- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
- Konu Sahibi suheylaylmz
-
Genelde uyuyor:)) ve hiiii ccc hissetmiyorum sen hissediyomusunyok canım hiç bişey yemedim hatta karnım çok açtı kahvaltıyı erken yapmıştım ben de hatta girerken açım kıpırdamazsa falan dedim ama kıpır kıprdı ben tatlı falan yemiyorum zaten ama hep kıpır kıpır sennki öle değilse tatlı bişeyler ye istersen
Ayyyyy inanmıyorum yaaaa inş başımıza öyle bir şey gelmez zzzzbenim arkadaşım da 4 aylıkken dr oğlun olcak demiş bunlar sewndiler tabi =) 1 ay sonra kontrole gittiklerinde de dr yanlış görmüşüm o kordonmuş demiş hahaha kızı oldu işte
Ayyyyy inanmıyorum yaaaa inş başımıza öyle bir şey gelmez zzzz
Genelde uyuyor:)) ve hiiii ccc hissetmiyorum sen hissediyomusun
benim arkadaşım da 4 aylıkken dr oğlun olcak demiş bunlar sewndiler tabi =) 1 ay sonra kontrole gittiklerinde de dr yanlış görmüşüm o kordonmuş demiş hahaha kızı oldu işte
kordon karıştıran doktorlar varmış ama ikisi ayrı dedi doktor hem 2 boyutluda hem 4 boyutluda gösterdi pipiyi ben de dedim değişir mi alışveriş yapmadık dedim hayır kesin yapın dedi...
sizinki kesin diosa yap o zaman baalım =))
ben bunu duyunca çok şaşırmıştım =))
ayy millet hep doğuruyor yaa ne güzel ewlenince bende mi yapsam hemen napsam haha
haftasonunu bekliyorum sabırsızlıkla yapıcam :) evleniyosun herşey güzel tamam ama bebek olunca asıl aile oluyosun bence :)
kesinlikle öyledir tabii bakalım hayırlısı =)) ewlendikten 3-4 ay sonra yaparım belki =))
Kızlar evet bugun doktor öyle dedı anlamadım. Ayy minik yavrumda karnımda uyuyordu uyandırmaya fılan calıstı doktor itti kaktı uyanmadı ama hani bu durumda erkek olma ihtimali de mi var bi seyler almak için bi ay daha mı bekleyelim bi ay var randevuma
yok bende henüz hareket falan hissetmiyorum arada seyirme oluyo ama bebek mi bilmiyorum sadece uzanırken elime bazen sertlik geliyo orda olduğunu o zaman hissediyorum dün tekme atıyodu ultrasonda ama ben hissetmedim tabi
evet bende duydum bazen tam görünemeyebiliyormuş erkek bebek kızla karıştırılabiliyormuş sonraki aylarda belli olur
kordon karıştıran doktorlar varmış ama ikisi ayrı dedi doktor hem 2 boyutluda hem 4 boyutluda gösterdi pipiyi ben de dedim değişir mi alışveriş yapmadık dedim hayır kesin yapın dedi...
tam olarak nezaman bellı oluyoo acaba...
Ayyyy minigim benim yerim ben onu inşallah yakında hissederiz canimmm
Yaniiii sizinkisi gostermis pipiyi :)))) kesinlesmis alışveriş başlasın
aynen gösterdi oğluşum kıpır kıpırdı zaten kollar bacaklar :)) haftasonu başlıcaz
inşallah canım iple çekiyorum bende ama 20. haftadan sonra dediler
Ayy ayy Ayy dua et kuzum bizde görelim pitisini yada pipisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?