Bebek İkinci El Kız erkek karışık--- kullanılmış ve etıketlı---farklı No ayakkabılar--

Cnm kışlık crocsun içi çıkıyor değilmi? Bide yeşil crocsların ikisinin de nosu aynımı? Son fiyat ne olur biraz yardımcı olsan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

]Cnm kışlık crocsun içi çıkıyor değilmi? Bide yeşil crocsların ikisinin de nosu aynımı? Son fiyat ne olur biraz yardımcı olsan

Yesıl crocslar 4-5 No ve 8-9 No elımdekıler Cnm son 60 olur fıyatı esımde 25 USD vermıs....uzerınde etıketı var....
Kıslık olanların ıcı çıkmıyor Cnm baktım...sımsek mcpuen resımlı onu...onlar pahalı oluyor...oda 70 tl olsun nosu...6-7 nosu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

sıfır olanların fiyatları ve numaralarını yazar mısınız

1-Kıslık crocslar 70 tl numaraları 21-23 arası oluyor....6-7 No
2-speedo marka denız ayakkabısı amerıkan markası 20-21 No fıyatı 50 tl denız ayakkabısı aynı zamanda
3-oskosh marka 21 No 60 tl
4-crocs sandaletler 70 tl 25-26 nosu
5-carters denız ayakkabısı yada normalde olur 20-21 No 50 tl
6-yesıl crocslar 19-20 nosu var 24-26 noya uyan var 65 tl
7-helli kıty 70 tl 21 No
8-crocs 19-20 No 65 tl
9-speedo babet 50 tl 20-21 No

canım kışlık crocslar için 21-23 yazmışsın ama 6-7 23-24 noya denk geliyor, şimdi netten de baktım bide son 70 mi?
resmi satış sitesinde aynısı 80 lira zaten kargo dahil, indirim yapmışlar kışlık olduğu için, iade garantisi de var en azından, sen biraz daha indirirsen ben düşünüyorum

Bende netten baktım Cnm nolarına 6-7 bendekı...yanlışmı baktım acaba 7-8 23-24 oluyor dıye yazıyo bendekı tabloda Cnm
Bırde lınkı atarmısın bana fıyat 80 yazan Cnm

Cnm adidaslar satldi sanirm. Doncektnz bna donmednz m. Ettm. Nese napalim kismet alan arkadasa hayrli olsun bol satslar:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm donmedim cunku henüz satılmış değil..odemesıni almadım yani...bugün yatıracak arkadas aksılık olmazsa..o nedenle dönemedım Cnm..

Cnm adıdasları almak ıstersen al arkadas 3 haftadır ödeme yapamadı..ve sonrasında vazgectı

Cnm biz aldk keske 3 hafta beklemeseydn bi ksc gun snra satsta deseydn yine alirdm ama gecen hafta aldk. Kismet deglmis. Ynede cok saol haber verdgn icn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…