Kız gibi görünüyor ne demek??

13.haftada dr a gittim kıza benziyor dedi 1 hafta sonra tekrar gittim 100de 100 erkek dedi.en bastan beri de içime doğan erkekti hep.Arkadaşımda kız istiyordu oğluna benziyor dediler 2 hafta sonra kız olduğunu öğrendi.16.haftadan önce söylenenlere pek kulak asmayın derim tecrübelerime dayanarak :-D

Ben 20 haftaligim. dun randevum vardi doktor kiz dedi..Ben basindan beri erkek gibi hissediyordum ama kiz oldugunu duyunca inanilmaz sevindim:) yinede kendimi fazla kaptirmak istemiyorum..doktorlar bazen yanilabiliyor..

Ben 20 haftaligim. dun randevum vardi doktor kiz dedi..Ben basindan beri erkek gibi hissediyordum ama kiz oldugunu duyunca inanilmaz sevindim:) yinede kendimi fazla kaptirmak istemiyorum..doktorlar bazen yanilabiliyor..

Hadi bakalım hayırlısı benımde 23 hafta oldu kızım oluyor kız evlat iyidirr)

Pipiyi görmüş belli ki doktor hadi bakalım aramıza hosgeldin :)

Selam arkadaşlar burda hamile arkadaşlar var galiba :))) batıma 5 gün var aralıklı sol kasığımda batmalar oluyor. Varmı bunu yaşıyan??

Selam arkadaşlar burda hamile arkadaşlar var galiba :))) batıma 5 gün var aralıklı sol kasığımda batmalar oluyor. Varmı bunu yaşıyan??

Canım ben hamileliğimin ilk üç ayında sık yaşadım bunu ama. Adetime bi kaç gün kala zaten ihtimal vermemiştim hamile olduguma cunku adet sancısı cektim hamile oldugumu ogrendıkten sonra bıle

Canım ben hamileliğimin ilk üç ayında sık yaşadım bunu ama. Adetime bi kaç gün kala zaten ihtimal vermemiştim hamile olduguma cunku adet sancısı cektim hamile oldugumu ogrendıkten sonra bıle

Tam olarak tarif ede bilirmisin nasıl bir batmaydı :) benim tek sol tarafımarada geliyor . Başka hiç bir belirtım yok

Hadi bakalım hayırlısı benımde 23 hafta oldu kızım oluyor kız evlat iyidirr)

iyi tabi :) kiz cocugu bereketiyle gelirmis..hem daha sevimli oluyorlar:) cilveli hareketleri falan bitiriyor beni:) Allah en once saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.

iyi tabi :) kiz cocugu bereketiyle gelirmis..hem daha sevimli oluyorlar:) cilveli hareketleri falan bitiriyor beni:) Allah en once saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.

Amin tatlım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…