- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
- Konu Sahibi suheylaylmz
-
hay allah yaa geçmiş olsun çok çok doktorunda çok gamsızmış ama bu saatten sonra yeni doktorda zor gelir
Aynen öyle canım neyse ki kendi yöntemlerimle ve annemin yöntemiyle kurtuldum gibi kendi göbeğimi kendim kestim ikinci bebeğim için bu doktora gitmeyecegim
Aynen öyle canım neyse ki kendi yöntemlerimle ve annemin yöntemiyle kurtuldum gibi kendi göbeğimi kendim kestim ikinci bebeğim için bu doktora gitmeyecegim
yani artık gitme ikinciyi düşünüyosun heralde hemen mi düşünüyosun
Hemen değil yaa 3 yada 4 yaş olsun arada
Üstüme başıma giyecek sey bulamıyorum göbeğim cıktıkca cok moralim bozuluyor ya sen napıyosun neler aldın
Ben 20 haftaligim. dun randevum vardi doktor kiz dedi..Ben basindan beri erkek gibi hissediyordum ama kiz oldugunu duyunca inanilmaz sevindim:) yinede kendimi fazla kaptirmak istemiyorum..doktorlar bazen yanilabiliyor..
13.haftada dr a gittim kıza benziyor dedi 1 hafta sonra tekrar gittim 100de 100 erkek dedi.en bastan beri de içime doğan erkekti hep.Arkadaşımda kız istiyordu oğluna benziyor dediler 2 hafta sonra kız olduğunu öğrendi.16.haftadan önce söylenenlere pek kulak asmayın derim tecrübelerime dayanarak :-D
Pipiyi görmüş belli ki doktor hadi bakalım aramıza hosgeldin :)
Selam arkadaşlar burda hamile arkadaşlar var galiba :))) batıma 5 gün var aralıklı sol kasığımda batmalar oluyor. Varmı bunu yaşıyan??
Canım ben hamileliğimin ilk üç ayında sık yaşadım bunu ama. Adetime bi kaç gün kala zaten ihtimal vermemiştim hamile olduguma cunku adet sancısı cektim hamile oldugumu ogrendıkten sonra bıle
Tam olarak tarif ede bilirmisin nasıl bir batmaydı :) benim tek sol tarafımarada geliyor . Başka hiç bir belirtım yok
İğne batar gibi kısa süren bi ağrıydı canım alt karın bölgesinde
Canım benımde sol kasığımda var ıgne gibi batma dedıgın gıbı 24 cugunum 26-27 çı gün batım
Üstüme başıma giyecek sey bulamıyorum göbeğim cıktıkca cok moralim bozuluyor ya sen napıyosun neler aldın
vala ben hala daha önceki likralı pantolonlarımı giyiyorum bide bahçivan pantolon aldım üstte sıkıntı oluyo göbekten dolayı onun içinde bazı bol kıyafetlerim vardı onlar oluyo bide bi kaç tane tshirt aldım büyük beden onları giyip hırka giyiyorum yaz içinde bu göğüs altından lastikli elbiseler aldım hamile kıyafeti almadım hiç sen naptın
Hadi bakalım hayırlısı benımde 23 hafta oldu kızım oluyor kız evlat iyidirr)
vala ben hala daha önceki likralı pantolonlarımı giyiyorum bide bahçivan pantolon aldım üstte sıkıntı oluyo göbekten dolayı onun içinde bazı bol kıyafetlerim vardı onlar oluyo bide bi kaç tane tshirt aldım büyük beden onları giyip hırka giyiyorum yaz içinde bu göğüs altından lastikli elbiseler aldım hamile kıyafeti almadım hiç sen naptın
Lcw den bende Bahçıvan aldım cok seviyorum hamilelerde bi kac tane xxl body aldım eltim de hamile en azından 4 ay sonra doğumdan kaynana başımdan gidecek ilgi azalacak üstümüzden:)
iyi tabi :) kiz cocugu bereketiyle gelirmis..hem daha sevimli oluyorlar:) cilveli hareketleri falan bitiriyor beni:) Allah en once saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.
Lcw den bende Bahçıvan aldım cok seviyorum hamilelerde bi kac tane xxl body aldım eltim de hamile en azından 4 ay sonra doğumdan kaynana başımdan gidecek ilgi azalacak üstümüzden:)
lcwde var mı bahçıvan ben maviden aldım ama benım hamile bahcıvanı deil çifter torunlar desene kaynanan mı var başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?