Merhaba.... Alışlarımı incelerseniz şimdiye kadar hep yardım amaçlı alım yaptığımı görürsünüz. Eylül ayında doğum yapacak bir anne için alım yapmak istiyorum. Elinizdekilerin resimlerini ve toptan fiyatı yazarsanız çok sevinirim. Pazartesi akşamı size dönerim.. Teşekkürler
0-6 ay arası kızımın küçülen bazı kıyafetlerini gerçekten ihtiyacı olan annelere vermek istiyorum.
merhaba... sanırım yolladığım mesajlarda bir karışıklık olmuş ve size mesaj yazarken kendimi yanlış ifade etmişim.:) Yardım ettiğim başka bir aile için erkek çocuk alımları yaptım. Bu sebeple bu aile için başlamamıştım. Ama eğer siz böyle bir konuya vesile olacaksanız Eylül ayında doğum yapacak annenin kızı olacak. şu an için daha henüz bir şey almadım kendisine... kış bebeği olacağını düşünürsek ona göre parçalar varsa elinizde seçtiklerinizi yollarsanız ( kargoyu tabii ki ben öderim) hoş olur. ben de bu yardımınıza karşılık sizin çocuğunuza bir hediye vermek isterim. lütfen bana zkatlav@yahoo.com dan ulaşırsanız ayrıntıları konuşuruz.
teşekkürler...
yanlış anlamayın ben ihtiyacı olanlarla direk kendim muhattap olmak istiyorum. ama yaptığınız çok güzel bişey parayla alıp parasız dağıtıyosunuz.
size kolaylıklar diliyorum.
Siteden 4 -5 kişiden alışveriş yapıp durumu ifade etmiştim. onlar da hatırı sayılır indirim yapmışlardır sağ olsunlar.. ilk kez niyetim sizin tarafından sorgulandı :) açıkçası yanlış anlaşılacağım hiç aklıma gelmemişti. tabii siz de kendinize göre haklı sayılırsınız... vaktinizi aldım kusura bakmayın
ozyol bana gondere bilirmisin kargo uctetini ben karsilarim kiyadete ihtiyacim var
Benimde 2 tane çocuğum var.ben çocuklarımın kuculenlerini hep dagittim.oğlum 4 kızım 2 yaşında .2 yıl önce çalışıyordum,rahatlıkla marka kıyafetler alıyor giydiriyordum ama 2 yıldır maalesef hiç birsey alamıyorum.dagittigim kiyafetlerden kalanlarida belki görmüşsünüzdür satıyorum.satmanın amacida çocuklarıma yine buradan kullanılmış kıyafetler almak.çünkü cok çabuk buyuyorlar.kizinizin kıyafetlerinin yaşı 2 yaşındaki kızıma uygunsa 0-2 yas olarak koyduğum kıyafetlerle takas yapabiliriz.çevremde cok iyi durumda olan insanlar var ama utandigimdan inanın isteyemiyorum.
Ozelden mesaj atamiyorum,yeni üye olduğumdan dolayi. Ilk kez böyle bir olaya dahil oluyorum.Sadece sizin bana ozelden yolladiklarinizi okuyabiliyorum.kızım oglumdan kalanları giyebiliyor ,insallah oglunuzun kıyafetleri olur oğluma .oğlum 4 yaşında ama 6- 7-8-9 yas kiyafetleri kendisine oluyor,biraz tombul ve uzunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?