• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız ismi arıyorum

Hangisi daha anlamlı ve kulağa hoş geliyor?

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Mina: Mekke yakınlarında şeytan taşlama alanının olduğu yer
Ebrar: İyiler, özü sözü doğru olanlar
Dilruba: Gönlü şen, dertsiz
Tuana: Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası
Esmila: Güçlü kadın veya Koruyup gözetenler, Allaha yakın olanlar
Genelde anlamları böyle yazılmış internette
Tuana nin anlamı çok güzelmiş gerçekten :KK200:

Gerçekten güzel isim. Şu aralar Ebrar ve Mina arasında gidip geliyoruz bizde sanki:21:
Biz kardeşime yağmur ebrar ismini koymştk. Babam hep yağmuru istemiş ama manasız diye annem bana koydurmamş. Bu sefer yazık koysun dedik. :anneadayı: Yalnız kardeşm kesnlkle onu kullanmıyo. Okulda bile hocası yağmur demiş o da benm adım ebrar demiş. Kendisidr çok seviyor. :KK46:

Gelecekteki kızımın adı mina... aşk sevgi su gökyüzü kırmızı bir çok anlamı var bir çok dilde ayrıca şeytan taşlanan dağın adı eeee daha ne olsun annesi minnacık mina'sına sağlıkla kavuşsun;)

Ebrar kulağa çok kaba geliyor bence kız ismi olarak. Diğerleri güzel en çok Esmila yı beğendim.

Alakasiz olacak ama ben de Eylül ismini cok seviyorum. Yazdiklarinizdan da Tuana'yi begendim.

Kızımın odasına perde alacağız ama tül mü zebra stor mu? Hangisi daha güzel olur bebek odası için

Kızımın odasına perde alacağız ama tül mü zebra stor mu? Hangisi daha güzel olur bebek odası için
Cnm ben tül aldım ,çok hoş duruyor ama tülüm çok ince oldugu için stor da alıcam mecbur. Yani ben tül derim ,kız odasına çok yakışır :KK68:

Esmila farklı bi isimmiş ilk kez duydum.anlamı gerçekten yazdığınz gbiyse anlamı da çokgüzel:)
Tuana da değerlendirilebilir

Back