- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
- Konu Sahibi suheylaylmz
-
lcwde var mı bahçıvan ben maviden aldım ama benım hamile bahcıvanı deil çifter torunlar desene kaynanan mı var başında
Bizle yaşamıyor ama maşallah her seyin içinde kısacası maydanoz
lcwde var mı bahçıvan ben maviden aldım ama benım hamile bahcıvanı deil çifter torunlar desene kaynanan mı var başında
Ben burda gimsa dan aldım lcw nin hamile bahçıvanı ama sanırım ufak aldım 40 beden kıçım büyümüş şimdi tam oluyo heralde 8 9 aylık olunca olmayacak tuhhh
Ben burda gimsa dan aldım lcw nin hamile bahçıvanı ama sanırım ufak aldım 40 beden kıçım büyümüş şimdi tam oluyo heralde 8 9 aylık olunca olmayacak tuhhh
kız çocukta basen büyür diyolar ama doğru demekki ben 36 beden aldım ama hamile pantolonu değil şu anda biraz bol duruyo ii duruyo ama yazada çok giyilmez burda şimdi bile çok sıcak
Bizle yaşamıyor ama maşallah her seyin içinde kısacası maydanoz
hadi ya eşin bişey demiyomu benim kayınvalidem vefat etti ama öyle çok şeye karışmazdı ki eşimde karıştırmazdı zaten
kız çocukta basen büyür diyolar ama doğru demekki ben 36 beden aldım ama hamile pantolonu değil şu anda biraz bol duruyo ii duruyo ama yazada çok giyilmez burda şimdi bile çok sıcak
Ayy ne güzel yaaa ben 66 kg oldum sen naptın
hadi ya eşin bişey demiyomu benim kayınvalidem vefat etti ama öyle çok şeye karışmazdı ki eşimde karıştırmazdı zaten
Kocam ana kuzusu anasına laf ettırmez neler yaşadık bilsen hatta 1 ay önce tokat attı esim bana
Kocam ana kuzusu anasına laf ettırmez neler yaşadık bilsen hatta 1 ay önce tokat attı esim bana
hamilesiniz ve tokat mı attı size eşinizz
sebep ne olursa olsun atamaz kisebep ne ?
hamilesiniz ve tokat mı attı size eşinizz
sebep ne olursa olsun atamaz kisebep ne ?
Edepsizleştimm:) anan böyle dedi dedim bağrıstık ben ona vurdum o da bana yani genelde üçüncü şahıslar yüzünden kavga ediyoruz ama bida o oldu vurmadı
Edepsizleştimm:) anan böyle dedi dedim bağrıstık ben ona vurdum o da bana yani genelde üçüncü şahıslar yüzünden kavga ediyoruz ama bida o oldu vurmadı
Napayım cocuk olmasa bırakıp giderim herseyi ama anneyim artık
Napayım cocuk olmasa bırakıp giderim herseyi ama anneyim artık
çocuğu bile isteye mi yaptınız .. :26:
cocuk icin kendinden gecen insanları anlamıyorum ..
bu hayata bi daha gelmeyeceğiz ..
çocuğu bile isteye mi yaptınız .. :26:
cocuk icin kendinden gecen insanları anlamıyorum ..
bu hayata bi daha gelmeyeceğiz ..
Bi anda oldu ya eşimi yargılamıyorum ikimizde sinirliydik yoksa gercekten cileden cikardim kocamı
Bi anda oldu ya eşimi yargılamıyorum ikimizde sinirliydik yoksa gercekten cileden cikardim kocamı
Rabbim yar ve yardımcınız olsun , iyi günler
Rabbim yar ve yardımcınız olsun , iyi günler
Tesekkurler. ..
Ayy ne güzel yaaa ben 66 kg oldum sen naptın
ben 55 oldum bu ara tatlıyı ve hamur işinide kaçırdım
hadi yaa anneside dolduruyo demekki de eşinde nasıl sana hamile hamile tokat atar ya
hadi yaa anneside dolduruyo demekki de eşinde nasıl sana hamile hamile tokat atar ya
Evet bariz doldurmuyo ama caktırmadan oğlunu arayıp söyliycegini söylüyo Ben 3 defa vurunca :)))))))) bende cok kızdım cok ağladım ama daha da önemlisi esim kendini hiç affetmedi
ben 55 oldum bu ara tatlıyı ve hamur işinide kaçırdım
Aaaa baya zayıfsın yaaa kaç kg ile hamile kaldın ben 59
Ya bende ateş basmaları başladı neyin nesi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?