Evde degilim annemdeyim cnm. Yarin aksama olcer haber veririm. Ikisi 20 olsun bakalim :)
olctum. icten ice 19 cm. Disardan 20 cm.
kızım şimdi okulda akşam gelince ayagını ölçer yazarım... Ayakkabı uyarsa lamba ile ayakkabı için son fiyat verir misiniz? Ona göre alıp almayacağıma karar vereceğim)
ikisi için 20 tl teklif etmiştiniz bende olur demiştim. :)
ay tamam hatırladım unutmuşum küçük kızım hasta çok meşgülüm de kusura bakmayın)akşam yazacam size
Eki Görüntüle 977834 sırt çantası - lcw - 15 tl.
Eki Görüntüle 977835
Eki Görüntüle 977832 sırt çantası - lcw - 15 tl.
Eki Görüntüle 977833
Eki Görüntüle 977826 1 - 1,5 yaş markasız baharlık 15 TL.
Eki Görüntüle 977827 1 - 1,5 yaş wenice mont baharlık 15 TL.
Eki Görüntüle 977828 1 - 1,5 yaş tüylü yelek 15 TL.
Eki Görüntüle 977831 4-5 yaş - lcw - pijama 7 TL.
Eki Görüntüle 977830 4 - 5 yaş - lcw - pijama 7 TL
Eki Görüntüle 977829 2 yaş etek 10 TL.
mrb kırmızı polaris ayakkabı ile kort sortu 20 ye vermeniz mümkün mü çünkü almayı düsünyorum
kırmızı polarisi soran bi arkadaş var. Ondan haber bekliyorum. O kesin birşey demeden size tamam demiyeyim.
Dönüş yapsın konusuruz olur mu? Haksızlık olmasın. Fiyatta zaten anlaşırız. Yerim çok daraldı. üçe beşe bakmıyorum satılsın istiyorum artık.
arkadaşlar çantalar ve tüylü yelek 12 tl oldu.
kırmızı polarisi soran bi arkadaş var. Ondan haber bekliyorum. O kesin birşey demeden size tamam demiyeyim.
Dönüş yapsın konusuruz olur mu? Haksızlık olmasın. Fiyatta zaten anlaşırız. Yerim çok daraldı. üçe beşe bakmıyorum satılsın istiyorum artık.
Mrb kızım hasta olduğu için dönemedim polaris ayakkabı kızıma büyük ayakkabısı dıştan 19 cm. Diger isteyen arkadaşa verebilirsiniz tşk ederim
cnm puma ve ıkı sırt cantalarını almak ıstıyorum sırt cantlarını 10 tl sayarsan herhangı bır sorunları yoksa almak ıstıyorum bunları bana ayırırmısın olur dersen daha bıseyler bakıcam
mrb ben kırmızı polaris ayakkabıyı beğendim ama ne kadar kullanılmış durmu nasıl onu bilmek istyrum. kızınıza kuıllanmıssınız galiba. nasıl rahatmıydı ayrıca hangi kargo ile gönderblyosunuz
kusura bakmayın
Tahmin ettim cnm o yüzden rahatsız etmedim seni. Tekrar geçmiş olşsun.
Tahmin ettim cnm o yüzden rahatsız etmedim seni. Tekrar geçmiş olşsun.
Yaa ben avizeyi almak istiyorum ama tek ürün diye kargo açısından sorun var çiçek şeklinde duvar lamvası var ya onun büyüklüğü be kadar? Çapı kaç santim ? Prensesli gece lambası var bak o da olabilir bu üçünü 15 yaparsan alabilirim ne dersin durumları nasıl çalışıyorlar değil mi
çiçekli olan ikea ürünü yerim olmadığından monte etmedim bile. Tüylü hediye geldi. onu da kullanmadım hiç. Diğerini kullandım ama hasarı yok. Çapı da nasıl anlatsam servis tabağından biraz daha büyük( hihihihi nasıl benzetme ama). ama yinede ölçerim akşama
sırt çantalarını 10 tl den bırakırım tabiki. hiçbir sorunu yok. yepyeni maymunlu kullanılmadı bile ama yine de yıkayıp öyle göndericem.
Puma yı bir arkadaş bana ayır dedi ama dönüş yapmadı. O yüzden gönül rahatlığıyla sana verebilirm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?