Herkese merhaba,
Elimizde bulunan oyuncaklarımız birçoğu kutusunda kullanılmamış,ister bebelerinize ister sevdiklerinize alabilirsiniz. Kullandıklarımızdan satışa çıkaracaklarımızı da bakıma aldım,ilerleyen günlerde burada paylaşacağım. Umarım ilginizi çeker hanımlar... (Bu arada hepsi hediye ve bebeğimin oynaması için baya bir büyümesi gerektiği için birden satmaya karar verdim bir kısmını,şimdilik foto yüklemelerini tamamlayayım sonrasında arasından beğendikleriniz olursa konuşuruz.Fiyatları sıforlarının epey altında tutmaya yardımcı olmaya çalışırım.)
1-Caillou eğlence sihirbazı (renkli ekranında 25 çizgi film/10 hikaye izleniyor)-40 TL
2-İngilizce Türkçe harf ve rakamlar öğreten akıllı pad.4 farklı oyun modu var.-10 TL
3-İngilizce Türkçe harf ve rakamlar öğreten pad.Kelime heceleme,müzik modu var.-10
TL
4-Disney Prenses serisi elektronik sesli kitap-35 TL
6-Barbie Mobil eğitici 8 Türkçe/8 ingilizce aktivite 20 TL
7-Sünger Bob Mobil eğitici-20 TL
8-Tweety Laptop 80 fonksiyonlu-20 TL
9-Arabalar Dizüstü Eğitim Seti-20 TL
10-İngilizce Akıllı Kartlar Seti-70 tane akıllı kart mevcut -15 TL
11-Poly Lingua-İngilizce-Türkçe Eğitici Laptop-20 TL
12-Masalcı Kuzu-(14 farklı hikaye anlatır,anlatırken başını hareket ettirir)-25 TL
13-Masal Anlatan Caillou-25 TL
14-Masal Anlatan Küçük Ayı-15 TL
15-Ses Kayıt Özelliği olan Ayı-20 TL
16-Uzaktan Kumandalı Eğitici Penguen(Harf ve sayıları çeşitli oyunlarla öğretiyor)-25 TL
17-Masal Anlatan Ayı-25 TL
18-Play-Me Akıllı Kalem(6 adet kalem+çıkartmalar+akıllı kalem)=15 TL
19-Disney 6 adet Puzzle-20 TL
20-Sünger Bob Akıllı Kalem Seti-15 TL
21-Barbie Puzzle (260 parça)-10 TL
22-Yürüten T-rex (Sesle Kontrol edilebiliyor) -20 TL
Elimizde bulunan oyuncaklarımız birçoğu kutusunda kullanılmamış,ister bebelerinize ister sevdiklerinize alabilirsiniz. Kullandıklarımızdan satışa çıkaracaklarımızı da bakıma aldım,ilerleyen günlerde burada paylaşacağım. Umarım ilginizi çeker hanımlar... (Bu arada hepsi hediye ve bebeğimin oynaması için baya bir büyümesi gerektiği için birden satmaya karar verdim bir kısmını,şimdilik foto yüklemelerini tamamlayayım sonrasında arasından beğendikleriniz olursa konuşuruz.Fiyatları sıforlarının epey altında tutmaya yardımcı olmaya çalışırım.)
1-Caillou eğlence sihirbazı (renkli ekranında 25 çizgi film/10 hikaye izleniyor)-40 TL
2-İngilizce Türkçe harf ve rakamlar öğreten akıllı pad.4 farklı oyun modu var.-10 TL
3-İngilizce Türkçe harf ve rakamlar öğreten pad.Kelime heceleme,müzik modu var.-10
TL
4-Disney Prenses serisi elektronik sesli kitap-35 TL
6-Barbie Mobil eğitici 8 Türkçe/8 ingilizce aktivite 20 TL
7-Sünger Bob Mobil eğitici-20 TL
8-Tweety Laptop 80 fonksiyonlu-20 TL
9-Arabalar Dizüstü Eğitim Seti-20 TL
10-İngilizce Akıllı Kartlar Seti-70 tane akıllı kart mevcut -15 TL
11-Poly Lingua-İngilizce-Türkçe Eğitici Laptop-20 TL
12-Masalcı Kuzu-(14 farklı hikaye anlatır,anlatırken başını hareket ettirir)-25 TL
13-Masal Anlatan Caillou-25 TL
14-Masal Anlatan Küçük Ayı-15 TL
15-Ses Kayıt Özelliği olan Ayı-20 TL
16-Uzaktan Kumandalı Eğitici Penguen(Harf ve sayıları çeşitli oyunlarla öğretiyor)-25 TL
17-Masal Anlatan Ayı-25 TL
18-Play-Me Akıllı Kalem(6 adet kalem+çıkartmalar+akıllı kalem)=15 TL
19-Disney 6 adet Puzzle-20 TL
20-Sünger Bob Akıllı Kalem Seti-15 TL
21-Barbie Puzzle (260 parça)-10 TL
22-Yürüten T-rex (Sesle Kontrol edilebiliyor) -20 TL
Son düzenleme: