Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahmrb cnm bende 22 haftalik hamileyim kizim olacak hayirlisiyla ismini Esila Ela koyacagiz cevremdeki cogu insan ismimize onyargilikiz isimleri olarak esila ,elisa,menesa,almina bunlar hosuma giden isimler saglikla gucagimiza aliriz insallah
Teşekkür ederim sağlıkla gelsin inşallah. Yani illa ismi Kuran'da geçecek ya da geçmicek şeklinde bi araştırma yaparak bakmadım tamamen kulağıma hoş gelen isimleri değerlendirdim.Benden size küçük bir öneri Kuran'da geçen isimlerden koymanızhayırlı olsun efnan ismi çok hoşuma gidiyor benim de kız da
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim sağlıkla gelsin inşallah. Yani illa ismi Kuran'da geçecek ya da geçmicek şeklinde bi araştırma yaparak bakmadım tamamen kulağıma hoş gelen isimleri değerlendirdim.
Üf lan kes lan falan filan der gibi benceBenden size küçük bir öneri Kuran'da geçen isimlerden koymanızhayırlı olsun efnan ismi çok hoşuma gidiyor benim de kız da
Kuranda gecip cok aacma anlamlari olan ya da sirf kuranda geciyor diye anlamlari saptirilan bir dunya isim var. Esas olan anlaminin guzel olmasi ve kulaga hos gelmesi.Benden size küçük bir öneri Kuran'da geçen isimlerden koymanızhayırlı olsun efnan ismi çok hoşuma gidiyor benim de kız da
Saygı duyuyorum dusuncenize herkes düşüncesinde özgür neticedeKuranda gecip cok aacma anlamlari olan ya da sirf kuranda geciyor diye anlamlari saptirilan bir dunya isim var. Esas olan anlaminin guzel olmasi ve kulaga hos gelmesi.
Ustelik ben anadilimizde isim vermekten yanayim, araplarin bizim israrla koydugumuz elif ismi ile ilgili olarak “alfabebizin bas harfini isim olarak koyuyorsunuz” diye dalga gectikleri dusunuldugunde…
Konu sahibi, Melodi ismi guzel ama arya daha guzel muzikle ugrasiyorsaniz, ezgi de var mesela.
Saygı duyuyorum dusuncenizeÜf lan kes lan falan filan der gibi bence
Kuran’da geçmesi şart değil zaten. Anlamı güzel olsun yeter.Teşekkür ederim sağlıkla gelsin inşallah. Yani illa ismi Kuran'da geçecek ya da geçmicek şeklinde bi araştırma yaparak bakmadım tamamen kulağıma hoş gelen isimleri değerlendirdim.
Eltimin bebeğinin adı AryaKuranda gecip cok aacma anlamlari olan ya da sirf kuranda geciyor diye anlamlari saptirilan bir dunya isim var. Esas olan anlaminin guzel olmasi ve kulaga hos gelmesi.
Ustelik ben anadilimizde isim vermekten yanayim, araplarin bizim israrla koydugumuz elif ismi ile ilgili olarak “alfabebizin bas harfini isim olarak koyuyorsunuz” diye dalga gectikleri dusunuldugunde…
Konu sahibi, Melodi ismi guzel ama arya daha guzel muzikle ugrasiyorsaniz, ezgi de var mesela.
Ailecek muzisyen misiniz? Degilseniz, siz melodi ismini koyarsaniz eltiniz arkanizdan atip tutabilirEltimin bebeğinin adı Arya