Doğuma Hazırlık kız isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bahsettiginiz isimler guzelde şu ada ile su ismine anlam veremiyorum .mesela ada tuhaf gelior bana .öyle bir isim koyunki hem anlam olarak hemde karakter olarak otursun cocugun kisiligine nacizane fikrim.

Ben kendi ismim ve kızımın ismini yazayim:-) gamze ve ipek :KK53: birde daha kibar söylense iyi olurdu herkes söylemiş ama birde ben hatırlatıyım

Kizimin adi Ayse Sare.. Cok severek koyduk..
Sare, Asya, Azra, Şura, Elif, Ipek, Erva isimlerini severim..
Isim koyarken anlamini iyi arastirin derim. Anlamlarini yanlis bilen cok arkadas var.. Bir de oyle tuhaf isimler var ki okurken guluyorum. Farkli degil, komik bence.. :KK66:

Nerede antin kuntin isim var insanlar farkli olmasi adina cocuklarina o isimleri koyuyor. Duru, Su, Pelinsu, Pelincan, Pelinsah... Bunlar nedir yahu? Hepsi cok siradan. Hicbir isim Zeynep gibi eski isimlerin klasikligine erisemez.

katılıyorum insanlar bir ara dizilerden esinleniyodu kuzey ismini veren çoktu ben hep eski isimleri sevmişimdir hem demesi kolay hem bilindik

son zamanlarda çocuklara kafadan anlam uydurup isimler konulmaya başlandı lütfen iyi araştırın ecrin doldu ortalık cennet bahçesiymiş falan hiç öyle bir şey yok.İstediğiniz hocaya gidin sorun Ecrin isminin hiç bir anlamı yok sırf kuran'da geçiyor diye absürd arapça kelimeler koymayın çocuklarınızın adını.

Ben kizima iki isim koymus olmama ragmen iki ismi tavsiye etmiyorum.. Ikisini birarada kullandigimiz icin zor oluyor..

X