- Konu Sahibi gunesim1311
-
17 cm CnmCnmHaklisiniz bende cok begendim ugg larada takmis durumdayim tabanini olcermisiniz kac cm zahmet olmazsa 24 no nun
Hıc gıyılmedı 10 tl 18-19 NoNo
5 numara tommy cok sık ayakkabı sıfır hıc kullanılmadı
22-23 numaraya denk gelıyor 60 tl
Duruyor Cnm cogugüncel durum nedir
Evet Cnm satıldıbu ayakkabı satıldı mı canım
Yokmu ayakkabi ihtiyaci olan
Hayir cikmiyor.. Cikan icin cok rahat dememislerdi o nedenle bunu almistik.. Cikani cocuk surekli cikarabiliyirmus vede kayabiliyirmus ayakta yururken, o nedenle cikmayan almistik uymadigi icin kaldi etiketli..merhaba şimşek mekkuın crooslar kışlık dimi sadece yani içinin kürkü çıkmıyor mu*
anladım canım ben yazın kullanırım diye düşünmüştüm ondan sordum aslında.benimki evde çorapsız geziyor hayatta kullanmaz:)Hayir cikmiyor.. Cikan icin cok rahat dememislerdi o nedenle bunu almistik.. Cikani cocuk surekli cikarabiliyirmus vede kayabiliyirmus ayakta yururken, o nedenle cikmayan almistik uymadigi icin kaldi etiketli..
Cogu pembe baska soranda oldu ozelden.. Siz hangisineCanim pembe ayakkabilarla ilgileniyorum
benim kizim kullaniyor gayet memnunuz.. Bazi cocuklar sevmiyor haklisiniz..anladım canım ben yazın kullanırım diye düşünmüştüm ondan sordum aslında.benimki evde çorapsız geziyor hayatta kullanmaz:)
Cnm msj yazmistim gitti saniyorum bir baktim bgun gitmemis nasil olduysa okadarda msja resim eklemistim bunlarmi istedikleriniz diye... Sanirim bir tek beyaz yok sorduklarinizdanCnm sana kac mesaj attim donmedin
Yenı ayakkabılar ekleyecegım kızlar ılk sayfadakıler satılmıştır....
Ilk adım ayakkabısı derı ıcı dışı 19 No 12,5 ıc ölçüsü 25 tl
3. 17-18 No amerıkadan alındı 10 tl
5.hıc gıyılmedı 20 No 10 tl
bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?