evlendikten sonra keseler birleşiyor hatta sen diyorsun al bunlarıda ekle falan diye amaaaaa sen daha nişanlısın şimdiden seninle bu pazarlığa girmesi hoş deil. bizde bileziklerle araba aldık küçük altınları sattık mobilyaları aldık ama eşim daha nişanlıyken benim tarafın takacağıyla şunu yaparız bunu yaparız demedi . birde aldığımız şeylerde başkasının katkısı yok.Nisanlim krediyle ev aldi tapusu onun uzerine ve evlenmeden once aldi kendi tarafinin taktiklarinida evi aldigi kisiye vericek , aileside 50 60 kadar yardim edicekler, ev tamamen ailesinin menfaatlerine uygun oldugu icin yardim yapiyorlar kendileri teklif etti biz nisanlimin kredi cekebilecegi kadarda ev alabilirdik,dugunde benim tarafimin takacaklarini hatta kendilerinin taktiklari o gece bilezikleri falan alacaklar eve gidecek diyor nisanlim deseki ver bankaya veriyim daha az kredi odeyelim oyle demiyor ailemin verecegi miktar azalsin evi aldigimiz kisiye verelim diyor sizce ne yapmaliyim ne kadar hakli
Ne güzel işte eviniz olucak bence gayet normal altınlarınızı vermeniz boşa gitmiycek sonuçta ev sahibi olucaksınızEv nisanlimin uzerine oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?