Kız ismi arıyorum

Hangisi daha anlamlı ve kulağa hoş geliyor?

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .

Puzun

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
15
7
16
Kızım olacak inşallah ama adına kara veremedik bir türlü. Beğendiğim isimler var ama seçim yapamadık :)

Merhaba cnm..benimde kizim olucak bende isim arayişindayimm.. seçenek cok olunça zorlaniyor insan

Biz Mihrimah, Aybüke veya Hilal arasindayiz bakalim minnak prensesimize hangisi nasib olcak. Hayirli evlat olsunlar insallah

Şu aralar önüm arkam sağım solum Mina :) Bence nadir bir isim tercih edin Dilruba ve Tuana güzel isimler :) Adıyla yaşasın.

esmila yada tuana benim hayalimdi kizim olursa tuana cemre koymak istemistim hep allah erkek cocugu nasip etti

Ben Miray koydum öyle ićime sindiki cok fazla cevremdede bu isim yok

Benim bebegimin cinsiyeti belli değil ama ismi belli.. Kız olursa kayinvalidemin ismi olacak kesin ilk bebegim ve gönlümce koymak isterdim tabi bana bırakılırsa

Ece ece ece ennn guzel ısımkralıce demek uc kızım olsa ucunede ece koyarım heralde ece, ece1, ece2 yada ece, ecesu,ecenur,

Şu aralar önüm arkam sağım solum Mina :) Bence nadir bir isim tercih edin Dilruba ve Tuana güzel isimler :) Adıyla yaşasın.
Aslında yazdığım isimler benim çevremde olmayan isimler, o yüzden karar veremedik yani

Benim bebegimin cinsiyeti belli değil ama ismi belli.. Kız olursa kayinvalidemin ismi olacak kesin ilk bebegim ve gönlümce koymak isterdim tabi bana bırakılırsa
Bence bebeğin adını Anne ve Babası koymalı. İnşallah size bırakılır

Anlamları ne ki ? perihan koyun
Mina: Mekke yakınlarında şeytan taşlama alanının olduğu yer
Ebrar: İyiler, özü sözü doğru olanlar
Dilruba: Gönlü şen, dertsiz
Tuana: Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası
Esmila: Güçlü kadın veya Koruyup gözetenler, Allaha yakın olanlar
Genelde anlamları böyle yazılmış internette

Ebrar cok kaba soyleniyor. Mina yiginla var. Esmila begenmedim. Dilruba ve tuana guzel. En cok tuana yi begendim.

Esmila çok hoş bi isim bence çok yaygında değil benimde kızım olucak allah nasip ederse bende Alya-Lina koymayı düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…