- Konu Sahibi ayyildizim
-
Eki Görüntüle 729826 Eki Görüntüle 729827 Eki Görüntüle 729828 Eki Görüntüle 729829 Eki Görüntüle 729830 Eki Görüntüle 729831 Eki Görüntüle 729832 Eki Görüntüle 729833 Eki Görüntüle 729834
del puzzle 5 tl. fisher price eğitici telefon 30 tl.playskool küpler 5 tl.eğitici köpekçik 30 tl . tamir seti 15 tl .ilk bisikletim 30 tl . banyo arkadaşı civciv 5tl. megnos müzikli ahtapot 15 tl. halkalar 5 tl.
Elimde chicco poly çift kılıflı mama sandalyesi mevcuttur, 3 hafta sonra onuda satışa koyacağım ,
merhaba elden teslim için ulustan alabilirsiniz , özelden görüşebiliriz ,canım diğer mesajlarına baktım sanırım ankarada oturuyorsun.Ben etimesguttayım. İlk bisikletimi ve lcw 28 numara sandaleti istiyorum.Nasıl alabilirim?
malesef kapıda ödemem yok , havale ile ya da elden teslim ile alınabilir.pset oyuncağına müzikli ahtapota birde tamir setine talibim arkadaşım kapıda ödeme oluyormu? birde urunun sendeki resimlerini görebilirmiyim kargo bizemi ait olask?
inanın hiç bilmiyorum kücültmeyi kendi çektiklerimi direk ekleyemiyorum ama internetteki resimlerini yüklüyor mb hep fazla geliyorresim boyutları çok büyük açılmıyor.. yeniden boyutlandırıp yani küçültüp sonra koymanızı tawsiye ederim
EVET arkadaş pazartesi günü alacağım dedi ayırtma yapıldı.satıdımı yani ayrıldı demişsiniz
inanın hiç bilmiyorum kücültmeyi kendi çektiklerimi direk ekleyemiyorum ama internetteki resimlerini yüklüyor mb hep fazla geliyorbaşka site var mı foto yükleyeceğim varsa ordan yapabilir ekleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?