• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız çocuğuna hediye

lou salome

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
3.532
9.079
358
Kızlar sevdicegimin bir akrabasına akşam çaya davetliyiz. 4,5 yaşında kız çocukları var. Oyuncak olarak ne hediye alayım? Bir oyuncak almayi düşünüyorum. Ne sever o yaşta bir kız? Popüler neler var?

Bence netten egitici oyunlar diye bak neler var. 3 yasinda kizim var hediye gelecek olsa egitici oyuncaklardan olmasını tercih ederim. Bebek vs yerine

Kızlar sevdicegimin bir akrabasına akşam çaya davetliyiz. 4,5 yaşında kız çocukları var. Oyuncak olarak ne hediye alayım? Bir oyuncak almayi düşünüyorum. Ne sever o yaşta bir kız? Popüler neler var?

KIZIM 3,5 YAŞINDA sindirella ve hikaye okuyan bebekleri var onları seviyor
böyle çay kahve tepsi setleri var onlrarıda sever ...
Aklıma bunlar geldi ;)

Bu aralar benim kız öğrencilerimin Hepsi elsa yı seviyor bence alın çok sevinecektir.

Barbie (20 tl ye bile çok güzel barbie"ler var)
Disney prenseslerin barbie boyutunda bebekleri (bizimki hepsini alıp koleksiyon yaptı)
Fischer Price ın düğmelere basınca çalan oyuncakları (oyuncak tablet veya telf) (ama biraz pahalı)
Yada kızlara göre çok güzel kıyafetler , cicili bicili elbiseler var.

crazy city veya sweet home diye çıkartma kitapları var. googla a yazın çıkar. bence alınabilecek en güzel hediyelerden.
bir sürü renkli, pırıl pırıl çıkartmaları var kitapların. şehri veya evleri dizayn ediyorsun. kediler, köpekler, arabalar, bisikletler, koltuklar, çantalar, insanlar, çocuklar vs vs vs. isim vermek doğru mu bilemedim, büyük kitabevlerinde var. özellikle İ ile başlayanda:KK45:

arkadaşım çocuğuna boncuk seti almıştı. hem parmaklar gelişir, hem hayal gücü gelişir, hem de sever bence. civ.l mağazasında görmüştüm.

crazy city veya sweet home diye çıkartma kitapları var. googla a yazın çıkar. bence alınabilecek en güzel hediyelerden.
bir sürü renkli, pırıl pırıl çıkartmaları var kitapların. şehri veya evleri dizayn ediyorsun. kediler, köpekler, arabalar, bisikletler, koltuklar, çantalar, insanlar, çocuklar vs vs vs. isim vermek doğru mu bilemedim, büyük kitabevlerinde var. özellikle İ ile başlayanda:KK45:
Senin bizim cadıya aldığın da çok güzeldi:KK60: çok keyif almıştık yaparken :KK37:

Oyun hamuru Setleri
Elsa aksesuarları
Boncuk bileklik yapma aparatları
Boyama Kitabı ve kalemi
Bir çok secenek var aslında o yaş grubu için..
Hem Eğlenceli hemde gelişimini destekleyici şeyleri düşünebilirsiniz.

oyuncagı bence vardır. güzel bir baklava al. yada pasta. cocuklar daha cok sever.

Benim 5 yaşında kızım var ponye bayılıyor..poly pocket ..mutfağı var birtane büyük fırını ocağı onunla oynamaya bayılıyor..bunlar olabilir

Back
X