Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisani kiz tarafi yapiyor evet ama kiyafetini altinini vs.. erkek tarafi aliyor cnm..
ve nisanda takilan takilar kiza kalir ki,ceyiz masrafina katki saglayabilesin..
bende uzaktayim, yavas yavas burdan aliyorum ufak tefek esyalari, ucakla yada
arabayla izine gittigimizde depoluyorum ama asil ihtiyaclar oraya gidilince alinacak..
sen yinede simdiden almaya basla, sonraya birakma cnkü alinacaklar öyle cokki,yetistiremezsin..
para konusunda tamamen aileye yüklenmek gercekten dogru degil, parttime bi is bulmaya bak cnm..
simdiden korkma, hersey hallolluyor merak etme.. nereye gelin gidceksin peki?
para biriktirip kendi maasinla ceyizini almak gibisi yok..
aileye fazla yüklenmeyin arkadaslar..
Merhaba gelin adayları
Ben de ikiz iki oğlumu 5 ay arayla yine ikiz kızlarla evlendirdim. Evlilik ticari bir anlaşma değildir, öyle görülmemelidir. Biz iki aile oturduk ve evlatlarımıza onlar için daha önce alıp kenarı koyduğumuz şeyleri söyledik.Söyledik ki gereksiz yere masraf etmesinler. Daha sonra düğünleri için zamanında biriktirdiğimiz paraları olduğu gibi çocuklarımıza verdik. Yardımcı olmak için ayda ödeyebileceğimiz taksit miktarını da belirttik. Gerisini kendileri hallettiler. Kınada takılanları da, düğünde takılanları da gençlere bıraktık.Fikir sorduklarında elimizden geldiğince yardımcı olduk. Ama iki aile de asla müdahaleci olmadık. Hem gençler evlerini düzmenin heyecanını yaşadılar, hem üzerlerine sorumluluk aldılar. Ufak tefek eksikleri de kaldı. Onlar da evliliklerinin nazarlığı oldu:) Zamanla eksiklerini de tamamladılar. Karşılıklı anlayış ve açık sözlü olmanın faydası çok.
İstisnası olsa da aileler çocukları için elinden geleni yapar. Biz neden varız ki? Evlatlarımız için. Allah alınanları tatlı bir geçimle kullanmayı nasip etsin. Eşya, altın vs maddi şeyler insanın önüne geçmemeli. Kaldırılamayacak yüklerin altına doyumsuzluktan ya da gösteriş merakından girilmemeli. Yoksa olan yine gençlere olur, anneler babalar da onlar kadar üzülürler.
Hepinize mutluluklar diliyorum sevgili gençler.
merak ettiğim bişe var. bornoz takımını erkek tarafımı alır kız tarafımı.
hmm alayım ozaman bendebi eksik daha çıktı :S