Bebek İkinci El Kız-Erkek 0-5 yaş herşey. EN SON SAYFADA

kızım şimdi okulda akşam gelince ayagını ölçer yazarım... Ayakkabı uyarsa lamba ile ayakkabı için son fiyat verir misiniz? Ona göre alıp almayacağıma karar vereceğim )

ikisi için 20 tl teklif etmiştiniz bende olur demiştim. :)

arkadaşlar çantalar ve tüylü yelek 12 tl oldu.

mrb kırmızı polaris ayakkabı ile kort sortu 20 ye vermeniz mümkün mü çünkü almayı düsünyorum

kırmızı polarisi soran bi arkadaş var. Ondan haber bekliyorum. O kesin birşey demeden size tamam demiyeyim.
Dönüş yapsın konusuruz olur mu? Haksızlık olmasın. Fiyatta zaten anlaşırız. Yerim çok daraldı. üçe beşe bakmıyorum satılsın istiyorum artık.

Mrb kızım hasta olduğu için dönemedim polaris ayakkabı kızıma büyük ayakkabısı dıştan 19 cm. Diger isteyen arkadaşa verebilirsiniz tşk ederim

arkadaşlar çantalar ve tüylü yelek 12 tl oldu.

cnm puma ve ıkı sırt cantalarını almak ıstıyorum sırt cantlarını 10 tl sayarsan herhangı bır sorunları yoksa almak ıstıyorum bunları bana ayırırmısın olur dersen daha bıseyler bakıcam

mrb ben kırmızı polaris ayakkabıyı beğendim ama ne kadar kullanılmış durmu nasıl onu bilmek istyrum. kızınıza kuıllanmıssınız galiba. nasıl rahatmıydı ayrıca hangi kargo ile gönderblyosunuz
kusura bakmayın

Mrb kızım hasta olduğu için dönemedim polaris ayakkabı kızıma büyük ayakkabısı dıştan 19 cm. Diger isteyen arkadaşa verebilirsiniz tşk ederim

Tahmin ettim cnm o yüzden rahatsız etmedim seni. Tekrar geçmiş olşsun.

sırt çantalarını 10 tl den bırakırım tabiki. hiçbir sorunu yok. yepyeni maymunlu kullanılmadı bile ama yine de yıkayıp öyle göndericem.
Puma yı bir arkadaş bana ayır dedi ama dönüş yapmadı. O yüzden gönül rahatlığıyla sana verebilirm.

Çok kullanmadım kızımın ayağını sıktı çünkü. Belki rahatlatır diye kemerinde 1-2 delik açtım o kadar. Ama yine de sıktı. rahat polaris babeti. aynısı polarisin sitesinde de var. bakabilirsin cnm. Ptt veya aras kargo tercihim.

Tahmin ettim cnm o yüzden rahatsız etmedim seni. Tekrar geçmiş olşsun.

Yaa ben avizeyi almak istiyorum ama tek ürün diye kargo açısından sorun var çiçek şeklinde duvar lamvası var ya onun büyüklüğü be kadar? Çapı kaç santim ? Prensesli gece lambası var bak o da olabilir bu üçünü 15 yaparsan alabilirim ne dersin durumları nasıl çalışıyorlar değil mi

çiçekli olan ikea ürünü yerim olmadığından monte etmedim bile. Tüylü hediye geldi. onu da kullanmadım hiç. Diğerini kullandım ama hasarı yok. Çapı da nasıl anlatsam servis tabağından biraz daha büyük( hihihihi nasıl benzetme ama). ama yinede ölçerim akşama

:))) tamam plastik çocuk topu olur ya bakkalda onun çapı kadar sanırım ... Tamam sizden haber bekliyorum bunları 15 liraya almak istiyorum )) bu arada kızım ortakulak iltihabı ılmuş 10 gündür perişan olduk) dün ve bügün daha iyiydi

oky anlastık ozamn kapıda odemelı yollama ımkanın varmı var sa ozelden atıyım bılgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…