• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kız bebekte cinsel organ...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Yurdi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2011
29
0
36
Balıkesir
merhaba arkadaşlar kız bebeği olanlara danışmak istediğim birşey var. benim altı aylık bir kzım var ve cinsel organının iç kısmı siyah doğduğundan beri böyle ben normal olduğunu düşünmüştüm ama kayınvalidem değil diyor doktorumuz erkek olduğu için açıp göstermeye çekindim açıkcası bu şekilde olan var mı acaba ve bu bir sorun mu ?

merhaba arkadaşlar kız bebeği olanlara danışmak istediğim birşey var. benim altı aylık bir kzım var ve cinsel organının iç kısmı siyah doğduğundan beri böyle ben normal olduğunu düşünmüştüm ama kayınvalidem değil diyor doktorumuz erkek olduğu için açıp göstermeye çekindim açıkcası bu şekilde olan var mı acaba ve bu bir sorun mu ?

Neden utanıyorsunuz ki doktor erkek olsa ne olacak ..
Ayrıca doktorumuz diyorsunuz demek ki onda dogum yaptınız ..

Utanmayın bence, he çok çekiniorsanız bayan dr bulabilirsiniz ?

Neden utanıyorsunuz ki doktor erkek olsa ne olacak ..
Ayrıca doktorumuz diyorsunuz demek ki onda dogum yaptınız ..

Utanmayın bence, he çok çekiniorsanız bayan dr bulabilirsiniz ?

çocuk doktorundan bahsetmiştim aslında...
bir sonraki kontrolde soracağım bir şekilde zaten ama burda da görüş almak istemiştim...

Kesinlikle tıpta ne utanma nede cinsiyet ayrımı olur. Lütfen bu düşüncenizden çıkın anlam veremiyorum bu tarz düşüncelere. En kısa zamanda doktora başvurun derim

çocuğunuzun doktoruysa bir şekilde muayene etmiştir zaten. kontrollerde bütün muayene yapılıyor diye biliyorum. oraya da bakmış olması lazım.

çocuk doktorundan bahsetmiştim aslında...
bir sonraki kontrolde soracağım bir şekilde zaten ama burda da görüş almak istemiştim...

Tamam çocuk doktoru olsun ...
Saçma buldum ben düşüncenizi erkek olsa ne olacak günahı yok birşeysi yok ..

bekleyin canım kadın bi dr.bulana kadar göstermeyin..sanki kendinizinkini gösteriyosunuz!!! onda bile kusura bakmayın ama çok aptalca bişey bu.. aa canım olurmu tüm erkek dr.lar sapıkya sizin el kadar bebeğinizinkini görünce seks düşünür tahrik bile olabilir dimi!!!

iyide niye hepiniz topa tutmussunuzki kadını ya.utanmıs demekkı soramamıs.yanı bu kadar asagılayarak hangı devırdeyız muhabbetı yapılmasıda ılgınç yanı.yetıstıgımız ulkenın toplumsal ogretılerını bılmıyorsunuz sankı.kadın doguma gıderken bıle yada sıkayetlerımızı anlatırken bıle ne kadar utanırız yada daha dogrusu bır cıldıye uzmanına gıttıgımız gıbı rahat gıtmeyız kasılırız.kızda utanmıs ıste.
arkadasım sonucta soz konusu olan bebegın.bu defa gıttıgınızde sorun doktorunuza utansanızda sorun yanı.saglık bu sonucta.

evet ne gerek var bu kadar üstüne gidilmesine herkesin kendi fikri saygı duymak lazım...benim her gittiğim çocuk doktoru erkekti ve hepsi de genel kontrolde oraya da baktı hatta bir keresinde çişini yaptığı yer hafif tıkanır gibi olmuş sürdüğüm pişik kremlerinden orayı açmıştı bir çubukla,zaten kalça çıkığını her seferinde kontrol ediyorlar bezi açıp bence sizin doktorunuz o kontrolleri yapmıyorsa doktoru değiştirin...

söz konusun olan bebeğinin sağlığı..dünya meselesi için fikir üretmiyosunki kendi fikri olsun saygı olsun ortada.. kendininkini göstermiyoki kızınınkini gösteriyo..bu durumda utanması gereken kişi o değilki bebeği..

hepimiz aynı şartlarda yetişmiyoruz, eskiden babasının yanında bebeğin altı bile alınmazmış babası bakmasın diye...bana ananem hala tembihler kendisi öyle görmüş çünkü , bende he he deyip geçiyorum...kalkıp ona hangi devirde yaşıyoruz anane diye çıkışsam olur mu? belli ki soruyu soran da utanıyor bu konuda olabilir ne var?

burdaki tepkileri okuyunca şok oldum yani kadını sordu soracagına pişman etmişsiniz:53: bu kadar tepeden bi tepkiye gerek yok yani herkesin değerleri farklı, üslubunuza dikkat edip karşıdakileri yorum yaparken rencide etmeyin lütfen , bir insana saygısızlık yapıyorusnuz burda.

arkadaşım en kısa zamanda doktora göstermelisin bence.pişik kremi kullanıyorsan onun katılaşmış kalıntısı filan olabilir.

benim oğlumunda pipisi ve yumurtalıkları tenine göre kara şimdiye kaar hiç böyle bişey görmemiştim genelde tenle aynı renk oluyo çocuklarınki. kaynanam ve hatta annem zeytin yada ciğer yiyip elini sürdüsen aşerirken ondan olmuştur dedi. tövbe tövbeeee bende tabi işim yok elim orda dolaşıyorum dedim ikisinede. ama doktora sordum 2 ayrı doktorda normal dedi. sende bir an önce bir doktora sor nolur neolmaz. çekinmen bencede yanlış ama illa çekiniyorum diyosan zaman kaybetmeden bir bayan doktora gözter

Siz utanmış olabilirsiniz ama dr her muayenede bakması gerekiyordu. Benim de kızım var her kontrolünde bakıyordu. Yapışıklık felan var mı diye bakıyordu...Geçmiş olsun

Son düzenleme:
benim kızım 1.5aylık bizdede var o siyahlık ama ben normaldir diye düşünüyorum çünkü her kontrolümüzde doktorumuz ayrıntılı inceliyor bi sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum:44:

Back