Bebek İkinci El Kız-Erkek 0-5 yaş herşey. EN SON SAYFADA

3,0[0,1QUOTE=EYLÜLÜM;34091218]kapıda ödemeli de kesinti yapıyorlar ama [/QUOTE]

cnm 1 tl kesıyolar bende devamlı yolluyorum oyle kesılıyo

grip olupta burnu tıkanırsa orta kulak iltihabı oluyomuş çocuklar. yavrum ya mahvolmuştur. akşama yazcam ok.

cnm 1 tl kesıyolar bende devamlı yolluyorum oyle kesılıyo

o kadarcık mıydı :)) ben yine ıban yazayım. ptt uzak bana.[/QUOTE]

tmm oyleyse ptt bankamatıkten yatırıyım fakat ordan yatırıncada 1 bucuk tl kesıyolar hbrn olsun nasıl ıstersen oyle yapıyım ıstersen kapıda odemelı yollama ımkanın varsa 41 tl odeme yapıyım kargo harıc kesıntın olmamıs olur ama dedıgım gıbı bankamatıktende kesıntı oluyo

o kadarcık mıydı :)) ben yine ıban yazayım. ptt uzak bana.

tmm oyleyse ptt bankamatıkten yatırıyım fakat ordan yatırıncada 1 bucuk tl kesıyolar hbrn olsun nasıl ıstersen oyle yapıyım ıstersen kapıda odemelı yollama ımkanın varsa 41 tl odeme yapıyım kargo harıc kesıntın olmamıs olur ama dedıgım gıbı bankamatıktende kesıntı oluyo[/QUOTE]

ok kapıda ödemeli göndericem o halde :)

ok kapıda ödemeli göndericem o halde :)[/QUOTE]

özelden yazamadım. e elden alırsan daha iyi olur tabi. sende mi burdasın?

ok kapıda ödemeli göndericem o halde :)[/QUOTE]

tmm cnm oyle yap kapıda odemelı yolla daha ıyı benım ıcın bılgılerımı atıyorum ozelden ne zamn kargolarsın bugun verebılsen kargoya olurmu yada yarın sabahtan

ok kapıda ödemeli göndericem o halde :)

tmm cnm oyle yap kapıda odemelı yolla daha ıyı benım ıcın bılgılerımı atıyorum ozelden ne zamn kargolarsın bugun verebılsen kargoya olurmu yada yarın sabahtan[/QUOTE]

bi anlaşamadık cnm ya :) elden mi kapıda ödemeli mi son kararını söle bakalım.

tmm cnm oyle yap kapıda odemelı yolla daha ıyı benım ıcın bılgılerımı atıyorum ozelden ne zamn kargolarsın bugun verebılsen kargoya olurmu yada yarın sabahtan

bi anlaşamadık cnm ya :) elden mi kapıda ödemeli mi son kararını söle bakalım.[/QUOTE]

kapıda odemelı anlastık oyle olsun

Bunlar da var hepsi 1 -1,5 yaş. etiketi üzerinde ki değil benim giydirdiğim yaşlar.

7 TL.
10 TL.
5 TL.
7 TL.

5 TL.
10 TL.

2 TL.
2 TL.
2 TL.

pijama tkm 3 TL.

Son düzenleme:

ya cok soru soruyorum kusura bakma :) aksam eve gidince kızımın ayak numarasına bakacam kızım suan 49 aylık cocukalr hemen büyüyor ya yarın sana haber veririm ilgin için tesekkrler

ya cok soru soruyorum kusura bakma :) aksam eve gidince kızımın ayak numarasına bakacam kızım suan 49 aylık cocukalr hemen büyüyor ya yarın sana haber veririm ilgin için tesekkrler

problem değil cnm. haber bekliyorum senden.

salopet 2 yaş yazıyor. ama 1,5 yaşa uygun. ve sadece yıkadım hiç giydiremedim. mevsimler ve yaş aralığı uyuşmadı çünkü.

Son düzenleme:

cnm ölçtünmü kargoya çıkıyorum şimdi. 10 dk içinde dönersen. Onuda vereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…