Kız bekliyordum erkek olduğunu öğrendim

Pembepapuclar

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2017
2
-7
36
Öyle pisikolojim bozuldu ki anlatamam bütün belirtilerim kıza benziyordu ama bugün erkek olduğunu öğrendim 2 oğlum var buda 3. Sü moralim bozuk var mı acaba benim gibi arkadaşlar
Belirtilerim şöyle:
Sabah bulantısı akşam kusma
Herşeyden tiksinme
Göğüslerde büyüme hassasiyet
Kalp atım hızı 153
Heryerden kilo alma özellikle kalça ve göbek
Ikili Free beta 60
Kıllarda yavaş uzama
Basta ekşi sonra tatlıya aşerme
Yüzde çirkinlik ve sivilcelenme
Erkekler önce hissedilirmiş ama ben daha hissedemiyorum
Bebek yukarda ve erkek

Insan bir kızı da olsun istiyor yani yalan yok tabi ki sağlıklı dogsunda başka bir derdim de yok herkes kız dedi öyle avutmuştum ki kendimi erkek olduğunu öğrenince yıkılmadı degil yani hayallerim

Öyle pisikolojim bozuldu ki anlatamam bütün belirtilerim kıza benziyordu ama bugün erkek olduğunu öğrendim 2 oğlum var buda 3. Sü moralim bozuk var mı acaba benim gibi arkadaşlar
Belirtilerim şöyle:
Herşeyden tiksinme
Kalp atım hızı 153
Ikili Free beta 60
Kıllarda yavaş uzama
Bebek yukarda ve erkek
Devletteki söylediler kac haftadasınız devletse yanılma olabiliyo

kalp atışından genellikle anlaşılıyor kanaatimce :emir_bebek:kızımın 180 idi. tabi ilk haftalar için geçerli hatta ilk kalp atışı,genel bir algı var sanırım...

Belirtilerim şöyle:
Herşeyden tiksinme
Kalp atım hızı 153
Ikili Free beta 60
Kıllarda yavaş uzama
Bebek yukarda ve erkek
Ay bu kvdemın kız oldugunu oğrendıgımizde olsun demesi gibi biseymis ya:KK51:
Erkekse erkek yani sağlıklı olsunda.
Ben herhalde cok bekledidğimden 10 tane kızım olsa biri de erkek olaymıs demeyı kendime yakıstıramam.
yuzlerce bebek bekleyen var su sitede:KK43:

Ay bu kvdemın kız oldugunu oğrendıgımizde olsun demesi gibi biseymis ya:KK51:
Erkekse erkek yani sağlıklı olsunda.
Ben herhalde cok bekledidğimden 10 tane kızım olsa biri de erkek olaymıs demeyı kendime yakıstıramam.
yuzlerce bebek bekleyen var su sitede:KK43:

Banada dengesizin biri hatırlamıyorum kız olacak deyince olsun dedi sanki erkek olunca kuş konduracam başıma

Belirtilerim şöyle:
Herşeyden tiksinme
Kalp atım hızı 153
Ikili Free beta 60
Kıllarda yavaş uzama
Bebek yukarda ve erkek
Ultrasona girmeden kendini kiza hazirlamak 🤔 3. Cocugu ve hala erkek diye morali bozmak 🤔🤔🤔 linç geliyor allah sukurszuluk vermesin kimseye gercekten

Kızlar bende cinsiyeti öğrendim gelelim belirtilere
4 aydır kabızlık yasıyorum
Bulantim oldu ama kusmam hiç olmadı
Beehim ilk solda hareket etti
Et tavuk kıyma pirinç pilavı bunlar tiksindiğim şeyler ()
Turşu çok yedim tabak tabak
Tatlı hic ağzıma sürmedim
Free beta hcg 51.küsur
Bebeğim erkek olacakmış

Yukarda saydigim tam tersi ilk Oğlum da yaşadım

Free beta hcg 51.küsur
Bebeğim erkek olacakmış

Free beta HCG ne oluyor acaba?

Sizi anlıyorum hayal kırıklığı yaşamışsınız 2 oğlu olup 3.yü kız olsun diye icinden geçirir çoğu kişi.ya da 2 kızı varsa 3.erkek olsun diye. İlk basta kabullenmek zor olabilir ama birkac güne alışırsınız. sağlıkla gelsin ömrü güzel olsun inşallah

Belirtilerim şöyle:
Herşeyden tiksinme
Kalp atım hızı 153
Ikili Free beta 60
Kıllarda yavaş uzama
Bebek yukarda ve erkek
Belirtiler hiçbir zaman cinsiyeti belirlemez. Erkekse erkek işte hayırlısı buymuş niye moralin bozuluyor ? Çocuğu oyuncak mı sanıyorsunuz yok efendim iki erkek var hadi bir tane de kız olsun falan. Neyin kafası anlamadım . Çocuk amaç olarak dünyaya getirilir sizin isteklerinizi karşılasın diye değil. Sinirlendim kusura bakmayın ama böyle de olmaz. 2 kızım var 1 tane erkek istiyorum ama maalesef o da kızmış deseydiniz olay daha kötü yerlere çekilirdi allahtan öyle değilmiş. İstemiyorsanız da 10. Haftayı geçmediyse gidip kürtaj olabilirsiniz sonuçta istemediğiniz bir bebeği dünyaya getirmek yük olur sizlere

Free beta hcg 51.küsur
Bebeğim erkek olacakmış

Benim aylarca bulantım oldu ama hiç kusmadim. Bol bol acı yedim gebeligimin son haftaları günde üç fincan en az Türk kahvesi iciyodum. Yaptığım yemekleri hiç begenmiyodum yiyemiyodum. Ve beş yaşında oğlum var ikincisi de henüz çok minik cuma günü ilk kez tanisicaz ultrasonda🤗

Bi anda aklıma şey geldi. Çocuğum doğana kadar kaç doktora gittiysem kız dedi. Tabi hazırlıklar hep kız bebeğe yapıldı. Doğduğu gün erkek olduğunu öğrendiğim birden aklıma geldi 🤗

• Şaşırdım
Reactions: The
Bu belirtiler kız belirtisi değil ki gebelik belirtisi. Sizin de içinizden önce hayırlısısı ve sağlıklısını dilediğinize eminim. Gebelik hormonları böyle hissettiriyor olabilir. 3 tane aslan gibi oğlunuz olacak. Soranlara kızı bulanakadar doğurucam dersiniz olur biter. Can sıkımaz böyle bi haberle.

Benim aylarca bulantım oldu ama hiç kusmadim. Bol bol acı yedim gebeligimin son haftaları günde üç fincan en az Türk kahvesi iciyodum. Yaptığım yemekleri hiç begenmiyodum yiyemiyodum. Ve beş yaşında oğlum var ikincisi de henüz çok minik cuma günü ilk kez tanisicaz ultrasonda🤗
Hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah🤲

X