Ebrar güzel kardeşmn adı. Onun olmasaydı ben koyardm anlamıda güzel gerçktnKızım olacak inşallah ama adına kara veremedik bir türlü. Beğendiğim isimler var ama seçim yapamadık :)
Merhaba cnm..benimde kizim olucak bende isim arayişindayimm.. seçenek cok olunça zorlaniyor insan
İnşallahBiz Mihrimah, Aybüke veya Hilal arasindayiz bakalim minnak prensesimize hangisi nasib olcak. Hayirli evlat olsunlar insallah
Aslında yazdığım isimler benim çevremde olmayan isimler, o yüzden karar veremedik yaniŞu aralar önüm arkam sağım solum Mina :) Bence nadir bir isim tercih edin Dilruba ve Tuana güzel isimler :) Adıyla yaşasın.
Bence bebeğin adını Anne ve Babası koymalı. İnşallah size bırakılırBenim bebegimin cinsiyeti belli değil ama ismi belli.. Kız olursa kayinvalidemin ismi olacak kesinilk bebegim ve gönlümce koymak isterdim tabi bana bırakılırsa
Gerçekten güzel isim. Şu aralar Ebrar ve Mina arasında gidip geliyoruz bizde sankiEbrar güzel kardeşmn adı. Onun olmasaydı ben koyardm anlamıda güzel gerçktn
Mina: Mekke yakınlarında şeytan taşlama alanının olduğu yerAnlamları ne ki ? perihan koyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?