beren begüm miray ada falan koyuyor ben de düşündüm ayşe begüm koyup sadece begüm mü desek diye iki isimli yazicak kimlikte ama tek isim kullanicak acaba olur mu okulda zorlaniyorlar mi iki isimli cocuklar öneriniz nedir tek isim mi koymaliyiz
Bu arada sizinkide saglicakla gelsin sizin cinsiyet nedir siz hangi isimleri düşünüyorsunuz kiz ismi cok zormuş ya bir türlü bu tamam olsun diyemedik
Aynen doğru diyorsn. Her kafadan bir ses çıkıyor ben en son dedim Zümra olacak kapandı konu dedim. Serra da çok güzel ve anlamlı daNe bilim kuzum ya zümra da güzel esime dedim ama begenmiyor zümre der gibi dedi inanir misin serra ismi cok guzel sera der gibi diyor esle isimde uyusmak bazen cok zor oluyor yoksa ben şimdiye secmisim kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?